- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Ya ben öyle şeylere inanmıyorumKızlar arnavut ciğerine tutsam yapsam ve yesem ne olur? Leke meke olmaz dimi bebeğimde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben öyle şeylere inanmıyorumKızlar arnavut ciğerine tutsam yapsam ve yesem ne olur? Leke meke olmaz dimi bebeğimde![]()
Ya benim de çekti canımYa ben öyle şeylere inanmıyorumciğeri kendim yapmadım hiç ama çok yedim hamilelikte
eldiven tak ya da
üff arnavut ciğeri çekti canım ya edirnede olabilir yanında da kuru biber
![]()
Buzdolabı poşeti geçir elineYa benim de çekti canımeldiven de yok anasını satayım evde
![]()
Oha çok mantıklıBuzdolabı poşeti geçir elineama bişi olmaz yaaaa sonra iyice yıkarsın ellerini
![]()
Ay benimki neden bukadar az hareket ediyor ya bu ara taktım kafaya bunuKızlar ya bebelerin sonlara doğru hareketleri yavaşlamıyor muydu benimki tünel kazıyor herlde çıkmak içinbi de sivri bi yeri var neresi anlayamadığım göbek deliğimin orda çıkıntı yapıyor çok canımı acıtıyor içeri bastırasım geliyor zor tutuyorum kendimi
![]()
Ben hiç inanmam kuzum öyle şeylere. Oğlumda da yedim bunda da. Ciğere dokundum mu emin değilim ama çiğ ete illaki dokunmuşumdurKızlar arnavut ciğerine tutsam yapsam ve yesem ne olur? Leke meke olmaz dimi bebeğimde![]()
Oy bende yedim ya. Et yiyemiyom ama canım ciğer çektiAy benimki neden bukadar az hareket ediyor ya bu ara taktım kafaya bunu
Ben hiç inanmam kuzum öyle şeylere. Oğlumda da yedim bunda da. Ciğere dokundum mu emin değilim ama çiğ ete illaki dokunmuşumdur
Ay demeyin , tiklendim sürekli el yıkıyorumAnnem kardeşime hamileyken ellemiş ciğere boynunda vardı doğum lekesi sonra lazerle yok ettirdi
evet kuzum senin bu yasadıgını hatırlıyorum ben de gaz sancısı sanmıştım. evet belki de ilaçlar yüzündendir zaten organlar sıkıştı içeride ne olduğu belli değil neyseki sona yaklaştık sağ salim çıksakCanim belki hatirlarsin ben buraya yazmistim gebeligimin 13. Ve 25 haftasi sneinki gibi baslayan sonra ölüyorum diye bnei acillik eden bi agri sanci tarzi bisey yasamistim gerci 13. Haftasi yasadigimda gitmistim acile. Gece ilk basta sirttan kola vurarak basladi yattim yatamiyorum dedim kalkiyim dolasiyim gaz falan toplandi galiba dedim idare ederim bi sekilde gecer esimi uyandirmiyim dedim. Dolaniyorum yok yatiyorum yok hareket ediyorum yok. 15 dk icimde zirve yapti agri iki gogsumun alt orta noktasindan sirtimi delip cikan cinste vi sanci basladi ve tum omzum sirtim kollarim pert kolumu bile kaldiramiyorum en son nefesi tam alamamaya baslayinca surunerek yatak odasina gittim sesim de cikmiyo nefessizlikten esimin ayagini ceke ceke uyandirdim panikle acile gittik. hatta esim korkmus eyvah bebek öldü mabeli zehirledi demis alt ast ggt degerlerim yukselmisti tum batin ultrason bakildi safra kesesinden suphelenilip ama bisey cikmadi muhtemelen birden fazla ilac kullandiginizdan etkilesime gecmis dediler sonra haftalik kontrol ettirdim 2. Hafta degerler normale dondu. 25. Haftada yine yasadim aynisini ama evde cektim bu sefer eşim geldiginde terden sirilsiklam bi haldeydim. Simdi vitaminler şunlar bunlar iciyoruz amenna guzel ama bunye aliskin degilse benim gibi ki ben agri kesici bile kullanmam, degerler yukseliyomus aralikli almak lazimmis ilaclari bidaha yasamadim cok sukur yasamam da insaAllah kimse de yasamasin ya
benim de aklıma ilk reflü geldi çünkü bi yandan da yanma hissediyor gibiydim ama ağrı daha baskındı. zaten ara ara şiddetli yanma da hissediyorum. detaylıda safra kesemde polip görülmüştü sonra da aklıma o geldi. sebep ne acabaSafra kesesini bilmiyorum da, ben de reflü var dana gibi yemek yediğim için midemden sırtıma vuruyor ve feci bir ağrı. Eşime sırtıma vur diye ağlıyorum, ağrı nefes aldırmıyor o derece . Araştırdığımda mide spazmı yazıyor, reflüye bağlıyorum ben hep. Seninki de böyle bir şey gibi.
