- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Benimde geçen haftalarda nst’de taşıkardi çıktı hem bebeğimin hem benim kalbim hızlı atıyordu düşene kadar gözetimde durduk sonra çıktık kendini strese sokma canım olabiliyor böyle durumlar. Stres olursan daha da etkilenebilir ikinizinde kalbi. Doktorum troitten kaynaklı olabileceğini söylemişti bugün tahlil verdim. Hala ara ara boynumda atıyor gibi oluyor kalbim çünkü. İnternette okuduğum kadarıyla demir eksikliği de yapabilirmiş. Bende o da eksik sen de değerlendirebilirsin.Kızlar bugün 32+5 yıl hafif hafif kasilmalarim vardı doktora gittim nts de hafif sancı ve bebeğin kalp atışında hafif bozukluklar çıktı serum takıldı şimdi 3.kez nts bagaldilar dua edin olur mu neden buraya yazdığımı da bilmiyorum içimi dökmek istedim inşallah bebeğime birşey olmaz
Bende 8 kilo aldim kizlar ya ayni seyi bende diyorum resmen istahsizim yani bir gun fazla yedim alttan ustten cikardim dogumdan sonra nasil olcaz acabaFesleğen aynı sen gibi düşünüyordum. Bende boğa burcuyum böyle bi iştahsızlık yok yani. Hatta bebemin bi ara göbek çevresi küçük çıktı. Ama sonra bebem büyüdü. Şükür. Ben de sabah tartıldım 4.8 kilo almışım toplamda.
Kendini suçlama mavicim bence ilgisi yok bende yiyemiyorum hem mide sorunum var hamilelikte iyice zorladı. Toplam 5 kilo aldım hamilelik sırasında ama bebeğim bana çekmediSende cok az almışsın. Bende 6 kilo aldim. Bebegim 1800 ler de az kilo aldım diye bebek kilo almiyor diye düşünüyorum ama yiyemiyorum ya nasil oluyor yiyemiyorum. Rabbim normal hayatjmda bu istahsizligi bana ver ne olurformalde Biga burcuyum hic doymam.kilolu hamile kaldim diye de cok almıyoruz bence ama senin de mi başlangıç kilon fazlaydi
Gecmis olsun canim dikkat et kendine 25. Haftada bende oyle popoyla seke seke merdivenden dusmustumKizlar bugün yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Sabah kızımla aile hekimine gidip ilaç yazdırdık. Parka gidelim diye yokuştan inerken ayağım kaydı ve pat sırt üstü düştüm. Kızım korktu ağlamaya bağırmaya başladı. Ben kalkamıyorum yerden. Yokuş olmasa belki kalkicam ama kalkamamiyorum. Yoldan geçenler gelip kaldırdı. Hamile olduğumu görünce onlarda telaşlandi. Ama iyiydim çok şükür kızım korkunca onu düşünmekten kendim aklıma bile gelmedim. Bebis de zaten hareketliydi. Sadece yerde öyle çaresiz yatarken kendimi catalda dogumda gibi hissettim o an nerden aklıma geldiysebu da benim böyle Bi animdi
Sağol canım oluyor işte. Hep dua ediyorum Allaha emanetler inşallahGecmis olsun canim dikkat et kendine 25. Haftada bende oyle popoyla seke seke merdivenden dusmustum
Geçmiş olsun canım dikkat niye yazmayacaksın tabi yazaksin biz bu yuzden burda dertlerimizi ortak olmak için varız duamizdasin rabbim zamanında kucağına alamayi nasip etsinKızlar bugün 32+5 yıl hafif hafif kasilmalarim vardı doktora gittim nts de hafif sancı ve bebeğin kalp atışında hafif bozukluklar çıktı serum takıldı şimdi 3.kez nts bagaldilar dua edin olur mu neden buraya yazdığımı da bilmiyorum içimi dökmek istedim inşallah bebeğime birşey olmaz
Sızlıyor canım kasılıyor sanki ora çekiliyor gb acı adım atmakta zorluyorAgriyor mu patlayacak gibi basinc mi oluyo
Al benden de o kadar o kadar lazere gittim yine bitmedi bu aya kadar hep sir ağda bandı kullandım çok ta memnundum fakat bu ay imkanı yok yapamıyorum çok üzülerek nefret ediyorum jiletten ama mecbur kaldım o da ayrı zorladı karnımdan dolayıKizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Kıyamam ya çok geçmiş olsunKizlar bugün yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Sabah kızımla aile hekimine gidip ilaç yazdırdık. Parka gidelim diye yokuştan inerken ayağım kaydı ve pat sırt üstü düştüm. Kızım korktu ağlamaya bağırmaya başladı. Ben kalkamıyorum yerden. Yokuş olmasa belki kalkicam ama kalkamamiyorum. Yoldan geçenler gelip kaldırdı. Hamile olduğumu görünce onlarda telaşlandi. Ama iyiydim çok şükür kızım korkunca onu düşünmekten kendim aklıma bile gelmedim. Bebis de zaten hareketliydi. Sadece yerde öyle çaresiz yatarken kendimi catalda dogumda gibi hissettim o an nerden aklıma geldiysebu da benim böyle Bi animdi
