2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçmiş olsun canım benim de aynı oldu, siyatik ağrısı dedi doktor. Mg içiyor musun

Günaymadı bana canım şu hastalıklar bitebilir mi lütfen her hafta yeni salgın başlıyor hafif atlatıyor derken yenisi beliyor neoldu bu sene çocuklara ya
Evde çocuk olunca tekrarlıyor canım malesef inşallah daha fazla hasta olmadan atlatırsınız. Extra vitamin kullanıyor musun bağışıklık için çocuğun için

Kızlar gece sürekli karnımda toplanma oldu orta üst tarafta genelde bebeğin poposuda çok benzer oluyor ama bu daha büyük ve kocaman ortada üstte oluyor aynı zamanda adet sancısı gb ağrı giriyor 10 sene oldu kızıma unuttum herşeyi popomu kasılmamı bilemedim cuma kontrolüm var bakalım

Kızlar benim de belimin sadece sağ tarafl ağrıyor, bebem de karnımda sağ tarafta ondan mı acaba? Böyle tek taraflı ağrınca da fıtık mıtık mı diye düşündüm bende. Ünideyken böyle bi muhabbet vardı sonra ilaç içtim ağrım geçti. Tekrar çıkmaz dimi?

benim şu an göt baş allah ne verdiyse ağrıyor sona yaklaştık bence ondan doğumdan sonra bişeyin kalmaz

Sancı kuzum ama ara ara olacak artık normal sadece sıklığına dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…