2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Bnmde negatif cıktı idrar testi . En net sonucu kan tahlili veriyor o yüzden kan tahlili günü bekliyorum üzülme testte negatif çıkan kanda pozitif çıkan çok insan var moralini bozma ilaçlarını düzenli kullan kan tahlili gününü bekle 💐
Daha önceki deneyimylerden bildiğimden üzülüyorum. İlaçları keseyim diyorum ama yine de kan tahliline kadar sabır edeyim diyorum😔 çıkmayan candan umut kesilmezmiş bizde kan tahliline kadar umudumuzu canlı tutalım😏 Yüce Rabbim bizi de sevindirsin!🤲 İnşallah hepimiz en kısa zamanda pozitifleri alırız sonra evlatlarımızı kucağımıza alırız🤲🤲🤲

Yapmayin şunu artık piskolojim bozuldu, iyice benim de 9. Günüm cesaret edemiyorum yapmaya. Biliyorum zor süreç ama az daha sabır kendinizi niye strese sokuyorsunuz, rabbim hayra çevirsin inşallah geç tutunmada. Dolayı öyle çıkmıştır test zamanın da inşallah pozitif i görürsün canım 🤲🤰🧑‍🍼
Aminn İnşallah! Sağolun Allah razı olsun. İnşallah bugün sizden pozitif müjdesini alırız🤲

Hadi hayırlı sonuçlar olsun canım idrar testi yapma artık madem kan verdin. Moralini bozup durma bazen geç döllenme oluyor hemen idrarda çıkmıyo Insalalh pozitf güzel sonuç alırsın canım 🤲👼👼💐

Amin canım hayırlı güzel sonuçlar olsun benim pazartesi acaba hemşireyi arasam erkene cekmezlermi test günü yarın versem mesela hafta sonunu nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum kafayi sıyıracagim stresten adet sancısı gibi karn ağrısı var mahvetti beni psikoljikmen 😪

Hepinize teşekkür ederim kızlar kan sonucum negatif
😔😔 yaaa çok üzüldüm canım ya 😪 sen benim umudumdun oysaki şimdi benimde kendi adına umudum kırıldı 😔 hayırlısı olsun hakkımızda canım ne yapalım Rabbim böyle uygun gordu demekki😪 inşallah sonraki denemen tutar ay çok duygulandım moralim psikoljim yerlerde 😪

Amin canım hayırlı güzel sonuçlar olsun benim pazartesi acaba hemşireyi arasam erkene cekmezlermi test günü yarın versem mesela hafta sonunu nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum kafayi sıyıracagim stresten adet sancısı gibi karn ağrısı var mahvetti beni psikoljikmen 😪
🤣🤣Erkene çekmezler az daha sabır, bu bekleyişin inşallah hayırlı sonuçlar la sevindirir seni o agrinda inşallah bebise yoralim o olsun 🧑‍🍼🌼🥰 bende şu ana kadar kaç kere test yapmıştım çoktan ama daha önce lerden moral bozukluğu yaşadığım için zor tutuyorum kendimi elimden gelse cumartesi bile gitmiycem eşim aradı şimdi akşama gidip test yapsak mi diye🤣 yok dedim iki gün kaldı az sabır dedim hayırlısıyla olsunda günün de öğrenim sıkıntı yok. O yüzden rabbim gönlümüzden hayırlı geçeni bize nasip eylesin 🤲 kucağımıza versin 🌼💐🤰🧑‍🍼

Back
X