2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
kıyamam ellerinden öperim babanın.Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah.sende haklısın bende olsam yanında olmak isterdim ama kendini de düşün hastane ortamı zaten pislik hep az zamanımız kaldı inşallah sağ salim atlatırız sende babana da vakit ayırabilirsin

hiç üzülme 2 kg geçtiğine sevin bence.her çocuk tombik doğacak diye birşey yok ki yine 3 kg a yakın doğar zaten.doğunca sütün olsun yağlı olsun bebeğe kilo aldırsın inşallah

kuzum kaç kg çıktı ki zayıf diye hayıflanıyon

Günaydın analaar bugün uşağımı göremedik yine göstermedi yüzünü 3400 olmuş sıpa bu gidişle 4kg doğuracam ben herlde ebe beni acayip gaza getirdi doğurursun sen dedi ben anlarım dedi jdjdjd neremden anladıysa
Y Yazin Sevinci benim dr jimerle anlaşmış çok şükür 18k doğum ücretide en az 20 diye hazırlamıştım kendimi sürpriz oldu

Bunu diyen ekonun annesi eko yerine patikliye yardıma gidecek şüşko bebe için kurşun atar kurşun yer ne de olsa

amin canim benimm inşallah

Maşallah kuzuma doğunca direkt okula yazdır sende nazar değmesin. Yüzünü görmek zorlaştı zaten şimdiye kadar ne gördüysen o yanına kar

kilosuna takılma kuzum daha önce de söylemiştim burda bizim bi akrabamızın bebeği 1900gr doğmuş tam gününde. gelişimi de her şeyi de çok normal bir sıkıntı yok yani

Atlattık Allah’a çok şükür. Gerçekten çok güçlüler. hepimiz kucağımızda mis gibi zamanlar geçirelim inşallah
Oyy canim masaAllah cok mutlu oldum bu msjlarina tez vakitte evinize gitmek nasip olsun insaAllah
Hey masaAllah be bence de yaparsin kuzum ya dun doguran arkadasimdan sonra bana da bi ferahlik geldi valla ben de dogururum diyorum hele minicik kadinlar doguruyo ben her turlu dogururum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…