2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

20230110_081909.webp
dayanamayip eczaneden erken gebelik testi aldim ve yaptım kabak gibi tek cizgi çıktı 3. Gün dondurulmuş embiriyo idi.transferin 8.günü bugün.

İnsan en azından silik çizgi çıksa da rahatlasam diyor. Maalesef benim de hiç çizgi yok. :KK43:
Kizlar bende yerimde duramiyorum ama yapmayın şu testleri artık moralinizi bozmak için mi yapıyorsunuz herkesin testi erken çıkıyor diye bişey yok rabbim onları pozitif e çevirsin tahlil gününde inşallah 🤲 hepimiz bu yılin ilk ayında mujdelerle buluşuruz inşaallah, bu yıl hepimiz anne oluruz inşaallah 🤲🤰🧑‍🍼👪

Kizlar bende yerimde duramiyorum ama yapmayın şu testleri artık moralinizi bozmak için mi yapıyorsunuz herkesin testi erken çıkıyor diye bişey yok rabbim onları pozitif e çevirsin tahlil gününde inşallah 🤲 hepimiz bu yılin ilk ayında mujdelerle buluşuruz inşaallah, bu yıl hepimiz anne oluruz inşaallah 🤲🤰🧑‍🍼👪
Olsaydı çıkardı canım diğer iki denemede de negatif cıktı kan sonucumda negatif oldu. Normal kaset test degilki erken gebelik. Olsaydi kesin cikardi silik de olsa. Adet olcak gibi karnım ağrıyor sanırım bu kez de tutmadı 😐

Bende 41 yaşındayım, yani 7. Denemem bu yaşımda benimde miyomlarim vardı rahim dışı olduğu için çoğu doktor engel değil dedi.kalitesiz de kaliteli de transfer yaptım olmadı hiç pozitif görmedim. Eşimin arkadasinin gittiği doktora gittim ve bana bir çok olumsuzluk yaşadığın için bu sefer aldırmam lazım dedi birde öyle deneyelim dedi. Ve muayene sırasında ilk defa bu doktor gördü, bende polip te varmış açık ameliyat oldum moyomlar için polip ameliyatını da yumurta toplama esnasında oldum, ve kalitesiz embriyo dondurmak istemediğimi söyledim diğerlerini es geçtim iki tane iyi kalite ama aşırı iyi değil kendi capinca gününde iyi ilerlemiş embriyolar ve ayın 3 de transfer oldum şuan bekliyorum cumartesi tahlil yaptıracağım inşallah bu işlemlerimiz ve emeklerimiz boşuna gitmez rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤰🧑‍🍼
canım benim aynı durumdaymışız hemen hemen tek fark benim tüp bebeğe yeni cesaret edebilmem. 38 yaşından beri korunmuyorum sebepsiz infertilite dendi ama ben bir türlü çocuğumun olmamasını kabullenemedim sanki. hep olacak yani olmalı diyordum. adetim çok düzenliydi bir gün bir sıkıntı yaşamadım fazla ağrılı bile geçmezdi adetlerim. ama işte olmadı. kist bile tesadüfen görüldü çok ağrılı bir adet yaşadım hayatımda ilk defa sonrasında farketti bir doktor. yani çok garip şeyler gerçekten neyin neye sebep olduğunu kimse bilmiyor. kimisi çikolata kistine doğumla birlikte gider diyor. doktorum embryonun tutunmasına engel olabilir diyor. kafam çok karıştı. birini hemen transfer ettirsem Allah korusun tutmazsa kisti aldırıp diğerini de öyle mi transfer ettirsem diyorum. kafam allak bullak. arkadaşım kocaman myomlarla doğal yolla hamile kaldı dışardan dokununca bile hissediliyordu o kadar büyüktü myomları. yani gerçekten her şey kişiye göre değişiyo sanki. Allahım inşallah bu cumartesi bayramınız olsun. Güzel haberlerinizi alırsınız inşallah.

