2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sjdjdjd ay bu bennnn donunu unutmuş yazık panikten derlerkfkdkdk

Eco senin kontrol nasıl geçti ne söyledi drun doğum tarihi verdi mi?
Bana bugün dr normal istiyosun dimi diye sordu bu soruyu ikinci kez soruyor aklımı çelecek sonunda hayır diyecem sezaryen istiyoom

Eco senin kontrol nasıl geçti ne söyledi drun doğum tarihi verdi mi?
Bana bugün dr normal istiyosun dimi diye sordu bu soruyu ikinci kez soruyor aklımı çelecek sonunda hayır diyecem sezaryen istiyoom
Değerler aynı, Tarih vermedi. Bikaç gün daha atlatalım diyor hazır bebe de kilo almışken. Salı tekrar kontrol var. Günde 3-4 yumurta ye dedi bana. O kadar yumurta yersem civciv çıkarırım dedim tabi içimden dedim bunu
Ya bende sezeryane yöneldiğim için mi bilmem şuan mesela normal doğumdan korkuyorum. Suyum gelmez dimi diye sordum hıcaya allah bilir dedi. Çok bilimsel agdjsh

Ooo güzel haber ya bence niye demedin hiç bunu. 2 yum ye, yiyebilirsin bence.

Ya bende bugun çatı muayenesi oldum doktor normal doğum icin cok uygunsun diyemem dar çatın sana suni sancı denemem büyük bi ihtimal sezeryan görünüyor ama ben 40. Haftanın sonuna kadar beklicem yine dedi moralim bozuldu normal doğum cok istiyorum insallah hayırlıysa Allah nasip eder

Allah razı olsun İnşallah amin

Yeni araştırmalar balık yağının erken ergenliğe sebep olduğunu gösteriyormuş. Öyle dedi. O yüzden tavsiye etmedi. Özellikle kız bebeklere önermiyorum dedi.
Balik yagi benim tansiyonum yükseltiyor. Ozellikle imom içince hemen yükseldiğini fark ediyorum. Sanirim.imomda fazla var

Benimki inatla bir şey söylemiyor ya Ama sezaryende olsan doğum başlayana kadar müdehale etmem dedi

Su gelse bile sezaryen olabilirsin sorun yok. Üff pıt diye alcaklar iki dk da normal doğuma neden bu kadar uzağım şimdi ben bana noldu yaaa

Piiii ben olsam o odaya bi daha giremem o beşiğe bi daha sahip olamam diyip doğururdum fesleğen

Benim nst leri hep dogum servisinde çektiler yatarken. Sanci odalari ve karşı da dogum dogum.odalari vardi
Çatal lar ekipmanlar vs ilk bir degisik geliyor ama 5 alti defa gördükten sonra normallesmisti gözümde.
Bebek hangi yolu seçerse ben biraktim artik birseyler istemeyi.
Bu arada benim bebe de bu hafta 100 gr alabilmiş. Gobek hala 10.gun geride.

Piiii ben olsam o odaya bi daha giremem o beşiğe bi daha sahip olamam diyip doğururdum fesleğen
Benim.herseyi.yikama huyum.var. tullerini bir yıkasam mi diye gecti içimden zaten
Sonra dedim bu odayı bir daha bulur muyum ama esime dedim
Bu oda olmazsa ben dogurmam ona gore diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…