Oğlumda prensler gibi en iyi markalarla büyüttüm minnoş kızım malasef ekonomi devrinde 1+1 sleepy olmazsa yenidoğan servisine vereceğiz artık Babasıyla alışverişe giderken ona iyi geçiriyorum 800 kusür hastane çıkışı aldırdım İçinden zıbın çıkmadı ayol Bugün e bebekten zıbın aldım ya
Bu zıbın denen şey sadece zarf gibi kapanan tek üst olan mi ya bana zıbın sattı poşeti eve gidince bi açtım sadece üst aktı yok mu bunun diye ertesi gün tekrar gittim güldü bunlar böyle oluyo dedi
Ben dayanamıyorum şeker var ama demekki bebeler istiyo ben hiç tatlı sevmezdim deyo deyip yiyorum bugün 7 mandalina bir elma yedim bi de pasta yapcm şimdi yırtılll diyebilirsiniz
Ben şeker yüklemesi yaptırmamıştım suyum fazla çıkınca açlık tokluk takibine başladık. Diyet yapıyorum diyetle düşüyor ama bu aralar sabah açlıklarım 100ün altına düşmüyor. Geçen biri gece meyve yiyorum sabah düşüyor demişti bende dün gece bir mandalina ve bi kase tarçınlı yoğurt denedim 95 çıktı. Tokluklarımda yediğime göre değişiyor ekmek çok çıkarıyor tatlı yediğmde o kadar çıkmıyor. Bi kere profiterol yedim mesela hemde yemekten hemen sonra 138 çıkmıştı. Ama iki dilim ekmek yesem 150lerde çıkıyor sabah kahvaltıda bir dilim ekmek dışında hiç ekmek beyaz un tüketmiyorum
Güle gule kullansın bebeği olanlar kurtarici ilk başta insan diyorki yok biberon kullanmam yok emzik kullanmam yok ıslak mendil kulllanmam yok kucağıma almam yok sallamam hepsini çürütüyor bu sipalar
Güle gule kullansın bebeği olanlar kurtarici ilk başta insan diyorki yok biberon kullanmam yok emzik kullanmam yok ıslak mendil kulllanmam yok kucağıma almam yok sallamam hepsini çürütüyor bu sipalar
Aynen bebegin seni okadar güzel yonlendiryorki sen ne dersen de ama benden herkese tavsiye belki bir süre allerini kundaklamak çok iyi oluyor çünkü bebek tam dalıyor o sırada elini tutamiyor yana düşüyor ondan korkuyor sıçrıyor ağlıyor uykuya dalamiyor aklınızın bir kosesinde kalsin
Aynen bebegin seni okadar güzel yonlendiryorki sen ne dersen de ama benden herkese tavsiye belki bir süre allerini kundaklamak çok iyi oluyor çünkü bebek tam dalıyor o sırada elini tutamiyor yana düşüyor ondan korkuyor sıçrıyor ağlıyor uykuya dalamiyor aklınızın bir kosesinde kalsin
Şekeri olan analar tatlı yemeden nasıl duruyorsunuz gebeliğin başında aşermedim şimdi canım o kadar çikolata istiyor ki ağlamak istiyorum ya nasıl geçecek bu şeker isteği dayanamıyorum
Ben varım canım gecen canım bir tatlı çekti öyle böyle degil eşim hemen aldı iki çatal yedim daha tatlı migdeme ulaşmadan 1 büyük kase yoğurt ve 1 saatte ev içinde yürüdüm, şükür yükselmedi şekerim dee migdem bozuldu resmen neyse bunada şükür diyorum, ama canın çok isterse degerlerinde aşırı yüksek degilse 1 ufacık dilim çikolata ardından yogurt ve yürüyüşle dengelersin, yanlız migden iyi laf sayıyor hazırlıklı ol
Ben varım canım gecen canım bir tatlı çekti öyle böyle degil eşim hemen aldı iki çatal yedim daha tatlı migdeme ulaşmadan 1 büyük kase yoğurt ve 1 saatte ev içinde yürüdüm, şükür yükselmedi şekerim dee migdem bozuldu resmen neyse bunada şükür diyorum, ama canın çok isterse degerlerinde aşırı yüksek degilse 1 ufacık dilim çikolata ardından yogurt ve yürüyüşle dengelersin, yanlız migden iyi laf sayıyor hazırlıklı ol
Öyle oluyor ki koca tatlı karşımda, iznim olsa bi koca tatlı daha yerim yani ama ikinci çataldan sonra çatal ve tatlıdan ayrılırken çok yoğun duygusallık yaşadım herşey bi kenara bebişim ne yedigimi anlamadı hiç tepki vermedi inşallah ilerde bunları gülerek anımsar anlatırız bebişlerimize
PPizza
siz ikizlere hamileydiniz sanırım, bir şey merak ettim. Hani bizim içimizde bir tane bebe var, hareket ederken ciğerimizi söküyor ya bazen, sizin iki bebek hareket ederken nasıl oluyor