- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Sjdjdjd ay bu bennnnArkadaşlar eve geldim tüm renklileri yıkadım. Zaten üç takımım var giydiğim, şuan şortla evde oturuyom. Altımda don bile yok. Allah korusun bişey olursa bu kış günü hastaneye şortlu daha da önemlisi donsuz olarak gidicem agsjshahc
Eco senin kontrol nasıl geçti ne söyledi drun doğum tarihi verdi mi?Arkadaşlar eve geldim tüm renklileri yıkadım. Zaten üç takımım var giydiğim, şuan şortla evde oturuyom. Altımda don bile yok. Allah korusun bişey olursa bu kış günü hastaneye şortlu daha da önemlisi donsuz olarak gidicem agsjshahc
Değerler aynı, Tarih vermedi. Bikaç gün daha atlatalım diyor hazır bebe de kilo almışken. Salı tekrar kontrol var. Günde 3-4 yumurta ye dedi bana. O kadar yumurta yersem civciv çıkarırım dedim tabi içimden dedim bunuEco senin kontrol nasıl geçti ne söyledi drun doğum tarihi verdi mi?
Bana bugün dr normal istiyosun dimi diye sordu bu soruyu ikinci kez soruyor aklımı çelecek sonunda hayır diyecem sezaryen istiyoom
Ooo güzel haber ya bence niye demedin hiç bunu. 2 yum ye, yiyebilirsin bence.Değerler aynı, Tarih vermedi. Bikaç gün daha atlatalım diyor hazır bebe de kilo almışken. Salı tekrar kontrol var. Günde 3-4 yumurta ye dedi bana. O kadar yumurta yersem civciv çıkarırım dedim tabi içimden dedim bunu
Yicem aynen ya. Bide dedim et yiyemiyom da et döner ye dedi. Mantıklı geldi. Çıkışta ısmarladı kocam sağolsun, o benden çok yedi ama neyse agdjshhdOoo güzel haber ya bence niye demedin hiç bunu. 2 yum ye, yiyebilirsin bence.
Ben hastaneye hiç yatmadım direkt doğurtacaklar heralde haftayaSelamlar hastanedennst yi doktorum beğenmiş tansiyonum normal ama bugünde burdaymışım sanırım akıl sağlığımı kaybetmemi bekliyorlar
Ahaha neyse olsun ye ye faydası olur yine de. Kaşar da ye bol bol.Yicem aynen ya. Bide dedim et yiyemiyom da et döner ye dedi. Mantıklı geldi. Çıkışta ısmarladı kocam sağolsun, o benden çok yedi ama neyse agdjshhd
Naptın canım hazırlıklar tamam mı seninBen hastaneye hiç yatmadım direkt doğurtacaklar heralde haftaya
Ya bende bugun çatı muayenesi oldum doktor normal doğum icin cok uygunsun diyemem dar çatın sana suni sancı denemem büyük bi ihtimal sezeryan görünüyor ama ben 40. Haftanın sonuna kadar beklicem yine dedi moralim bozuldu normal doğum cok istiyorum insallah hayırlıysa Allah nasip ederKolumu ısırdımbayaaaa derine indi çok kısa sürüyor bir kaç saniye kendimi rahat bırakınca çokta acımadı sadece parmaklarını açarken acıdı. Nasıl çatım dar mı dedim yine doğum anına kadar belli olmaz çatım uygun mu değil mi diye bir şey yok dedi
Allah razı olsun İnşallah aminAy gözün aydın canım şubat bebişleri yavaş yabaş geliyor resmendoğumlar başladı.
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim kızımın adı da Duru. Hoş gelmiş Duru kızAdı gibi Duru bir kız olur inşallah.
Arabası ve iphone 13ü olduğu yetmezmiş gibi bide 2 hafta yurtdışına çıkacakmış, temizlikçi abla2 hafta yurtdışı. Euro 20 tölö. Neyse sakinim.
Balik yagi benim tansiyonum yükseltiyor. Ozellikle imom içince hemen yükseldiğini fark ediyorum. Sanirim.imomda fazla varYeni araştırmalar balık yağının erken ergenliğe sebep olduğunu gösteriyormuş. Öyle dedi. O yüzden tavsiye etmedi. Özellikle kız bebeklere önermiyorum dedi.
Benimki inatla bir şey söylemiyor yaYa bende bugun çatı muayenesi oldum doktor normal doğum icin cok uygunsun diyemem dar çatın sana suni sancı denemem büyük bi ihtimal sezeryan görünüyor ama ben 40. Haftanın sonuna kadar beklicem yine dedi moralim bozuldu normal doğum cok istiyorum insallah hayırlıysa Allah nasip eder
Su gelse bile sezaryen olabilirsin sorun yok. Üff pıt diye alcaklar iki dk da normal doğuma neden bu kadar uzağım şimdi ben bana noldu yaaaDeğerler aynı, Tarih vermedi. Bikaç gün daha atlatalım diyor hazır bebe de kilo almışken. Salı tekrar kontrol var. Günde 3-4 yumurta ye dedi bana. O kadar yumurta yersem civciv çıkarırım dedim tabi içimden dedim bunu
Ya bende sezeryane yöneldiğim için mi bilmem şuan mesela normal doğumdan korkuyorum. Suyum gelmez dimi diye sordum hıcayaallah bilir dedi. Çok bilimsel agdjsh
Bu güzel bişey bence ya. Bebe kendi zamanını bilir.Benimki inatla bir şey söylemiyor yaAma sezaryende olsan doğum başlayana kadar müdehale etmem dedi
Piiii ben olsam o odaya bi daha giremem o beşiğe bi daha sahip olamam diyip doğururdum fesleğenKizlar kral odamla vedalaşıp memur evimize geldik cok sukur.
Bu sefer kaçmadım. Şartlı tahliye oldum. 3 gune bir kontrole gidecem. Bebegin 10 daha büyük olsaydi hemen alırdım kıyamıyorum bebise dedi Gittigi yere kadar dedi birakti.
Benim nst leri hep dogum servisinde çektiler yatarken. Sanci odalari ve karşı da dogum dogum.odalari vardiDeğerler aynı, Tarih vermedi. Bikaç gün daha atlatalım diyor hazır bebe de kilo almışken. Salı tekrar kontrol var. Günde 3-4 yumurta ye dedi bana. O kadar yumurta yersem civciv çıkarırım dedim tabi içimden dedim bunu
Ya bende sezeryane yöneldiğim için mi bilmem şuan mesela normal doğumdan korkuyorum. Suyum gelmez dimi diye sordum hıcayaallah bilir dedi. Çok bilimsel agdjsh
Benim.herseyi.yikama huyum.var. tullerini bir yıkasam mi diye gecti içimden zatenPiiii ben olsam o odaya bi daha giremem o beşiğe bi daha sahip olamam diyip doğururdum fesleğen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?