- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
Evet canım bu gün Serdar koç’a gidiyorum yoldayım şuan ön görüşme içinSizde yeni bir doktor arayışına mı geçtiniz istanbulda mıydınız. ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bu gün Serdar koç’a gidiyorum yoldayım şuan ön görüşme içinSizde yeni bir doktor arayışına mı geçtiniz istanbulda mıydınız. ?
Anladım hayırlı olsun inşallah. Ben de ali Osman koyuncuoğlunu araştırıyorum ama daha aramadım bakalım ne yapacağım.Evet canım bu gün Serdar koç’a gidiyorum yoldayım şuan ön görüşme için
İnşaAllah canım. Abimin arkadaşı serdar Koç’tan çok memnun kalmış. İki defa denemiş ikisi de ikiz tutmuş o sebeple görüşeyim dedimAnladım hayırlı olsun inşallah. Ben de ali Osman koyuncuoğlunu araştırıyorum ama daha aramadım bakalım ne yapacağım.
Ben de bakayım ona canım ya. Araştırayım akşamAnladım hayırlı olsun inşallah. Ben de ali Osman koyuncuoğlunu araştırıyorum ama daha aramadım bakalım ne yapacağım.
Hayırlısı olsun hakkinızda inşallah maalesef bende negatif görenlerdenim. İnşallah sonra nasip olsun tez vakitte aratmadan.Kızlar malesef uğursuz hislerim yine doğru çıktıkan sonucum negatif
![]()
Bende emin olamıyorum normalde Şişli memorialdayım ordan da memnunum lab olarak ama doktor konusunda emin olamıyorum değiltexeğim doktorumu acaba orda kalıp başka doktor mu yoksa yeni bir klinik mi emin değilim.Ben de bakayım ona canım ya. Araştırayım akşam
Aaaa o zaman sizin hala şansınız varHayırlı olsun transferin inşallah pozitifi görürsün valla ben 2 denememde çok dikkat etmedim doktor normal hayatına devam et sadece ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma dedi mesele perde takma ev süpürmek gibi işlerden uzak durdum transfer sonrasıda 10 dk sonra idrar yapıp evime geldim dışarı çıktım gezdim dolaştım normal hayatına devam ettim ama ikiside negatif oldu .bu üçüncü denememde öyle yapmadım evin içinde yürüdum tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadım ne ev işi ne bulaşık ne bişey hiçbir şey yapmadım canım çay kahve acı baharatlı deniz mahsulleri bitki çayları hepsinden uzak durdum sebze yemekleri bol protein ve meyve şeklinde beslenme yaptım kendime . Pazartesi test günüm bakalım sonuç ne merak ediyorum. Evde erken gebelik yaptım ama negatif cıktı. Sen dayanabilirsen test falan yapma çünkü insanın moralini bozan bişey ilaçlara bile devam edesin gelmiyor umudun kırılıyor. Ama şunuda söylemek isitoyrum ki Allah ol dedikten sonra her şekilde oluyor canım ama nasibinde yoksa ne yapsan faydasız. Transfer sonrasi dolmuşla eve dönen var ev işi yapan çocuklarına bakan veya çalışan bir sürü kişi var bazen hiç ummadigin kişinin tutuyor . Ne dinlenmiştir ne beslenmesine dikkat etmiştir ne biseydir ama bi bakiyosun tutmuş hamile .diyorum ya canım Allah nasip edecekse engelelyecek hiçbişey yoktur . Ama nasip etmediysede olduracak kimse yoktur . Icini ferah tut benim gibi evham yapma rahat güzel bir transfer süreci geçirmeye odakla kendini.
Hayırlısı olsun canım inşallah bir sonraki denemende pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın kaç cıktı değerin bazen düşük çıksada yükselebiliyor geç döllenme olabiliyor hayırlısı olsun hakkımızdaKızlar malesef uğursuz hislerim yine doğru çıktıkan sonucum negatif
![]()
Amin canım Allah razı olsun hepimizin hakkında hayırlı olanı güzel olanı neyse rabbim onu versin nasip etsin . bu potiği onun için açtım zaten birbirimize destek ve moral olmak için bu yolda yalnız değiliz ve umarım hepimiz birgün hayalini kurduğumuz şeyleri yaşayacağız asla umudu kaybetmek yok Rabbim ol diyecek ve olacakAaaa o zaman sizin hala şansınız var
Ben doktor testi negatif çıktı diye düşündüm
Allah inşallah hayırlısıyla olumluya döndürsün sonucunuzu
Dediğiniz gibi herşey evet ama işte insan birşeyler duyunca rahatlıyor galiba
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Bu Cuma saatinde Allah dualarımızı kabul etsin
bızımkı 1 ay dınlendırıp oyle transfere baslayacaklar yınede odenecek o zamanödeniyor ben 4.250 ödedim 1 sene için
Benim doktorum devamlı kan tahlili istiyor kanımdaki progesteron değerlerine bakarak transfer yapıyor düşük tehlikesini önlemek için hiç riske atmıyorSelam canm ben de 6 ocakta transfer olucam suan estrofem, progestan fitil, prednol birde folik asit kullaniyorum 2. denemem 5.gun embriyo. yalniz hic kan tahlili falan yapmiyor doktor transfer oncesi neye guveniyor emin olamiyorum sizde kan tahlili olacakmi transfer oncesi? estrofeme basladiktan 30 aralikta kontrole gittim rahim kalinligi 7.1 cikti bu normal midir
Benimde öyle olmuştu ama benden onun için dondurma ücreti alınmadıbızımkı 1 ay dınlendırıp oyle transfere baslayacaklar yınede odenecek o zaman
Hangi hastane hangi doktor canım bence gayet mantıklı aslında. Biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama birazda doktorun tecrubesinde iş bitiyorBenim doktorum devamlı kan tahlili istiyor kanımdaki progesteron değerlerine bakarak transfer yapıyor düşük tehlikesini önlemek için hiç riske atmıyor
ınsallah benımde oyle olurBenimde öyle olmuştu ama benden onun için dondurma ücreti alınmadı
Sağol canım amin! Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlısı olsun canım inşallah bir sonraki denemende pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın kaç cıktı değerin bazen düşük çıksada yükselebiliyor geç döllenme olabiliyor hayırlısı olsun hakkımızda
Sağol canım amin hepimizin! İnşallah en kısa zamanda biz negatif görenler doğal hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız!Hayırlısı olsun hakkinızda inşallah maalesef bende negatif görenlerdenim. İnşallah sonra nasip olsun tez vakitte aratmadan.![]()
Sağol canım amin! Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinbugün 12. günüm ve hcg 0,100 yani tam olarak negatif
![]()
Öyle malesef, ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum. İnşallah kısmetimizde annelik vardırüzücü bi durum. Bir sonraki denemenizde ALLAH nasip etsin inşallah Rabbim herkesin kucağını doldursun anneliği isteyen herkese tattirsin inşallah
Sağol canım amin! Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinbugün 12. günüm ve hcg 0,100 yani tam olarak negatif
![]()