Ya ama zararlı değil mi? Garantiden çıkar dikkat edin.Hatta ne yap biliyo musun. İndirimden al bi güzelce. Su haznesine yumos da ekle biraz , iki üç kereye ayarlıyorsun ya süpürme işlemini. Halıda iz kalıo hem de cok güzel kokuyo. Ben bazen domestos bazen de dezenfektanla sildiriyorum
Yok ya sanmam çünkü motorla ilgisi yok su koyulan yerin ki. Bi de hangi ürün garanti kapsamında ki , ben inanmıyorum o işlere açıkçası. Kılıfına uyduruyorlar her şekilde müşteri hatası diyip. Bi de turkiyeden almıştım ben , zaten 2 yılı da doldurduk sanırım. Kalmadı garantısı şeysiYa ama zararlı değil mi? Garantiden çıkar dikkat edin.
Valla biz alırken üstüne basa basa dediler sadece su diye. Elektronik eşyaları kullanım klavuzuna uygun kullanırız biz dikkat ederizYok ya sanmam çünkü motorla ilgisi yok su koyulan yerin ki. Bi de hangi ürün garanti kapsamında ki , ben inanmıyorum o işlere açıkçası. Kılıfına uyduruyorlar her şekilde müşteri hatası diyip. Bi de turkiyeden almıştım ben , zaten 2 yılı da doldurduk sanırım. Kalmadı garantısı şeysi
Ben de roborock s5 ten çok memnunum mop da atıyor aklınızda olsunMarkası modeli ne canım , ben araştırıyorum ama karar veremedim fiyatlar uçmuş uygun fiyatlı bulursam kaçırmam
Bende de ondan var. Vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacıBen de roborock s5 ten çok memnunum mop da atıyor aklınızda olsun
Cnm çok geçmiş olsun stres yapma bebiş iyise hiç korkma. Kanamalı hamilelik geçiren çok insan var. Benim kuzenimin iki hamileliğide kanamalı geçti hemde öyle böyle kanama değil şarıl şarıl. Teyzeminde hep kanamalı olurmuş hamilelikleri. Sağlıkla doğdu çocukları.Hayor belli değil. Ona kafayı takıyorum ya
Herkesin bilgisi kendine ben çocuğumu bildiğim gibi büyütürüm size neeee demek geliyor bu tip insanlaraTabi canım. Ancak su kv milletinin bilmişliği de ınsanı canından bezdiriyor. Önceki gruptan bi arkadaş bebeğine mama veriyor almıyor çocuk. Emziremiyordu da o zmn. Kv ben verince alıyor diomuş Kıza sürekli. Kız görmüş bi gün, mamaya şeker atıyormuş meğer. Bebek de o tada alışınca , annesinin şekersiz mamasını içmemiş fln. Okuyunca mahvoldum. Yavrunun ciğerleri ne hale gelmiştir diye.
Mama da zehir değil sonuçta. Her anne bebeğiyle ilgili kararı kendi vermeli. Ben bu yüzden bu sefer kimseyi çağırmicam inş doğumuma. Biz hastanedeyken mama da verdik. Hemşire getirdi şırınganın içinde. Hatta burda okuduğumda, çocuk doktorları sarılık uzarsa 1 ay devam ettiriyor mamaya ek olarak. Kaldı oğlum iştahlıydı evet ama kv basımın etini yediğinden bi süre meme reddi oldu oğlumda. Zar zor geri alıştırdım. Mama her zmn var oldu ama. Sütüm de çok vardı üstelik eve hastanenin eğitimci hemşiresini getirdim. Meme masajı yaptı. Çok sütün var dedi , mastitin ucundan döndüm bebek illa sadece mamayla beslensin istedi kv. Ağladı bebeğim, ver baba emziriym dedim, her ağladığında meme verme dedi kayınpederim bana. Hep bi tuhaf tavırlar. Nefret ediyorum hala hepsinden
Kafa sısırdım kusura bakmayın nolur dert oldu içime
Aynen yeni bebekli eve ihtiyac bence, kız kardeşim bu sene doğum yaptı bende ona hediye almıştım çok işine yaradı halada yarıyorKızlar bi de bebek alışverişinin içinde robot süpürgeyi araya sıkıştırıverin benden söylemesi.canım robot çekti fln deseniz de kabul Bu minik arkadaslar doğduktan bi süre sonra, oyun halılarına konulmaya, oturmaya, ve bol bol salya akıtmaya başlayacaklar. Dişleri kasınacagından, ağızlarına herseyı sokup, yere düşürüp , yine ağızlarına alacaklar Her gün evimi süpürebilirim derseniz ok, ama yok anacım derseniz robot süpürge şart. Haftada 1 asla yetmez. Hem bebekle geçireceğiniz vakit artar diye minik bi hatırlatma yapıym dedim
Ben de transferden önce aldım roborock s6 pure memnunumMarkası modeli ne canım , ben araştırıyorum ama karar veremedim fiyatlar uçmuş uygun fiyatlı bulursam kaçırmam
Ahh canm günde 2 kere süpürüyon alısıyon benm hergün rutin günlk sil süpür toz en güzeli robat valla ya şart artk bizlereKızlar bi de bebek alışverişinin içinde robot süpürgeyi araya sıkıştırıverin benden söylemesi.canım robot çekti fln deseniz de kabul Bu minik arkadaslar doğduktan bi süre sonra, oyun halılarına konulmaya, oturmaya, ve bol bol salya akıtmaya başlayacaklar. Dişleri kasınacagından, ağızlarına herseyı sokup, yere düşürüp , yine ağızlarına alacaklar Her gün evimi süpürebilirim derseniz ok, ama yok anacım derseniz robot süpürge şart. Haftada 1 asla yetmez. Hem bebekle geçireceğiniz vakit artar diye minik bi hatırlatma yapıym dedim
Keşke eşim uygun olsa 40 ı çıkana kadar sadece ben eşim olsaCanım korkuttuysam kusura bakma. İçimi döktüm. Elim boş tabi hasta olunca.
