2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Devlette yasakmış artık ya, normal doğum son ana kadar bekleniyormuş. Baktılar ki son dkya kadar gelmiyor ; anca o zmn sezeryan oluyormuş. Türkiye sezeryande ilk sıralarda olunca, bakanlık bu şekilde düzenleme yaptı yollar önce canım

Durdu durdu vaktini buldu hakikaten ya tüh zeref ama bence hamilelikten kaynaklıdır, omurgaya fazla yük biniyor ya öne doğru. Acaba ilacı fln var mıdır seni rahatlatacak ?
evet canim bence de yük biniyor diye oldu böyle iyiydim ne güzel o zaman ilaç vermemişti doktor uzun süre ayakta durma falan demişti. zorlarsa giderim yine doktorlara gitmekten tükendim artık

yaaa bilmiyordum kuzum ama kızcağız perişan olmuştu valla üstelik bebeği de hastaydı çok korkmuş ama doğumla bebeğin hastalığının alakası
yok demişler

Çok hak veriyorum buna. Burda birinden öğrenmiştim. Arada sancı olunca sola yan yatıp; tüm ciğerleri dolduracak kadar burundan nefes alıp; ağızdan 10 dan geriye yavaş yavaş sayarak vermesini söylemiş bir ebe. Aşırı işe yarıyor bu yöntem. Yalancı sancılara birebir. Yani gerçek sancılar bu şekilde geçmez tabi de

o zaman ben de bir ekleme yapayım 4-8 nefesi. tabi bu 5-10 da olabilir 6-12 de olabilir. amaç aldığın nefesin 2 katı kadar fazlasını vermek. 4e kadar alıyorsan 8e kadar veriyorsun

yaaa bilmiyordum kuzum ama kızcağız perişan olmuştu valla üstelik bebeği de hastaydı çok korkmuş ama doğumla bebeğin hastalığının alakası
yok demişler
Sen nasıl doğuracaksın karar verdin mi ? Safranda polip vardı ya, eşimde de vardı ameliyat olmuştu ordan aklımdasın hep, hani aldıracak mısın onu da diye evet babana ailene üzül ama kendine de önem ver. Sen annesin artık, sen iyi ol ki, eşin ve yavrusun da iyi olsun diye söylüyorum

polipime baktırmadım bile ya bugün şey düşündüm bi dahiliye doktoruna gideyim hem asite baksın hem de polipe. cmsini falan söylesin ona göre bi sey yapayim ben de hiçbir sey bilmiyorum ya ben hiç kendimi düşünmüyorum ve bunun ceremesini hep çekiyorum neden böyleyim belki anne olunca güncellenirim

Olmaz zeref senisveerim bilirsin . Az çok burdaki paylaşımlarından babana üzüldüğünü, saolsun ablanların vefasızlıklarını da gördük okey ama sen de biricik ve bitaneciksin. Bir bebeğin herseyi , bir adamın da kalbinin bitanesisin. Kendini ihmal ettiğini tahmin ettiğim için açtım konuyu zaten. Lütfen git dahiliyeye, çünkü ultrasona yönlendirecek, bi de ordan ikinci randevuyu aldım ettim diyene kadar vakit geçecek. Hızlı davranmalısın ki, son dk doğum gelip çatmasın.haber et gidince ☺

haklısın renklim gençlikte bi depresyon yaşamıştım o zamandan kaldı bu bende. yarın doktor isini çözecegim haber veririm bu bebisi planlamamıştık ama iyi ki oldu diyorum sayesinde bir çok şey düzene girecek inşallah

Siyatik gibi duruyor zeref beline de baktir dogumdan sonra devam ederse gecmis olsun canim benim var fitik ama agrisi coo tutmadi gebelikte sukur ki

Geçmiş olsun canım şuan emarda çekemezler keşke daha önce üzerinde dursaydın biraz bende var bel fıtığı ayakta çok kaldığımda tutulur gibi oluyorum kalçama kadar vuruyor ağrısı özellikle sol kalça kemiğim çok ağrıyor. Eskiden temizlik yapınca olurdu şimdi bebek bel kemiğine acayip baskı yapıyor yürüdüğümde ayakta çok durduğumda oluyor artık.

Canım inan sezaryen de hiç kolay değil, normal doğumu bi dene. Sezaryen bir kurtarma operasyonu neticede. Yapamazsan zaten o şekilde çıkaracaklar bebeği. Görümcem hem sez hem normal doğum yapmış biri. Merak edip ona sordum. Normal doğumu tercih ederim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…