Aynı gün transfer olmuşuz malesef ben dün negatif aldım ama canı gönülden size pozitif olsun2 ocakta trabsferim oldu canım bekliyorum inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün transfer olmuşuz malesef ben dün negatif aldım ama canı gönülden size pozitif olsun2 ocakta trabsferim oldu canım bekliyorum inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım![]()
Merhaba 2 ocak benimde dün malesef negatif aldım 9. Denememdi bir iki adet dinlenip Kıbrıs için araştırma yapacağım benimde tüplerimde sıvı birikmesi teşhisi kondu en son gittiğim 2016 da doktorum sadece o bildi ve tüpleri mi kapattı daha önce kimse söylemedi okadar histeroskopi oldum vs vs hakkınızda hayırlısı olsun bende bugun doktorumla görüşeceğim bakalım Kıbrıs olursa hazırlık aşamasını kendi doktorun yapabiliyormuş Bi bayan öyle yazmış onu Bi görüşücrm çünkü benim kalınlaşma sorunum var bu doktorum 8 küsüre getirebiliyor bazı değişik ilaçlar la..Kızlar merhaba, transfer olanlara hayırlı olsun. İnşaAllah olumlu sonuçlar alırız hepimiz. Benim 2 Ocak’ta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Var mı 2 Ocak’ta transfer olan :)
N Nicerose merhabaMerhaba 2 ocak benimde dün malesef negatif aldım 9. Denememdi bir iki adet dinlenip Kıbrıs için araştırma yapacağım benimde tüplerimde sıvı birikmesi teşhisi kondu en son gittiğim 2016 da doktorum sadece o bildi ve tüpleri mi kapattı daha önce kimse söylemedi okadar histeroskopi oldum vs vs hakkınızda hayırlısı olsun bende bugun doktorumla görüşeceğim bakalım Kıbrıs olursa hazırlık aşamasını kendi doktorun yapabiliyormuş Bi bayan öyle yazmış onu Bi görüşücrm çünkü benim kalınlaşma sorunum var bu doktorum 8 küsüre getirebiliyor bazı değişik ilaçlar la..
Allah razı olsun canım kaçıncı gün embiroyosuydu inşallah bir sonraki seferde kucağınıza alirsinizAynı gün transfer olmuşuz malesef ben dün negatif aldım ama canı gönülden size pozitif olsun![]()
Evet canım inşallah pozitifi görürüm. çok korkuyorum
1 saatte çıkıyor canım akşam benim 1 saatte e nabıza düştü e nabızı kontl et inş olumlu sonuç alırsın.Evet canım inşallah pozitifi görürüm. çok korkuyorumsabah gittim verdim kan 3 veya 3 buçuk saat sürer dedi sonuç bekliyorum
Hafta sonu olduğu için acilde de yapılamadığı için özele gittim bana 3 saate çıkar dedi demek ki laboratuvarları yok nereye gonderiyorlarsa1 saatte çıkıyor canım akşam benim 1 saatte e nabıza düştü e nabızı kontl et inş olumlu sonuç alırsın.![]()
İnşallah çok stresli yım kalp atışi mi ölçtüm 108 gebericem çıkana kadar Allah im hayırlı sonuç versin inşaallah1 saatte çıkıyor canım akşam benim 1 saatte e nabıza düştü e nabızı kontl et inş olumlu sonuç alırsın.![]()
Anlıyorum akşam bende öyleydim derin nefes al ver burundan canım en sevmediğim bölüm hcg bölümü benimİnşallah çok stresli yım kalp atışi mi ölçtüm 108 gebericem çıkana kadar Allah im hayırlı sonuç versin inşaallah![]()
Hımmm ben akşam devlet hastanesi acilinden yaptırdım peki bugun gününüz mü test için varmı belirtiler fln Ay ins olumlu olur canım benimHafta sonu olduğu için acilde de yapılamadığı için özele gittim bana 3 saate çıkar dedi demek ki laboratuvarları yok nereye gonderiyorlarsa
27.58 ne demekHımmm ben akşam devlet hastanesi acilinden yaptırdım peki bugun gününüz mü test için varmı belirtiler fln Ay ins olumlu olur canım benim![]()
Hastaneden haber bekliyorum düşük rakam degilmiHımmm ben akşam devlet hastanesi acilinden yaptırdım peki bugun gününüz mü test için varmı belirtiler fln Ay ins olumlu olur canım benim![]()
Canım kaçıncı günün bugun kaçıncı gün emriyosu bu senin geç yerleşme olabilir maralini bozma 2 güne bir ver artış olucak 2 güne bir 2 katı olması lazım olumlu çıkmış bak sevinHastaneden haber bekliyorum düşük rakam degilmi
Benim 4 gün ve 5. Gün embriyoru 11 gün sonra test verdim zaten benim lekem 8. Gün geldi bilmiyorumCanım kaçıncı günün bugun kaçıncı gün emriyosu bu senin geç yerleşme olabilir maralini bozma 2 güne bir ver artış olucak 2 güne bir 2 katı olması lazım olumlu çıkmış bak sevin![]()
İnşaallah canım yaHayırlı olsun hamilesin demek![]()
Daha önce benim hep 1 çıkıyordu bu sefer 27,58Hayırlı olsun hamilesin demek![]()
Hamilesin demek canım sana demistim içime doğuyor sen hamilesin diye .Hayırlı olsun çok sevindim canım benim27.58 ne demek