Ama zaten normalde de her günümüz bir değil. Bazen daha gergin olabiliriz bazen daha mutlu. Ama lohuslaıkta kim sana iyi gelecekse onunla olmaya ikna et eşini de. Çünkü unutulmayabiliyor. Kendi öz annenle de sürtüşme yaşayabilirsin ki zaten. Ama bi başkası üstüne gelince psikolojin kaldırmıyor.
Doğumdan bi süre sonra mememin birinin ucu acıdı, yanlış emzirmişim. Memedeki tüm kahverengi kısmın, bebeğin ağzına girmesi lazım aklında olsun, sadece meme ucu verirsen süt kabarcığı oluyor ve hassasiyet oluyor. Doktoruma mesaj attım. Çok normal yakında geçer sagmaya devam et, emziremesen bile dedi. Çocuk azcık kusuyo emdikten sonra. Kv dedi ki, senin sütün bu çocuğa dokunuyor mu acaba ? Ya bu denilcek laf mı ?
Ya da işte , bebekler inek sütü proteinine karşı zayıf olurlar. Ben de yulafla sütü haşlayıp içine bi şeyler atıp yiyorum sütüm artsın diye. Göğsüm şişiyor, tişörtümün onu ıslanıyor sütün fazlalığından . Kv, mamayı yeni yaptım onu içsin diyor bana. Ben süt içince , bebeğin kakasında minik bi kan oldu. Meğer nerdeyse yüzde 90 bebekte olurmuş. Annenin inek sütü içmemesi gerekirmiş bi müddet. Bana dio ki kv, senin sütüne alerjisi var bu çocuğun ? Ya ne diosun aç bak internetten diyip ekran fotosu attım. Badem sütü içtim sonraki dönemde, sorun kalmadı.
Bebeğimin 3 günlük resmini uyarmama rağmen her sosyal medya kanalında paylaştı. Sallama dedim diye sofradan ağlayarak kalktı.
Bak canım bunlar oldu. Ama sonu güzel oldu. Ben en kötüsünü yaşadım. Eminim kimse yaşamaz bu kadarını. Ben sessizim biraz. Sesim ancak sonra çıkar. Sonra acısını çıkardım zaten. Ama bana ders oldu. Cagırmıcam kimseyi. Sen kendi kalbini dinle
ben foto makinesi isticem güzel bişeyKızlar bugün coştum ve kafanızı şişirdim. Hakkınızı helal edin nolur
Yeni bi konu açıyorum. Eminim tecrübeliler düşünmüş bile olabilir ama. Doğum hediyesi isticek misiniz ya da ne isticeksiniz
Valla yardım için çağırıyor ama köstek oluyor ki bnmki üstümde oturuyo da Allahtn baktı dinlemiym karsmaz demştm Bi kere daha ilk dogumumda annemde kaynanamda bendeydiler 40 gün yattm onlar var kp geliyo kalkıym dikişliydim dilim yandı ama 2.de hastaneden gelir gelmez ayaklandım ben iyiyim dedim gönderdim ikisinideCanım korkuttuysam kusura bakma. İçimi döktüm. Elim boş tabi hasta olunca.
Ama zaten normalde de her günümüz bir değil. Bazen daha gergin olabiliriz bazen daha mutlu. Ama lohuslaıkta kim sana iyi gelecekse onunla olmaya ikna et eşini de. Çünkü unutulmayabiliyor. Kendi öz annenle de sürtüşme yaşayabilirsin ki zaten. Ama bi başkası üstüne gelince psikolojin kaldırmıyor.
