2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benimde geçen haftalarda nst’de taşıkardi çıktı hem bebeğimin hem benim kalbim hızlı atıyordu düşene kadar gözetimde durduk sonra çıktık kendini strese sokma canım olabiliyor böyle durumlar. Stres olursan daha da etkilenebilir ikinizinde kalbi. Doktorum troitten kaynaklı olabileceğini söylemişti bugün tahlil verdim. Hala ara ara boynumda atıyor gibi oluyor kalbim çünkü. İnternette okuduğum kadarıyla demir eksikliği de yapabilirmiş. Bende o da eksik sen de değerlendirebilirsin.

Bende 8 kilo aldim kizlar ya ayni seyi bende diyorum resmen istahsizim yani bir gun fazla yedim alttan ustten cikardim dogumdan sonra nasil olcaz acaba

Kendini suçlama mavicim bence ilgisi yok bende yiyemiyorum hem mide sorunum var hamilelikte iyice zorladı. Toplam 5 kilo aldım hamilelik sırasında ama bebeğim bana çekmedi sağlıklı olsunlar da

İyi akşamlar kızlar
Yemek menü derdi illellah her gün ne pişirsem Allah tavuğu iyiki yaratmış diyorum bazen
Hamilelikte kilo konuşulmuş
Bende şimdiye kadar 7 kilo aldım inş en fazla 1 daha alıp kapatırım asıl mesele doğumdan sonra emzirirken iştah çok artıyor normalde de yemeyi seven biriyim inş doğumdan sonra veririz de almayız .
Bugün sabahtan beri karnım taş gibi özellikle sol tarafımda bebek toplanmış gibi hareket ediyor ama çok rahatsız edici Bebek büyüdüğü içinde olur yazıyor nette inş hep böyle devam etmez yarın dr randevum var bakalım ne diyecek

52 ile hamile kaldım 12 kilo aldim birkaç kilo daha alip kapatmak niyetim. Doğum sonrası 3 5 kilo kalsın isterim ama kısmet

Kizlar bugün yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Sabah kızımla aile hekimine gidip ilaç yazdırdık. Parka gidelim diye yokuştan inerken ayağım kaydı ve pat sırt üstü düştüm. Kızım korktu ağlamaya bağırmaya başladı. Ben kalkamıyorum yerden. Yokuş olmasa belki kalkicam ama kalkamamiyorum. Yoldan geçenler gelip kaldırdı. Hamile olduğumu görünce onlarda telaşlandi. Ama iyiydim çok şükür kızım korkunca onu düşünmekten kendim aklıma bile gelmedim. Bebis de zaten hareketliydi. Sadece yerde öyle çaresiz yatarken kendimi catalda dogumda gibi hissettim o an nerden aklıma geldiyse bu da benim böyle Bi animdi

Gecmis olsun canim dikkat et kendine 25. Haftada bende oyle popoyla seke seke merdivenden dusmustum

Geçmiş olsun canım dikkat niye yazmayacaksın tabi yazaksin biz bu yuzden burda dertlerimizi ortak olmak için varız duamizdasin rabbim zamanında kucağına alamayi nasip etsin

Agriyor mu patlayacak gibi basinc mi oluyo
Sızlıyor canım kasılıyor sanki ora çekiliyor gb acı adım atmakta zorluyor
Al benden de o kadar o kadar lazere gittim yine bitmedi bu aya kadar hep sir ağda bandı kullandım çok ta memnundum fakat bu ay imkanı yok yapamıyorum çok üzülerek nefret ediyorum jiletten ama mecbur kaldım o da ayrı zorladı karnımdan dolayı

Kıyamam ya çok geçmiş olsun

Ay geçmiş olsun ya hem üzüldüm ama sonunda güldüm. Bir sıkıntı olmamış ya şükür

hahaaha canimmm o zaman ayaklarımızı uzatıp yayılıyoruz ve yarınlar yokmuşcasına yaşıyoruz tıpkı ben gibi

Kızlar böyle bi şeye denk geldim ne düşünüyorsunuz? Bu konularda çok cahilim araştırmakta içimden gelmiyor çünkü herkes bir şey söylüyor. Topuk kanına bile karşı olan insanlar var ama benim en yakınım yeğenimde topuk kanından genetik bi hastalığı öğrenildi ve erken teşhisle hayatı kurtuldu. Çok kararsızım bu konular içimi darlıyor

Çok geçmiş olsun ya zaten yürümek zorlaştı iyice, aman dikkat edin

Benim kayımvalidemin annesi 13 çocuk doğurmuş 3ü yaşamış. Böyle hikayeler çok çevremizde. Evet tıp %100 güvenli değil ama bu kadar şüphecilik artık bana abartı geliyor. Tıp bir tanecik doğuracağımız bebeğimiz sağlıklı büyüsün diye çabalıyor, ben 13 tane doğmamam valla. Riski alan yaptırmasın, ilaç da almasın, hastanede de doğurmasın. Eskiye dönelim Demiyorum ki kutu kutu ilaç içelim yani ama abartı geliyor artık bu tarz şeyler bana. Gerçekten takip de etmiyorum artık, anksiyete yaratıyor. Terapistim de instagramı sildirdi zaten Kafam bi rahat benim.

Queen reis k vit yaptırmıştı. Ben ona güveniyorum

tam olarak böyle düşünüyorum. Eskiden su bu diye anlatıyorlar. İnsanların 40 yaşında öldüğünü söylemiyorlar. Çoğu insan göremezmiş eskiden emekliliğini fln. Yaşam süresinin uzunluğu, bu vitamin, mineral, aşı, tıp sayesinde bence. Herkesin geçtiği yollardan geçmeli bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…