2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

İlk denemesi taze olup negatif sonuç olan bu ay dondurulmuş transfer deneyen var mı kızlar ???
Kasım ayındaki taze transferim kimyasal olmuştu bu ay dondurulmuş embriyolar ile devam edeceğiz.Sürece dün başladık bakalım artık

😔😔 yaaa çok üzüldüm canım ya 😪 sen benim umudumdun oysaki şimdi benimde kendi adına umudum kırıldı 😔 hayırlısı olsun hakkımızda canım ne yapalım Rabbim böyle uygun gordu demekki😪 inşallah sonraki denemen tutar ay çok duygulandım moralim psikoljim yerlerde 😪
Sen üzülme kuzum ancak kendime gelebildim. Herkesin aynı olmaz kimseyle kıyaslama kendini moralini yüksek tut olacak inşaAllah

Hadi yaaa😔 çok geçmiş olsun! İnşallah hemen ardından kendiliğinden hamile kalır bebeğini kucağına alırsın🤲 büyük ihtimalle benim de negatiftir😔 İnşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz🤲🤲🤲
İnşaAllah pozitiftir sizlerin canım Rabbim hepinize pozitif görmeyi nasip etsin İnşaAllah ❤️

Ben belirti aramadım canım. Ama ara sıra kasıklarımda iğne batması oldu o da ilaçlardan diye düşünüyorum
Ben de de okadari var 😔 ne bilim ya onca heyecandan sonra gelen olumsuzluk benim zoruma gidiyor çünkü benim ilk veya 2 ve 3 denemem değil bu 7 . Cı rabbim yardım etsin hepimize🤲

Ben de de okadari var 😔 ne bilim ya onca heyecandan sonra gelen olumsuzluk benim zoruma gidiyor çünkü benim ilk veya 2 ve 3 denemem değil bu 7 . Cı rabbim yardım etsin hepimize🤲
Kendini kimseyle kıyaslama canım. Rabbim nasip eder olur İnşaAllah 💙

Şöyle ki iğne batması aynı zamanda gebelik belirtisi de olabilir yani pozitif olabilir
Bilmiyorum ama çok korkmaya başladım senden sonra ama inşaallah dediğin gibidir 🤲 rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın herkese nasip etsin inşaallah pozitif sonuçlar 🤲🤰🧑‍🍼

Back
X