Doğumdan bi süre sonra mememin birinin ucu acıdı, yanlış emzirmişim. Memedeki tüm kahverengi kısmın, bebeğin ağzına girmesi lazım aklında olsun, sadece meme ucu verirsen süt kabarcığı oluyor ve hassasiyet oluyor. Doktoruma mesaj attım. Çok normal yakında geçer sagmaya devam et, emziremesen bile dedi. Çocuk azcık kusuyo emdikten sonra. Kv dedi ki, senin sütün bu çocuğa dokunuyor mu acaba ? Ya bu denilcek laf mı ?
Ya da işte , bebekler inek sütü proteinine karşı zayıf olurlar. Ben de yulafla sütü haşlayıp içine bi şeyler atıp yiyorum sütüm artsın diye. Göğsüm şişiyor, tişörtümün onu ıslanıyor sütün fazlalığından . Kv, mamayı yeni yaptım onu içsin diyor bana. Ben süt içince , bebeğin kakasında minik bi kan oldu. Meğer nerdeyse yüzde 90 bebekte olurmuş. Annenin inek sütü içmemesi gerekirmiş bi müddet. Bana dio ki kv, senin sütüne alerjisi var bu çocuğun ? Ya ne diosun aç bak internetten diyip ekran fotosu attım. Badem sütü içtim sonraki dönemde, sorun kalmadı.
Bebeğimin 3 günlük resmini uyarmama rağmen her sosyal medya kanalında paylaştı. Sallama dedim diye sofradan ağlayarak kalktı.
Bak canım bunlar oldu. Ama sonu güzel oldu. Ben en kötüsünü yaşadım. Eminim kimse yaşamaz bu kadarını. Ben sessizim biraz. Sesim ancak sonra çıkar. Sonra acısını çıkardım zaten. Ama bana ders oldu. Cagırmıcam kimseyi. Sen kendi kalbini dinle
Bebişi çekersin işteben foto makinesi isticem güzel bişey
bebekle neyi çekceksin diceksiniz
bişey diyemicem haklısınız
İdolümsün BurcuValla yardım için çağırıyor ama köstek oluyor ki bnmki üstümde oturuyo da Allahtn baktı dinlemiym karsmaz demştm Bi kere daha ilk dogumumda annemde kaynanamda bendeydiler 40 gün yattm onlar var kp geliyo kalkıym dikişliydim dilim yandı ama 2.de hastaneden gelir gelmez ayaklandım ben iyiyim dedim gönderdim ikisinide
Ayy aklıma ne geldi; emeklerken ayağından çıkan , halının üstündeki tek çorabı çekersinben foto makinesi isticem güzel bişey
bebekle neyi çekceksin diceksiniz
bişey diyemicem haklısınız
yaa ne güzel dedin o günleri görelim inşallahBebişi çekersin işteGiydirirsin güzelce, o fotosunu attığın ana kucağına koyarsın bi güzel vallla ilk fotolar önemli. İlk bebeğin çok fotosu olur diolar ya hep. İyi fikir
Bacım benim üçüncü gebeliğim. 2. Cocuk ok ama başka cocuk düşünmüyorum sanırımyaa ne güzel dedin o günleri görelim inşallah
sen ne düşünüyosun
Of doğumda da dünyayı düşünmek zorunda mıyız ya? Benim ilk doğumum olacak , düğünde baget setin tamamını alamamıştı olsun kalanı çocukta alırsın demiştim. Şimdi alsın bananeBacım benim üçüncü gebeliğim. 2. Cocuk ok ama başka cocuk düşünmüyorum sanırımyani son şansım Dilek hakkımı iyi kullanmam gerek lambayı iyice sürtmeden önce doğru karar vermem gerek
oğlana hamileyken sürpriz pırlanta küpe alacaktı eşim, yazışmaları gördüm kuyumcuyla. Sonra baya dalga gectim vs. Sonra kız kardeşim bana hediye aldı onu zaten. Eşim de saat almıştı.
Ama asıl bana değer verdiğini anlatan hediyeler daha cok hoşuma gidiyor. Mesela canım mocha cekmişti doğumdan bikaç gün önce. Ama sezeryandan hemen sonra, paket yaptırıp hastaneye getirmişti. Bunu unutmamış olması, beni çok duygulandırdı mesela.
Gelelim hediyeye
İki şey var aklımda. Biri kendime alengirli pırlantalıklı bi şeyler aldırmak
Ya da Afrika’da su kuyusu açtırmak
Çok aradayım. Maddi şeyler illa özel bi günde aldırılır diye 2. Seçenege daha yakınım. Nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?