bak aynı benimki gibi olmuş demek ki. of gidicem ama kafama ne takılıyor biliyor musun, hastaneye gidicem ya dr ultrason isticek, bu ultrasonlar mr tomografi röntgenler hepsi aynı yerde oluyor. odaları farklı ama aynı katta. o kata girip orda beklicem diye içime sinmiyor. aslında bisey olmaz gibi düsünüyorum ama analık......Mide ve sırtı çok rahatsız oldu canım eşimin. Hatta gece uykudan uyandırdı; iki kez oldu; ikincide acile gitmiş biz uyurken işte. Böyle ani şiddetli ağrılarla kendini belli ediyormuş zaten. Sonra yapılan ultrasonda çıktı taş ve polip olduğu. Laparoskopik yöntemle yaptıklarından çok çabuk iyileşti şükür. Valla git zerefim kendini ihmal etme hiç. Çünkü güçlü bi anne olmamız lazım, bunun için de kendimize iyi bakmamız lazım. Allah şifa versin
Şifa olsun kan olsunOy bende yedim ya. Et yiyemiyom ama canım ciğer çekti![]()
Ohh görmek istediğimiz manzaralarBöööööö![]()
Bildiğim kadarıyla kansızlığa işaret ama demirin iyi gelmişMerhaba kızlar bugün kan tahlili verdim ama sonucu alamadan mesaileri bitti şimdi e-nabız’dan baktım demir bağlama kapastesi yüksek çıkmış bu ne demek bilen var mı?
Canım sadece röntgen odasının içine girersen haklısın. Ama kapısında da yazıyor zaten hamileler giremez diye ya. Onun dışındaki bi yere; sen gircem desen de sokmazlar. Kar zarar ilişkine bakıp karar ver. O polibin takibi de şart zaten. Kendi işine zorla kurt düşürme nolurevet kuzum senin bu yasadıgını hatırlıyorum ben de gaz sancısı sanmıştım. evet belki de ilaçlar yüzündendir zaten organlar sıkıştı içeride ne olduğu belli değil neyseki sona yaklaştık sağ salim çıksak
şurdan
benim de aklıma ilk reflü geldi çünkü bi yandan da yanma hissediyor gibiydim ama ağrı daha baskındı. zaten ara ara şiddetli yanma da hissediyorum. detaylıda safra kesemde polip görülmüştü sonra da aklıma o geldi. sebep ne acaba
bak aynı benimki gibi olmuş demek ki. of gidicem ama kafama ne takılıyor biliyor musun, hastaneye gidicem ya dr ultrason isticek, bu ultrasonlar mr tomografi röntgenler hepsi aynı yerde oluyor. odaları farklı ama aynı katta. o kata girip orda beklicem diye içime sinmiyor. aslında bisey olmaz gibi düsünüyorum ama analık......
biliyorsun ki kurt düşürmediğim bir gün yok kurtsuz yaşayamamCanım sadece röntgen odasının içine girersen haklısın. Ama kapısında da yazıyor zaten hamileler giremez diye ya. Onun dışındaki bi yere; sen gircem desen de sokmazlar. Kar zarar ilişkine bakıp karar ver. O polibin takibi de şart zaten. Kendi işine zorla kurt düşürme nolur![]()
Bende doğum sonrası kullanayım izni diyordum ama baktım 2 haftası 15tatile gidiyor 1 haftası nisan ara tatiline gidiyor. 4 hafta çalıştığımda iznim 1 hafta uzayacakti. Bi fark kalmayınca ayrılayim dedim. Hatta keşke dedim baştan baksaydım 32de ayrılınca 37de ayrılınca fark oluyor mu diye. Bende çok oynamadi yani takvimi bi kontrol edin derjmMerhaba kızlar biz 32+2 yiz bugün çalışabilir raporu aldım doğum sonrası izne daha çok ihtiyacım olacağı için baktım dayanamaz isem yine rapor alırım dedim. Muayene de olduk bebişimin maşallahı var yediğim muz süt yumurta kaşar acayip yaramış bu kadar tahmin etmiyordum 12 günde 680 gram almış düşünün geriden gelen vs varsa hemen yemeye başlayın derim. Öyle şaşırdım ki bir kahkaha attım yani
Ben en fazla 1900 filan bekliyordum hani 2280 grm olmuş dr dedi az ye yoksa doğuma kadar çok kilo alır zaten sezeryan olacağım ama bakalım önümüzde daha 7 hafta var
Çok mutlu oldum ama hersey yolunda elhamdülillah
Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımızı doldursun inşallah![]()
Oh miss gibi kokuyorlardır şimdi o minnak kıyafetlerBöööööö![]()
Evet öksürük bademcik şişmesi vs hala geçmedi kuzumŞifa olsun kan olsun
Ohh görmek istediğimiz manzaralar
Bildiğim kadarıyla kansızlığa işaret ama demirin iyi gelmişenfeksiyon var bide hem beyaz küre hem crp yükselmiş
Vücudun daha fazla Demir’e ihtiyacı var demek canım ilaç kullanıyormusun? Crp değerin biraz yüksek herhangi bir enfeksiyon durumun oldumu son zamanlarda doktorun daha iyi bilgi verirMerhaba kızlar bugün kan tahlili verdim ama sonucu alamadan mesaileri bitti şimdi e-nabız’dan baktım demir bağlama kapastesi yüksek çıkmış bu ne demek bilen var mı?