2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

İstanbul daysan sana bir doktor tavsiye edebilirim enazindan araştır. Buruksel tüp bebek merkezi ben on da yaptım yücel karaman dalında çok iyi bir doktor ilk tüpbebek uygulaması buruksel tüp bebek merkezinde olmuştu bu doktor da ordan gelme yeri var Esentepe ye bağlı çok iyi bir doktor zaten iki kişiler yücel bey ve Hüsamettin bey insagramda da takip edip bakabilirsin, tabi 2023 tam geldi katalnarak tüp bebeğe ama doktor gayet iyi inceliyor ben 5/ 6 doktora gittim sadece tüp bebek merkezindekileri sayıyorum kadın doğum daki doktorlar hariç yücel bey gördü benim polip imi, sağolsun gayet iyi ilgilendiler tavsiyem araştır öyle karar ver

Kızlar selam bana da doktorum regli olunca gel dedi yarın haber vereceğim fakat doktorum bana 5 . gün gel kontrole demişti bizde erkek infertilitesi normal mi 5 gün de kontrole gitmem transfer süreci nasıl ilerliyor hiç bilgim yok 🙍🏻‍♀️

Kadın doğum uzmanı Zuhal hanımın yiyeni medikal Park takı serdar koç ben gittim memnun kalmadım çünkü paracilar gibi geldi ben rahmi me çizik attırmak istemiştim bana tamam dedi fakat kendi odasında yaptı kayıtlara gecirmediler parayı ceplerine koydular ben kafamı yastığa rahat koyuyorum elimden geleni yapıyorum en iyisini bende dedim ki ona bende böyle istiyorum çünkü beddua ediyorum hakkına girenlerin deyince yüzü kızardı eşim kızdı neden öyle dedin diye ama ben önden söyleyeyim kendi ona göre davransın günah boynumdan gitsin dedim, tutmayınca bir daha yaptirmayacagim dedim hayır yaptiracaksin gerekirse limon satacaksin ama yine de bu işin peşini bırakmayacak sin dedi sanki limon satarak tüp bebek yapılıyor yani mecazi anlamda dedi de ama birazda doktorlar elinden geleni yapsınlar mümkünse 😏

Kızlar selam bana da doktorum regli olunca gel dedi yarın haber vereceğim fakat doktorum bana 5 . gün gel kontrole demişti bizde erkek infertilitesi normal mi 5 gün de kontrole gitmem transfer süreci nasıl ilerliyor hiç bilgim yok 🙍🏻‍♀️
Neden öyle dedi canım benimde erkek infertilitesi, çok çektim ama sen önce eşinin çözümünü biraz ara endokrilojiye gitsin biz çok çektik, bu konuda . Halada çekiyoruz eşinde azosperm varmı morfiyolojisi bozuk mu

Neden öyle dedi canım benimde erkek infertilitesi, çok çektim ama sen önce eşinin çözümünü biraz ara endokrilojiye gitsin biz çok çektik, bu konuda . Halada çekiyoruz eşinde azosperm varmı morfiyolojisi bozuk mu
Yok canım cok şükür ameliyat oldu çıktı transfer olacağım bu ay nasip olursa

Yok canım cok şükür ameliyat oldu çıktı transfer olacağım bu ay nasip olursa
Benikide varikosel ameliyatı yapıldı çift taraflı bir halta yaramadi ameliyat inşallah sizinki çok çok çok iyi olur biz çektik kimse çeksin istemem rabbim şifa versin 🤲

Size de çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda doğal şekilde hamile kalır bebeğinizi kucağınuza alırsınız!🤲 sizde de hiç belirti oluşmamıştı değil mi?
Aslında benim bi kaç yorumum var ama etkilemek istemiyorum. 3 gün belirgin şekilde böyle kaşık ağrım vardı hatta ben 5. Gün silik bi şekilde testte de görmüştüm tahminim o ara tutunmaya çalışıyordu. Sonra 6. Gün negatifi gördüm 7. Günde aynı şekilde. Negtif olunca olmadığını anladım sonra o ağrılar gitti bende son iki gün hiç ağrım olmadı. İlaçları kullandığım için de olmuş olabilir bu tarz bi ağrı etkilenmeyin fene de yani

