2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Agshshah dün akşm karnım taş gibi oldu eşime tutturdum şok oldu. Dedim ki aşkım şimdi suyum geliyormuş hemen telaşa takıldı tövbe çekmeye başladı naparım ben diyor , ulan doğuracak olan benim sana noluyor

Burda da çok yakın bi arkadaş çiftimiz var eşimin de akrabası neyse şuan gündem benim doğumum acil bişe olursa onlar gelecek felan. Dün mesaj atmış burun ameliyatı günü almış 24üne. Kardeş dedim 35 sene o burunla yaşamışsın ne rol çalıyon benden anası da gelecekmiş hatta. Anasını da çağırmış sanki doğuracak mübarek ya benim hastanemde olacak odayı görürsün diyor agshshsh
harbi erkekler kapatılsın ya

Ulan erkolar yormayın beee

Az kaldı sabır

33 bitiyo benim 36 ya gelirse süper dedi yani 36ysanız korkmayın Allahım bütün bebelerimiz sağ salim gelsinler amin

Ya çok sevindim bu habere gönlüne sinen bir hastane oldu ,fiyatta çok iyiymiş ben yarın doğumu neler kapsıyor bir soracağım artık ne var bu ğcretin içinde

Ahshshhs o kadar para versem artık daha fazla kuaförüm olması lazımdı, tapusunu felan alırdım onun ben agsjdhah

Ya çok sevindim bu habere gönlüne sinen bir hastane oldu ,fiyatta çok iyiymiş ben yarın doğumu neler kapsıyor bir soracağım artık ne var bu ğcretin içinde
Ay benim onu sormak hiç aklıma bile gelmedi ama haftaya bi hastaneye de uğrarım sen öğrendiğinde bana da söyle olur mu

Sırt üstü mu yatiriyorlar beni soluma yatırdılar
Sırt üstü mu yatiriyorlar beni soluma yatırdılar
Hep sirt ustu yatirdilar 1 kere sag tarafima cevirmislerdi
beni poliklinik teki nst de ebe sagıma yatırdı kendine dogru dondurdu yani. doğumhane servis katındaki ebeler sırt üstü yatırdı. kendi doktorumun muaynesinde girmiştim gecen hafta o da sol taraf yatırdı. benim baremim duvar. yatak duvara dayalıysa sırtımızı duvara veriyoruz. yatak ortadaysa sırt üstü yatıyoruz

32 de seni izne mi çıkarmış yani ya aslında rapor onların sisteme düşüyor diye biliyorum nasıl tam tersi işlemişki
Of konuştum şimdi çalışanlar atlamış dedi muhasebeci abi, allahtan baktım bugün e devlete. Hemen aradım. Ayın 14ünden itibaren izinli sayılmışım sgk m 13 gün yatmış aralıktan. 1 ay olmadığı için cezasız düzeltiyormuş, düzelticez dedi abi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…