2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
Rabbim şifa versin sizlere bağışlasın. Kolaylıkla geçsin ameliyatı sağ salim kavuştursun inşallah allahım 🤲🏻

Günaydın kizlar bugünki doktor randevum kendiliğinden iptal edilmiş sizce gidip randevusuz sıra beklemeye değer mi . Dün baya bı sancım oldu sonra birden kesildi şuan daha iyiyim çok şükür. Bı ara doguruyorum zannettim çünkü full adet sancısı gibi kaşık ağrısı çektim nasıl durdu ben de anlamadim
Şehir hastanesi ise doktor izinli yada raporlu oluyor gidince başka doktora veriyolar bir gün ben gidince öyle olmuştu

Ya evet yaz ben bunu garkettim sende 🤩, çünkü empati duygun çok gelişmiş. Kendini karşındakinin yerine koyuyorsun ve yüreğin güm güm kalıyor demi 🥰 hem iyi niyetinden hem de o yaşadığın talihsiz tecrübeden işte canım benim 💜 ama artık kötü haberler almayız Allah’ın ızniyle. Sadece 3 kilo doğmayabilir çok aceleci bebekler o kadar 😇
Aynen canım artık hep güzel haberler gelsin doğuralım uyumayacaklar kusacaklar kakalarını yaptılar mı falan tek dersimiz bunlar olsun

Kızlar selam, umarım herkes iyidir. Bi süredir bakamadım buralara. Önümüzdeki hafta babam bir ameliyata girecek ve ameliyattan sağ çıkmama olasılığı malesef çok yüksek. Doktor yakınlarınla helalleş dedi. O da bizimle helalleşti çok zor bir andı benim için. O gün için şimdiden strese girdim. O gün geldiğinde ne yapacağım? Kendimi nasıl sakinleştireceğim? Var mı sizce bunun bir
yolu yöntemi?
Rabbim şifa versin inşallah hep olumlu düşün bol dua et Rabbimin hikmetinden sual olunmaz, sonsuz güç sahibinden işte kuzum olmazı duran o 🤲

Kızlar ben çok uzun zamandır akşamları yürümekte zorlanıyordum çatı ağrısından,iki gündür ayağa kalktığım an yürüyemiyorum çatı ağrısı üstüne bacak ağrısı ay kendimce doğum belirttileri çıkarıyorum😂😂
Simdi ben 26. Haftadan beri cekiyorum bu çati agrisini ama bisey onericem yapabileceklere imkani olan yurusun o an zorluyo ama ertesi gun cok rahatlatiyo kizlar

Kızlar ben çok uzun zamandır akşamları yürümekte zorlanıyordum çatı ağrısından,iki gündür ayağa kalktığım an yürüyemiyorum çatı ağrısı üstüne bacak ağrısı ay kendimce doğum belirttileri çıkarıyorum😂😂
Ahaha yok deül bence bacım, hepimizde var.

Back
X