Aslında benim bi kaç yorumum var ama etkilemek istemiyorum. 3 gün belirgin şekilde böyle kaşık ağrım vardı hatta ben 5. Gün silik bi şekilde testte de görmüştüm tahminim o ara tutunmaya çalışıyordu. Sonra 6. Gün negatifi gördüm 7. Günde aynı şekilde. Negtif olunca olmadığını anladım sonra o ağrılar gitti bende son iki gün hiç ağrım olmadı. İlaçları kullandığım için de olmuş olabilir bu tarz bi ağrı etkilenmeyin fene de yani
😔 Geçmiş olsun canım ben Antalya'da ikinci denemem de hastanede bir arkadasla tanıştım telefon numarası ni almıştık birbirimizin ben transfere gittim tutmadı arkadaşım trasfere bile gidemeden embriyolari ölmüştü. Ve arkadaşım o hormon ilaçları kullandigi için vücudu da kalmış Demekki ertesi ay normal yolla bebeği tutmuş ☺️ çok mutlu olmuştum nasip işte inşaallah rabbim tutmayip üzülen arkadaşların hepsine bu mutlu anı yaşatsın sizde böyle sevinin inşaallah 🤲 amin amin amin 🤲

😔 Geçmiş olsun canım ben Antalya'da ikinci denemem de hastanede bir arkadasla tanıştım telefon numarası ni almıştık birbirimizin ben transfere gittim tutmadı arkadaşım trasfere bile gidemeden embriyolari ölmüştü. Ve arkadaşım o hormon ilaçları kullandigi için vücudu da kalmış Demekki ertesi ay normal yolla bebeği tutmuş ☺️ çok mutlu olmuştum nasip işte inşaallah rabbim tutmayip üzülen arkadaşların hepsine bu mutlu anı yaşatsın sizde böyle sevinin inşaallah 🤲 amin amin amin 🤲
Amin inşallah 😌

Benim transferden beri başımda ağrı var ama hafifti bugün çok ağrıyor başım, doktoru da aramadım ağrı kesici için, korkmaya başladım iyice sinüzit var bende acaba evden çıkmıyorum ondan mı 😔

Benim idrar testi yine negatif:KK43:
Öncelikle geçmiş olsun . Sizi hiçbir cümle teselli etmez ama olmayan herşeyde de bir hayır vardır
İnşallah bir sonraki denemenizde hayırlısıyla olumlu bir sonuç alırsınız 🙏🏼🙏🏼
Benimde yarın transferim var
Sizin transfer süreciniz nasıp geçti
Yattınızmı? Normal hayata devam mı etriniz
Yani bize verebileceğiniz uyarılar var mı

merhaba çikolata kistiniz kaç cm acaba. ben de 6 ocakta opu oldum iki embriyom var 3. günde donduruldu. doktorum kisti alalım öyle transfer yapalım diyor tutunmaya engel olabilirmiş. bende 4 yumurta toplandı 2 si boş çıktı ikisi döllendi. kist yüzünden az yumurta toplanmış olabilir diyor gerçi yaşım da 41 ilk denemem. kistim 5.8 cm. çok kararsızım kisti aldırmadan mı transfer ettirsem aldırıp mı
Merhaba, benim de çikolata kistim vardı 4-5 cm büyüklüğünde ve 21 yumurta toplanmış, 14 ü sağlam çıktı. 3 kaba böldürüp dondurmustuk, ameliyat olmadım, 3. tüp bebek denememizde hamile kaldım, sanırım kistten dolayı erken doğum yaptım, 7 aylık doğdu ikizlerim, şimdi 2,5 yaşındalar. Velhasıl içinizi ferah tutun ☺️ (yaşım 30 idi hamile kaldığında)

