2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya ama zararlı değil mi? Garantiden çıkar dikkat edin.
Yok ya sanmam çünkü motorla ilgisi yok su koyulan yerin ki. Bi de hangi ürün garanti kapsamında ki , ben inanmıyorum o işlere açıkçası. Kılıfına uyduruyorlar her şekilde müşteri hatası diyip. Bi de turkiyeden almıştım ben , zaten 2 yılı da doldurduk sanırım. Kalmadı garantısı şeysi

Valla biz alırken üstüne basa basa dediler sadece su diye. Elektronik eşyaları kullanım klavuzuna uygun kullanırız biz dikkat ederiz bizimkinin uxatılmış olarak 3 sene garantisi var mesela.

Hayor belli değil. Ona kafayı takıyorum ya
Cnm çok geçmiş olsun stres yapma bebiş iyise hiç korkma. Kanamalı hamilelik geçiren çok insan var. Benim kuzenimin iki hamileliğide kanamalı geçti hemde öyle böyle kanama değil şarıl şarıl. Teyzeminde hep kanamalı olurmuş hamilelikleri. Sağlıkla doğdu çocukları.

Herkesin bilgisi kendine ben çocuğumu bildiğim gibi büyütürüm size neeee demek geliyor bu tip insanlara erkek adam emzirmeye falan karışırmiymis ne kadar ayıp kp deminden beri kv nin açılımını çözmeye çalışıyorum yeni anladım

Aynen yeni bebekli eve ihtiyac bence, kız kardeşim bu sene doğum yaptı bende ona hediye almıştım çok işine yaradı halada yarıyor

Kızlar bugün coştum ve kafanızı şişirdim. Hakkınızı helal edin nolur

Yeni bi konu açıyorum. Eminim tecrübeliler düşünmüş bile olabilir ama. Doğum hediyesi isticek misiniz ya da ne isticeksiniz

Ahh canm günde 2 kere süpürüyon alısıyon benm hergün rutin günlk sil süpür toz en güzeli robat valla ya şart artk bizlere

Keşke eşim uygun olsa 40 ı çıkana kadar sadece ben eşim olsa

ben foto makinesi isticem güzel bişey
bebekle neyi çekceksin diceksiniz
bişey diyemicem haklısınız

Valla yardım için çağırıyor ama köstek oluyor ki bnmki üstümde oturuyo da Allahtn baktı dinlemiym karsmaz demştm Bi kere daha ilk dogumumda annemde kaynanamda bendeydiler 40 gün yattm onlar var kp geliyo kalkıym dikişliydim dilim yandı ama 2.de hastaneden gelir gelmez ayaklandım ben iyiyim dedim gönderdim ikisinide

Bebişi çekersin işte Giydirirsin güzelce, o fotosunu attığın ana kucağına koyarsın bi güzel vallla ilk fotolar önemli. İlk bebeğin çok fotosu olur diolar ya hep. İyi fikir

İdolümsün Burcu parti kur oy verelim

Ayy aklıma ne geldi; emeklerken ayağından çıkan , halının üstündeki tek çorabı çekersin sonra onları bastırınca cok güzel çıkar piksel yüksek olunca. Anı kalır

Bebişi çekersin işte Giydirirsin güzelce, o fotosunu attığın ana kucağına koyarsın bi güzel vallla ilk fotolar önemli. İlk bebeğin çok fotosu olur diolar ya hep. İyi fikir
yaa ne güzel dedin o günleri görelim inşallah
sen ne düşünüyosun

yaa ne güzel dedin o günleri görelim inşallah
sen ne düşünüyosun
Bacım benim üçüncü gebeliğim. 2. Cocuk ok ama başka cocuk düşünmüyorum sanırım yani son şansım Dilek hakkımı iyi kullanmam gerek lambayı iyice sürtmeden önce doğru karar vermem gerek
oğlana hamileyken sürpriz pırlanta küpe alacaktı eşim, yazışmaları gördüm kuyumcuyla. Sonra baya dalga gectim vs. Sonra kız kardeşim bana hediye aldı onu zaten. Eşim de saat almıştı.
Ama asıl bana değer verdiğini anlatan hediyeler daha cok hoşuma gidiyor. Mesela canım mocha cekmişti doğumdan bikaç gün önce. Ama sezeryandan hemen sonra, paket yaptırıp hastaneye getirmişti. Bunu unutmamış olması, beni çok duygulandırdı mesela.
Gelelim hediyeye
İki şey var aklımda. Biri kendime alengirli pırlantalıklı bi şeyler aldırmak
Ya da Afrika’da su kuyusu açtırmak
Çok aradayım. Maddi şeyler illa özel bi günde aldırılır diye 2. Seçenege daha yakınım. Nasıl sence

Of doğumda da dünyayı düşünmek zorunda mıyız ya? Benim ilk doğumum olacak , düğünde baget setin tamamını alamamıştı olsun kalanı çocukta alırsın demiştim. Şimdi alsın banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…