Olsaydı çıkardı canım diğer iki denemede de negatif cıktı kan sonucumda negatif oldu. Normal kaset test degilki erken gebelik. Olsaydi kesin cikardi silik de olsa. Adet olcak gibi karnım ağrıyor sanırım bu kez de tutmadı 😐
Olsun sen yinede günü gelmeden umudunu kesme rabbimin müjdeleri çok. Ben tüp bebeğe başlarken kadının biri geldi bebegim düştü dedi kan değerleri düşmüş doktor son kez bir kan tahlili yaptı değerler çıkmış kadının kanaması bile olmuş rabbim verdi mi veriyor herşeyin zamanı var, ben de bu 7. Cı bu da tutmasa daha da yapmayı düşünmüyorum o kadar denemeden sonra demek ki olmayınca olmuyor diyorum banada 11. Cı 14 . Cu denemesi ni yapıp tutan oluyor diyorlar yani bir yerden yine umudunu kesme diyorlar inşallah rabbim yüzünü güldürsün 🤲

Olsun sen yinede günü gelmeden umudunu kesme rabbimin müjdeleri çok. Ben tüp bebeğe başlarken kadının biri geldi bebegim düştü dedi kan değerleri düşmüş doktor son kez bir kan tahlili yaptı değerler çıkmış kadının kanaması bile olmuş rabbim verdi mi veriyor herşeyin zamanı var, ben de bu 7. Cı bu da tutmasa daha da yapmayı düşünmüyorum o kadar denemeden sonra demek ki olmayınca olmuyor diyorum banada 11. Cı 14 . Cu denemesi ni yapıp tutan oluyor diyorlar yani bir yerden yine umudunu kesme diyorlar inşallah rabbim yüzünü güldürsün 🤲
Hayırlısı olsun canım şükür ki inançlı insanlarız şu hayatta herşey nasip kısmet. Eğer ALLAH nasip ettiyse vereceği vakitte gelir elbet. nasip etmediysede elden ne gelir . Inşallah Rabbim senin de emeğinin güzel kalbinin karşılığını hayırlı bir evlat ile versin 🤲imtihanlar dünyası işte herkesin imtihani kendine ağır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🤲

canım benim aynı durumdaymışız hemen hemen tek fark benim tüp bebeğe yeni cesaret edebilmem. 38 yaşından beri korunmuyorum sebepsiz infertilite dendi ama ben bir türlü çocuğumun olmamasını kabullenemedim sanki. hep olacak yani olmalı diyordum. adetim çok düzenliydi bir gün bir sıkıntı yaşamadım fazla ağrılı bile geçmezdi adetlerim. ama işte olmadı. kist bile tesadüfen görüldü çok ağrılı bir adet yaşadım hayatımda ilk defa sonrasında farketti bir doktor. yani çok garip şeyler gerçekten neyin neye sebep olduğunu kimse bilmiyor. kimisi çikolata kistine doğumla birlikte gider diyor. doktorum embryonun tutunmasına engel olabilir diyor. kafam çok karıştı. birini hemen transfer ettirsem Allah korusun tutmazsa kisti aldırıp diğerini de öyle mi transfer ettirsem diyorum. kafam allak bullak. arkadaşım kocaman myomlarla doğal yolla hamile kaldı dışardan dokununca bile hissediliyordu o kadar büyüktü myomları. yani gerçekten her şey kişiye göre değişiyo sanki. Allahım inşallah bu cumartesi bayramınız olsun. Güzel haberlerinizi alırsınız inşallah.
Amin inşallah canım . Hepimiz de bu sefer mujdelerle sevinclere boğuluruz inşallah, rabbim bu sene hepimizin kucağına çocuk nasip etsin. Canım doktor dan doktora değişiyor benim daha önce kime hangi doktora gittiysem hep engel değil dedi en son çok olumsuzluk yaşadığım için bruksell tüp bebek merkezindeki yücel hoca bu sefer onları aldiralim öyle deneyelim dedi belki onlar etkiliyordu diye . Ama neden öyle dedi onu da söyleyeyim son denemem de kaliteli embriyo oluşmuştu diğer hastanede yaptığımda doktorlar kağıt üzerinde gördüğü için böyle bir yorum yaptı aslında bizim sorun erkek infertisi eşimde sıkıntı var. Oyuzden ben önlem almak için bir işlem yapıyorlarmış ekstra onu yaptırdım spermle elekro şok veriyorlarmis bu denemem öyle anlayacağın nerdeyse degemedigim şey kalmadı rabbim büyük nasipte varsa olur. Ben bukadar horman iğneleri ilaçları kullandım üst üste normaldir rahim katlamasi, polip ,miyom , hepsini hallettim Allah ım başka sorun vermesin, bende sen gibi anne olmak istiyorum hatta bir ara psikolojim de bozuldu çok kavga ediyordum eşimle boşanma derecesine çok geldik bu kadar düşük sperm kalitesiz embriyolar üzerine sigara içmeye devam ediyordu birakami yordu gerçi hala bırakmadı da böyle elektro şok la hastan değiştirmekle üzerini kapatmaya çalışıyor eşim bu da tutmazsa Allah bizim sonumuzu hayretsin, sıkma canını ne sorunlar var inşallah rabbim yüzünü güldürsün busefer olacak inan olsun 🤰🧑‍🍼

