- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Sadece riskli olan rh, onun da aşısı ya da ailacı var diye biliyorum benBen de öyle biliyordum ama sadece Rh farkı değilmiş iki türlü kan uyuşmazlığı varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece riskli olan rh, onun da aşısı ya da ailacı var diye biliyorum benBen de öyle biliyordum ama sadece Rh farkı değilmiş iki türlü kan uyuşmazlığı varmış
amin inşallah atlatırZeref bişey diyemiyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah atlatacak. Dualarımızla hep yanında olucaz.
Doktorunla görüşsen belki sakinleştirici bişey verir? Ya böyle düşününce başıma gelirse naparım kahrolurum diye düşünüyorsun ama başa gelince iş değişiyor zerefim ya. Allah güç kuvvet veriyor. Yine de allah korktuğunuzla sınamasın canım benim. Sen kötü düşünme hiç.Evet tabii ki kesilmez... ama kötü bi sonuç olduğunda bebeğime ve kendime zarar vermek istemiyorum. Çünkü şimdiden bile çok yıprattım hem onu hem kendimi. O ameliyatı bekleme süresi bile beni bitirecek biliyorum. Kendimi nasıl koruyabilirim bilmiyorum
Rabbim onu korur sen hiç merak etme Allah'a emanet o bebiş tabi ki dirayetli durmaya calis ama insanız sonuçta tabi ki üzüleceksin bir de bunun için bir vicdan azabı çekmeEvet tabii ki kesilmez... ama kötü bi sonuç olduğunda bebeğime ve kendime zarar vermek istemiyorum. Çünkü şimdiden bile çok yıprattım hem onu hem kendimi. O ameliyatı bekleme süresi bile beni bitirecek biliyorum. Kendimi nasıl koruyabilirim bilmiyorum
Ne yapmıştın canım benim kızlar 14 ve 16, 1 aya anca düştü.Anne negatif , baba pozitif, bebek de pozitif ise bu kan uyuşmazlığıdır. Bir iğne ile çözülüyor o sorun.
Sarılığın kan uyuşmazlığından olduğunu hiç duymadım bu zamana kadar.Sarılık bebeklerin %99 unda oluyor. O da karaciğerdeki bilirubin değerinin yükselmesinden dolayı . Hele bi bebekleri doğuralım, sarılık değerini düşürmek kolay. Oğlumda 14,6 olan sarılık değerini 2 günde 8 e düşürdüm 1,5 yıl önce. Sonra zaten kendiliğinden iyileşti.
Rabbim şifa versin babana inşallah güzel haberini alalımKızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
Olsun artık haftan ileri sağlıcakla doğar bebeler, ben kendime hiç heyecanlanmıyom meselaKız bir aydır seni heyecanlandıriyorum desene ben bile alıştım artik nstde sancı görmeye![]()
Herhalde öyle bir şey çok riskli olmadığı için doktorlar önemsemiyormuş diye bilgi aldım az önce annesi hemşire olan bir arkadaşımdan. Bilmemek daha iyi bazen gerçektenSadece riskli olan rh, onun da aşısı ya da ailacı var diye biliyorum ben
Canım benim Allah şifa versin inşallah herşey matematik değil Allahtan ümit kesilmezKızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
Wıyyy onu ne kadar rahat dedin yazOlsun artık haftan ileri sağlıcakla doğar bebeler, ben kendime hiç heyecanlanmıyom meselacumartesi dikişler alınacak mesela bi bakmışın pazar doğurmuşum
![]()
Ah Tansu çillerBacınızın pıtışı size feda olsun![]()
Vakit yaklaşiyiiiiiiMabeeeel 2li sayılara düşmüşsün![]()
Olur tabi neden olmasın canım, paşa gönlün bilirAy bende gece sancilandim
Daha cantam bile tam.hazir degil. Birduru sey planladım. Onu alırım bunu çıkarırım diye
Bu arada e bebekte ki oda parfümünü fisfisa koyup arada sıksam.nasil olurparlak seyler geliyor aklıma arada.
Kuzum her sey bizim için, hepimiz yaşayacagiz bunu ama Rabbim hayirlisini versin korktugumuza ugrastmasinKızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
Ya evet yaz ben bunu garkettim sendeYa ben çok heyecanlanıyorum her sancısı olup dra giden biri olunca sağlıkla gelsin canm haber et yalanvı sancı da çıkabilir
Ah zeref yaKızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
DAHA DÜN GİBi aklımda 2 hanelere düşmüşsüüünn mesajlarıMabeeeel 2li sayılara düşmüşsün![]()
bazı dertlerin sabrı başa gelmeden olmuyor maalesef. şuan da ben nasıl kaldırırım bu durumu dediğin şeyleri öyle bi omuzluyorsun ki kendine hayret etmekten üzüntünü unutursun. takdir hep allahtan doktorlar da her zaman en kötü senaryoyu söyler zaten. helalleşilerek girilen bu ameliyatların buyuk cogunlugu beklenilen gibi olmuyor benim karşılaştıgım manzaralar tabi bu. güzel ve iyi gunlerin başlangıcı olarak düşün ameliyatı. sonucta iyi bir amaç için yapılıyor. en iyi senaryo da ameliyat olması.Kızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
Vallahi ya ne sevinmiştikDAHA DÜN GİBi aklımda 2 hanelere düşmüşsüüünn mesajlarışimdi 2li sayılar falan