Öncelikle geçmiş olsun . Sizi hiçbir cümle teselli etmez ama olmayan herşeyde de bir hayır vardır
İnşallah bir sonraki denemenizde hayırlısıyla olumlu bir sonuç alırsınız 🙏🏼🙏🏼
Benimde yarın transferim var
Sizin transfer süreciniz nasıp geçti
Yattınızmı? Normal hayata devam mı etriniz
Yani bize verebileceğiniz uyarılar var mı
Hayırlı olsun transferin inşallah pozitifi görürsün valla ben 2 denememde çok dikkat etmedim doktor normal hayatına devam et sadece ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma dedi mesele perde takma ev süpürmek gibi işlerden uzak durdum transfer sonrasıda 10 dk sonra idrar yapıp evime geldim dışarı çıktım gezdim dolaştım normal hayatına devam ettim ama ikiside negatif oldu .bu üçüncü denememde öyle yapmadım evin içinde yürüdum tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadım ne ev işi ne bulaşık ne bişey hiçbir şey yapmadım canım çay kahve acı baharatlı deniz mahsulleri bitki çayları hepsinden uzak durdum sebze yemekleri bol protein ve meyve şeklinde beslenme yaptım kendime . Pazartesi test günüm bakalım sonuç ne merak ediyorum. Evde erken gebelik yaptım ama negatif cıktı. Sen dayanabilirsen test falan yapma çünkü insanın moralini bozan bişey ilaçlara bile devam edesin gelmiyor umudun kırılıyor. Ama şunuda söylemek isitoyrum ki Allah ol dedikten sonra her şekilde oluyor canım ama nasibinde yoksa ne yapsan faydasız. Transfer sonrasi dolmuşla eve dönen var ev işi yapan çocuklarına bakan veya çalışan bir sürü kişi var bazen hiç ummadigin kişinin tutuyor . Ne dinlenmiştir ne beslenmesine dikkat etmiştir ne biseydir ama bi bakiyosun tutmuş hamile .diyorum ya canım Allah nasip edecekse engelelyecek hiçbişey yoktur . Ama nasip etmediysede olduracak kimse yoktur . Icini ferah tut benim gibi evham yapma rahat güzel bir transfer süreci geçirmeye odakla kendini.

Bu arada hemşireyi aradım adet lacak gibi agrım var bugün test versem olur mu hafta sonu adet olursam diye koekuyorum dedim test günü bekle adet olursan gelmene gerek yok zaten dedi. Adet olursan tutmamıştır zaten dedi. Ama önceki denemelerde hemşire adet bile olsan kan günü kan verceeksin mutlaka demişti öncekiler taze transferdi bu donmuş embiriyo diye mi böyle dedi acaba . Adet olursan gelmene gerek yok ilaçları kesersin dedi . Aklım karıştı bilgisi olan var mi ?

Önceki transferde klozet kullanmana bile gerek yok kabız olma ıkınma yeterli demişlerdi duş almanda sorun sıkıntı olmaz 1 gün duş alma sadece demişlerdi bu üçüncü denemede kendi mantigima yatanı yaptım diğer denemelerime göre bu denememde daha dikkatli davrandım sonucu çok merak ediyorum

Merhaba, benim de çikolata kistim vardı 4-5 cm büyüklüğünde ve 21 yumurta toplanmış, 14 ü sağlam çıktı. 3 kaba böldürüp dondurmustuk, ameliyat olmadım, 3. tüp bebek denememizde hamile kaldım, sanırım kistten dolayı erken doğum yaptım, 7 aylık doğdu ikizlerim, şimdi 2,5 yaşındalar. Velhasıl içinizi ferah tutun ☺️ (yaşım 30 idi hamile kaldığında)
ah o kadar sevindim ki sizin adınıza sağlıkla büyütürsünüz inşallah bebeklerinizi. benim de içime sanki bir zarar vermez gibi doğuyor ama doktorum öyle deyince baya bi kararsız kaldım. sizde kiste rağmen çok güzel yumurta toplanmış ne güzel. ben de sanırım kisti aldırmadan transfer isteyeceğim. çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Back
X