Hayırlısı olsun canım şükür ki inançlı insanlarız şu hayatta herşey nasip kısmet. Eğer ALLAH nasip ettiyse vereceği vakitte gelir elbet. nasip etmediysede elden ne gelir . Inşallah Rabbim senin de emeğinin güzel kalbinin karşılığını hayırlı bir evlat ile versin 🤲imtihanlar dünyası işte herkesin imtihani kendine ağır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🤲
Amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarimiz doldursun daha sonra bebislerimiz için böyle sayfalarda yazılar yazalım bebislerimiz şımarık ne yapmalıyım diye 🤣🤣🤣🤣🤣 🤰🧑‍🍼

Amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarimiz doldursun daha sonra bebislerimiz için böyle sayfalarda yazılar yazalım bebislerimiz şımarık ne yapmalıyım diye 🤣🤣🤣🤣🤣 🤰🧑‍🍼
Destanlar yazmışız onlara hatıra 😄 hayırlısı olsun her şeyin canım Allaha kalmış artık elimizden geleni yaptık 🤲💐

Destanlar yazmışız onlara hatıra 😄 hayırlısı olsun her şeyin canım Allaha kalmış artık elimizden geleni yaptık 🤲💐
🤣🤣🤣 Aynen ya daha gelmeden anneleri onlar için destan yazdı 🤣 evet biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kalmış oda sonucunu hayırlara çevirsin 🤲🤰🧑‍🍼

Inşallah canım kan günü sonuç net belli olur. Aşırı derecede karin agrım var adet tarihim cumartesi. Kan testim pazartesi 😕😬
Nasip kuzum ben de umutsuzluğa kapılıyorum ama bir yandan da umut arıyorum kendime Rabbim hayırla, sağlıkla evlatlarımızı versin İnşaAllah. Canın sıkıldıkça yaz.

Nasip kuzum ben de umutsuzluğa kapılıyorum ama bir yandan da umut arıyorum kendime Rabbim hayırla, sağlıkla evlatlarımızı versin İnşaAllah. Canın sıkıldıkça yaz.
Maalesef benimde negatif. Yani olsaydı kesinlikle birazcık vi çizgi bilet olurdu. Yani bthc 10 olmalıydı ki testlerde çıksın şimdiye kadar diye düşünüyorum.
Nasip hepimizin Allah yardımcısı olsun güç kuvvet versin 🙏🏻

Maalesef benimde negatif. Yani olsaydı kesinlikle birazcık vi çizgi bilet olurdu. Yani bthc 10 olmalıydı ki testlerde çıksın şimdiye kadar diye düşünüyorum.
Nasip hepimizin Allah yardımcısı olsun güç kuvvet versin 🙏🏻
Âmin canım İnşaAllah. Yine de içimde az da olsa bir umut var hepimiz için.

Back
X