2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aslında gormemek duymamak en güzeli o an doğaçlama olacak bitecek Bak güzel düşün benim ablam 3 tane normal doğum yaptı adetleri hep sanciliydi ilk gün hep yatardı sürekli kivrana kivrana geçerdi adet günü sonra normal doğumu çok güzel yaptı miyom.haricinde bir sıkıntın yoksa bekle zaman bırak vakti zamanin gelince zaten birsekilde oluyor

Miyom dışında bir sıkıntım yok, az bı akıntım var ama onu sorun etmez herhalde, ben de ablan gibiyim adet donemleri üç gün hayattan koparım zaman zaman acillik olurum, ya benim kuzenim de maşallah öyle oldu biz kulağına küpeyi takamazdik canı acıyacak diye korkardi, ağda bandını bacağından çekemezdik üç doğum yaptı normal ve sonuncusu maşallah 4250 doğdu, o da bana diyor ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın diye

Bende inanmıycaksın ama bunu merak ediyorum acaba grupta son kim doğurcak ama inanki hiç belli olmuyor benimde 3 gündür evde temizlik var pertim çıktı Allah kolaylık versin hemen bitiriver işini inşallah Benim ilk doğumum sezaryan diye buda öyle ama bilirim o çatı muaynesini ama emin ol şuanki tüm aklındaki sorular bir anda çözülmüş buluyorsun kendini rabbim yardım ediyor bi şekilde, seninde bebegin içinde inşallah en iyi hayırlı hastane doktor neresiyde orasına gitsin ayaklarınız İnşallah yarın güzel haberlerle döneriz doktordan

Ne demek canikom benimki de devlet hastanesi ama doktorları darliyorum sorularimla bana diyo siz ne iş yapıyorsunuz şaşırdı adam diyomus kadar şey sorunca
Ay bendemi yarın darlasam ya ben bebek iyimi diye sormasam hiç adam konuşacagı yok, kilosunu boyunu ultrasyon kagıdından öğreniyorum düşün ve çoçugumu en son 29 haftalıktı gösterdi ultrasyonda Kendi bakıyor sadeceşimdi diyceksin niye gidiyorsun bu doktora iyi yanı hiç bir detayı atlamıyor ufacık soru işareti bile olmasını istemiyor ufak bi tahlilde yükseklik görse tekrar ettiriyor bebektede her detaya bakıyor bu nedenden vazgeçemiyorum

Aman iyi doktor olsun da gerisi önemli değil ben de terimleri kendim öğrendim doktor asistanina söylerken anlıyorum işte bpd ac hc falan ordan biliyorum tüm bilgileri Kaan kocatepeden aldım sağolsun adam baya bilgilendiriyor videolarda yoksa bana da doktorlar açıklamıyor bı de devlet hastanesinde ekranı gösterse de bişey anlasilmuyo ultrasonlar öyle net göstermiyor bence özel cihaz olmadığı için doktor da o yüzden gösterme gereği duymuyordur

Sona doğru yaklaştıkça kasılmalar, sertlesmeler, bel ağrıları, kasıkta batmalar, düzensiz sancılar, çatı ağrısı olacak kızlar olacak ki vücut kendini doğuma hazırlasın. Yapacağımız şey o zamanlarda doğru nefes tekniklerini uygulamak ola ki doğumda da aklımıza gelsin uygulayabilelim

Amin canım inşallah kolaylıkla hallolur herşey hepimizin

Nefes eğitimi aldınız mi

Yanlız degilmişim öyle bende o yüzden ses etmiyorum ama sorun istanbul zeynep kamilde kısmetse doğum yapıcam sen doktor belirleyemiyormuşsun o gün hangi prof varsa ameliyathanede o doğumunu yaptırıyormuş, ben hataylıyım normal de bizde öyle degil bakan doktor yaptırır doğmunu, hastane yeni doğan bakımından bayagı iyi oldugu için oraya karar kıldık inşallah sorunsuz sıkıntısız sağlıkla atlatırız bebeklerimizi kucagıma alırız en hayırlı günde Senim sayendede bende bilgilendim ama bu bir gerçek

kıslar ya belim çok ağrıyor ama fıtık ağrısı gibi. fıtık teşhisi konmamıştı ama bi arıza vardı yani belimde. uzun zamandır ağrımıyordu. şimdi yine ortaya çıktı ters bi hareket mi yaptım yoksa ağırlıktan mı oldu bebek mi baskı yapıyor bilmiyorum ama çok zorlanıyorum kalçamdan bacağıma vuruyor. her adım atışımda yanıyor. fıtığı olanlar beni anlar yapacak bir şey de yok of tam zamanını buldu şu son ay döküldüm tam anlamıyla

Nefes eğitimi aldınız mi
Gebelik okulunda bahsetmislerdi. Amaç bebege fazla oksijen ulaştırmakmis. Çünkü bebek kendini kanala doğru ittigi için çok enerji harciyormus. O yüzden filmlerdeki gibi hızlı hızlı nefes almak diye birsey yok dedi. Derin nefes alıp yavaş bir sekilde vermek gerekiyormuş. Burundan alıp ağızdan verilecek. Ben şimdi sancılar kasılmalar oldukça uygulamaya çalışıyorum ve nefese odaklaninca daha iyi oluyor o sancılari göndermek

Bende gruptaki ilk şubat annesi kim olacak onu merak ediyorum

Sen NİRDESİN NİRDEEEEEEE
Ben bende değilim meçhullerdeyim aklım sizde biri doğurdu mu herkes iyi mi diye ama kızçem sağolsun hala memeye tenezzül etmediğinden zaman yok hiçbir şeye. Sağım olayı sıkıntı. Ama bunun dışında her şey yolunda şükür. Ptesi 1aYlık olucak fındığım zaman akıyor

Masallah maşallah koca kız oldu bizimkiler abla diyecek fark attı bize sen elinden geleni çokça yapıyorsun emmesi konusunda gerisi ona kalmış nasibininde varsa emer zaten yoksa ne yapsan ne etsen boş kendini strese sokma akışına bira arada buralara uğra bizi bilgilendir öpüyorum seni ve inat kizceni

senin sezaryen mi olacak? bi akrabam orada doğum yaptı, anne karnında bebek hastaydı doğumdan sonra yoğun bakıma sonra da ameliyata girecekti. neyse kızın suyu geldi yatırdılar ama bebek gelmiyor. 2’gün boyunca bebek gelmedi. artık çok yorulmuş beni sezaryene alın diye yalvarmış ama nafile. 2 günün sonunda bebek normal bir şekilde doğdu sıkıntı olmadı. ama riskli bir durumu varken bile neden sezaryene alınmadı anlamadım

Oldu mu o kadar yaaa çok şaşırdım güle güle büyüsün fıstığımız. aklımız sende kalıyor arada gel yeşillendir bizi

Durdu durdu vaktini buldu hakikaten ya tüh zeref ama bence hamilelikten kaynaklıdır, omurgaya fazla yük biniyor ya öne doğru. Acaba ilacı fln var mıdır seni rahatlatacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…