Yaklaşık bir ay sonra çoğumuz cinsiyeti öğrenmiş oluruz artık başlarız alışveriş muhabbetlerine
Şimdiden bir şeyler alasım var ama zor tutuyorum kendimi
Hanımlar merhaba 11+3 deyim bende size bi sorum olacak bende ağız kuruluğu cok arttı rahatsız ediyor artık sizde de oluyor mu? Allah korusun gebelik diyabeti vs yazıyor nette korktum biraz
Gelecek ay bu zamanlar kısmet olursa 6 aylık falan olacak . Bir şeylerden anlıyor olur , oturmaya başlar , yavaştan ek gıdaya başlar belki takılırız bebeğimle /bebeklerimizle
Hanımlar merhaba 11+3 deyim bende size bi sorum olacak bende ağız kuruluğu cok arttı rahatsız ediyor artık sizde de oluyor mu? Allah korusun gebelik diyabeti vs yazıyor nette korktum biraz
Selams güzeller
Doktordan geldik. İkili testimiz yapıldı. Kıbrıs’ta olduğum için, 10 güne Türkiye’den gelecek sonuçlar denildi.
Agrıları sordum ama doktor önemsemedi. Enfeksıyon kaynaklı olabilir dedi sadece. Doktora da yüzde yüz güvendiğimden ses etmedim açıkçası. Ama 1 aya ikinci doktora da başlarım
Kolu bacağı oynuyordu yavrumun. Şükür bi sıkıntı yok şimdilik. Darısı size olsun inş
Gerçekten öyle :) hamile olmadan önce daha çok bebek kıyafeti bakardım . Şimdi o bu derken bir kere bakmadım :) ben artık kendimden geçip bebeğime odaklanmak istiyorum
Selams güzeller
Doktordan geldik. İkili testimiz yapıldı. Kıbrıs’ta olduğum için, 10 güne Türkiye’den gelecek sonuçlar denildi.
Agrıları sordum ama doktor önemsemedi. Enfeksıyon kaynaklı olabilir dedi sadece. Doktora da yüzde yüz güvendiğimden ses etmedim açıkçası. Ama 1 aya ikinci doktora da başlarım
Kolu bacağı oynuyordu yavrumun. Şükür bi sıkıntı yok şimdilik. Darısı size olsun inş
ben de öyle tek derdim bebek arabası ama sanırım asla karar veremeyeceğim çok zor
doonayı birinde görmüştüm ama onunki belli bir aya kadar kullanılıyordu daha sonra başka alacaktı, ben büyüyene kadar tek bir araba kullanmak istiyorum nasıl bir şey seçmeliyiz ki