2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Sedye eski usul ya yatıp kalkanlardan değil devlete gidiyom ben biraz sola da döndüm de reflüm delirdiği için kâr etmedi birini çekti birini çekmedi artık öteki de Allah’a emanet gari

Ya saç boyatabiliyor muyuz, bana kuaför organik boya yok uydurma o dedi kepaze gibi geziyorum bir de şekilsiz uzadı ki x
4. aydan sonra boyayabiliyorsunuz diyorlar ama boyatma diyen de vardır mutlaka. benim kuaförüm de %50-60 bitkisel oluyor dedi. (artık kuaförüm değildir) en zararsız olanlar koyu renklermiş. doğumdan sonrayı da bekleyebilirsin canim ben doğumdan sonra hiç gidemem diye şimdi gittim mecburen

Kizcem benimkinin dombili olması lazım ama.haftasinda gidiyor, mesela hergun bir ya da iki muz yerim, süt içerim, iki yumurta yerim, bu ara abur cubura da düştüm, kaşar peyniri aşırı tükettim bir haftada resmen koca kaşarı bitirdim ama dediğim gibi yapısal alıyor çocuk bence

Valizini hazırla dedi bana doktoorr
Kactasın hafta olarak ki ?
Ben artık doğurayım haftaya çok istiyorum. Valla ağrı, acı, hımbıllık, şişkinlik, mide yanması tavan artık. Yoruldum valla. Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi, sağ Salim doğuralım şu bebeleri.

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın

Aramızda bir gün var güneşli ama belki sen önden gidersin sezeryan günün belli değil mi?
Yok bebeğim belli değil daha, pzts kontrol var bakalım ne diyecek. Ben kesin önden giderim ama sez olduğu için

Sedye eski usul ya yatıp kalkanlardan değil devlete gidiyom ben biraz sola da döndüm de reflüm delirdiği için kâr etmedi birini çekti birini çekmedi artık öteki de Allah’a emanet gari
Of dümdüz de yatmak zor, bir dahakine kafana yastık götür olmadı canım. Ay sende iki tane bir de

çok şükür buraya kadar geldik canım rabbim sağ salim kurtarsın inşallah

Benim küçük böreğim dün gece yine ateşlendi, doktor artık enfluvir başlayalım dedi. Daha fazla direnemedik.
Ailecek hastayız yine. Dün ben kelle paça çorbası içtim, banyo yaptım bi açıldım. Eşim de kendine serum taktı evde iki seksen uzandı

Ya dedim bi ben hasta olayım da siz bi bana baksaydınız. Yine dinlenemedim valla gıcık oldum. Erkekler kapatılsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…