Ay geçmiş olsun ya hem üzüldüm ama sonunda güldüm. Bir sıkıntı olmamış ya şükürKizlar bugün yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Sabah kızımla aile hekimine gidip ilaç yazdırdık. Parka gidelim diye yokuştan inerken ayağım kaydı ve pat sırt üstü düştüm. Kızım korktu ağlamaya bağırmaya başladı. Ben kalkamıyorum yerden. Yokuş olmasa belki kalkicam ama kalkamamiyorum. Yoldan geçenler gelip kaldırdı. Hamile olduğumu görünce onlarda telaşlandi. Ama iyiydim çok şükür kızım korkunca onu düşünmekten kendim aklıma bile gelmedim. Bebis de zaten hareketliydi. Sadece yerde öyle çaresiz yatarken kendimi catalda dogumda gibi hissettim o an nerden aklıma geldiysebu da benim böyle Bi animdi
hahaaha canimmm o zaman ayaklarımızı uzatıp yayılıyoruz ve yarınlar yokmuşcasına yaşıyoruz tıpkı ben gibiGünaydın canım
Peki enerji gelmiş, annecik temizlik yaptırmış halıları yıkatmış, ev ikinci tur kirlenmeye dönmüşse, ve annecikte bitkinlik, yorgunluk, popo kaldıramama gibi durumlar olmuşsa, noluyormuş
Çok geçmiş olsun yaKizlar bugün yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Sabah kızımla aile hekimine gidip ilaç yazdırdık. Parka gidelim diye yokuştan inerken ayağım kaydı ve pat sırt üstü düştüm. Kızım korktu ağlamaya bağırmaya başladı. Ben kalkamıyorum yerden. Yokuş olmasa belki kalkicam ama kalkamamiyorum. Yoldan geçenler gelip kaldırdı. Hamile olduğumu görünce onlarda telaşlandi. Ama iyiydim çok şükür kızım korkunca onu düşünmekten kendim aklıma bile gelmedim. Bebis de zaten hareketliydi. Sadece yerde öyle çaresiz yatarken kendimi catalda dogumda gibi hissettim o an nerden aklıma geldiysebu da benim böyle Bi animdi
Benim kayımvalidemin annesi 13 çocuk doğurmuş 3ü yaşamış. Böyle hikayeler çok çevremizde. Evet tıp %100 güvenli değil ama bu kadar şüphecilik artık bana abartı geliyor. Tıp bir tanecik doğuracağımız bebeğimiz sağlıklı büyüsün diye çabalıyor, ben 13 tane doğmamam valla. Riski alan yaptırmasın, ilaç da almasın, hastanede de doğurmasın. Eskiye dönelimKızlar böyle bi şeye denk geldim ne düşünüyorsunuz? Bu konularda çok cahilim araştırmakta içimden gelmiyor çünkü herkes bir şey söylüyor. Topuk kanına bile karşı olan insanlar var ama benim en yakınım yeğenimde topuk kanından genetik bi hastalığı öğrenildi ve erken teşhisle hayatı kurtuldu. Çok kararsızım bu konular içimi darlıyor
Queen reis k vit yaptırmıştı. Ben ona güveniyorumKızlar böyle bi şeye denk geldim ne düşünüyorsunuz? Bu konularda çok cahilim araştırmakta içimden gelmiyor çünkü herkes bir şey söylüyor. Topuk kanına bile karşı olan insanlar var ama benim en yakınım yeğenimde topuk kanından genetik bi hastalığı öğrenildi ve erken teşhisle hayatı kurtuldu. Çok kararsızım bu konular içimi darlıyor
Benim kayımvalidemin annesi 13 çocuk doğurmuş 3ü yaşamış. Böyle hikayeler çok çevremizde. Evet tıp %100 güvenli değil ama bu kadar şüphecilik artık bana abartı geliyor. Tıp bir tanecik doğuracağımız bebeğimiz sağlıklı büyüsün diye çabalıyor, ben 13 tane doğmamam valla. Riski alan yaptırmasın, ilaç da almasın, hastanede de doğurmasın. Eskiye dönelimDemiyorum ki kutu kutu ilaç içelim yani ama abartı geliyor artık bu tarz şeyler bana. Gerçekten takip de etmiyorum artık, anksiyete yaratıyor. Terapistim de instagramı sildirdi zaten Kafam bi rahat benim.
Canım yaptırmazsan göbek bağı kanlanır işte; o da hayati risk. Alınır mı bu risk ya hiç ? Kaldi ki, k vite rağmen kanlanma olursa acil doktora gitmek gerek.Queen reis k vit yaptırmıştı. Ben ona güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?