2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İ feel Just like a zombiee :KK53::KK57:1. 5 saat uyuyabilsem sadece sağım yapma olayım olmasa rahat olurdu ama. Emzir gazını çıkart uyusun. Sabah 6. 30daymış tartım tam kakasını yapmışken😑 toplamda 3kere kaka yaptı kaka böcüü. 15gram artış vardı. Tartım öncesi kakayı yapmayaydı +20daha cepteydi😬 birazdan visite gelcek Dr inş taburcu der. Buarada mükemmel ötesi bir şey kızlar. 2.kez annelik de başkaymış gözyaşlarım hep kirpik ucumda. Kokusunu teni onu tutmak göğsüne yatırmak tarifsiz:KK200::anne:
Rabbim hiç ayırmasın Queen. Hemen eve ışınlanın inşallah 🌺

İ feel Just like a zombiee :KK53::KK57:1. 5 saat uyuyabilsem sadece sağım yapma olayım olmasa rahat olurdu ama. Emzir gazını çıkart uyusun. Sabah 6. 30daymış tartım tam kakasını yapmışken😑 toplamda 3kere kaka yaptı kaka böcüü. 15gram artış vardı. Tartım öncesi kakayı yapmayaydı +20daha cepteydi😬 birazdan visite gelcek Dr inş taburcu der. Buarada mükemmel ötesi bir şey kızlar. 2.kez annelik de başkaymış gözyaşlarım hep kirpik ucumda. Kokusunu teni onu tutmak göğsüne yatırmak tarifsiz:KK200::anne:
Hadi inşallah canım çıkarsınız bugün eve gibi. Sen misler gibi bakarsın kuzuma 💕

Aras’ta güzel 🥰 evet uyumlu da ne videosu kız dünden beri bir videodur söylenip gidiyor. Ben izlemedim kötü bişeyse izlemekte istemiyorum ya 😅

K kendimidurduracakdegilim canım Allah senden bin kere razı olsun. Allah sevdiklerine bağışlasın, hayır muratlarını başından aktarsın. Öyle rahatladım ki üstelik yanlışlıkla sırtüstü dönme meselesini de çözdü. Gerçekten uyku problemi olanlar kullanabilir. Bugün çok uzun zaman sonra kaburga ağrım olmadan uyandım. Bu benim içim çok büyük birşey. Foto da koyuyorum. C cagla22 sende deneyebilirsin canım seninde kaburga ağrın çok oluyordu sanırım. Valla 6 saat uyudum benim için inanılmaz bişey. Hiç bölünmedim.
Elifcimm aşırı sevindim 😍 sen yeter ki rahat uyu ama dualarin icinde cok teşekkür ediyorum😍😍😍 bende queenden öğrenmiştim baş mimarimiz kendisi😍🤗

Kontrolüm vardı kızlar çok şükür kızçemin boyu kilosu gayet iyi. Kafası tamamen aşağı dönmüş artık ondan galiba bu hafta çok baskı hissettim. Gülerken yakaladık çok tatlıydı 😊 Nst ye girdim o kadar haraketli çocuk pat uyudu 😂 kızlar panikle dedi hiç haraket etmedi mi dedim uyuyor salladılar ama uyanmadı tripcan 🤪 doktora gösterdim gayet iyi sancın da yok dedi iki hafta sonra gel sıkıntı çıkmazsa dedi çalışabilir raporumu da aldım sonunda işe geldim. Zafer işareti yapmıştı bir ara doktor güldü çok eşimde ülkücü yetiştirecektim ben onu yanlış hareket yaptı diyor 😂😂
Benim daha nst başlamadı erken sanırım bir de güldümü yerim yaaa🧿
Oyyy ne güzel ikinci de olsa ilkinden hiç bir farkı olmayacak galiba bizde hayırlısıyla sağlıcakla tadalım canım o duyguyu prensesine maşallah 🧿

ben de dün idrar verdim bugün öğrenicem bakalım neymiş
benim idrarda da ole pek bişey cıkmadı. ama yine de koruyucu olsun die suda eriyen tek kullanımlık ilaç verdi. bide fitil verdi. bugun de idrar kültürüyle tekrar tit verdim haftaya doktor kontrolum vr istemişti en son muaynede

Kontrolüm vardı kızlar çok şükür kızçemin boyu kilosu gayet iyi. Kafası tamamen aşağı dönmüş artık ondan galiba bu hafta çok baskı hissettim. Gülerken yakaladık çok tatlıydı 😊 Nst ye girdim o kadar haraketli çocuk pat uyudu 😂 kızlar panikle dedi hiç haraket etmedi mi dedim uyuyor salladılar ama uyanmadı tripcan 🤪 doktora gösterdim gayet iyi sancın da yok dedi iki hafta sonra gel sıkıntı çıkmazsa dedi çalışabilir raporumu da aldım sonunda işe geldim. Zafer işareti yapmıştı bir ara doktor güldü çok eşimde ülkücü yetiştirecektim ben onu yanlış hareket yaptı diyor 😂😂
ayy güldü müü içim eridi :D benimki de 2 dir poposunu dönüyor. uyandırdık die sinirleniyor falan :D

Benim daha nst başlamadı erken sanırım bir de güldümü yerim yaaa🧿

Oyyy ne güzel ikinci de olsa ilkinden hiç bir farkı olmayacak galiba bizde hayırlısıyla sağlıcakla tadalım canım o duyguyu prensesine maşallah 🧿
Erken de değil canım doktora bağlı sanırım ben ilk 30 da girdim bugün 32 bitti 2. Nst

Benim çocuğumun hala bir fotosu yok kafayı kırıcam ya. İçimde oturmuş sırtı dönük göt gösteriyor anca puşt.
Ay her seferinde biz de dürtüyoruz, aynı gün içinde uc defa yattığımı bilirim ultrasona, ama.totosu da çok güzel ya ben de yeni dogdugunda avuç içine sığan totosunu hayal ediyorum 🥰

Back
X