2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evet o zaman sizden de yorum alayım B Burrcu
R Renklirenkli 58 gün mü
Gitmek istemiyorlardı rowenam düşün tüm gün dip dibeyiz ya. Evde beni sayan yok.
İki kez hastaneye gittik. Bebeğin kontrolü için. Eşim ben ve yağız. Giderken on kere gelelim mi diye sordukları yetmedi, hastane dönüşü bana dedi ki, ama eltin beni hep yanında götürürdü hastaneye giderken dedi. İyi boğmadım ha Kız çekilecek çilem varmış

R Rowena Ravenclaw canım bence sen şimdiden eşine konu aç. Annelerinizin yaşlarının en az 50 olduğunu farzedersek , kendi bebeklerini büyüteli hayli zaman geçtiğini, o bilgilerin artık kullanılmadığından bahsedebilirsin. Ama bebek sevmeyi çok özlemişlerdir kesin vs dersin. Gelsin oh mis , sevsinler torunlarını bi hafta. Sonra biz bebek büyütmenin tadına varalım. Sonra bi tr ziyareti ile onlara sürpriz yaparız ya da bize gelsinler diye sürpriz bilet alırız aşkısııııı dersin dudağını büze büze bu şekilde daha samimi ve sevimli sence nasıl

biz tüp bebek transferine gidecekken (transferi bilmiyor ona sadece jınekolog muayenem var demiştim) ben de gelicem diye tutturdu çocuk gibi. Kayınpeder de yanında. Eşim diyor anne ısrar etme diye anlamıyor. Ben en sonunda doktor alttan muayene ediyor ben kimseyi istemem yanımda utanırım dedim de öyle durdurduk. Çocuğu yaparken bile yanımızda olacaktı nerdeyse

O işi şansa bırakır mıyım konuştum bile şimdi de diyor ki bari senin annen 1-2 ay kalsın. Bir iki ay kimsenin anasını istemiyorum dedim, hele erkek hiç istemiyorum dedim, kendi annem maximum 2 hafta kalsın başka da kimseyi istemiyorum dedim. Emzirme kampı yapacağım ben, memelerim açık gezeceğim ilk 3 ay dedim şimdilik ikna olmuş gibi bakalım

Çok güldüm benimki de meraklıdır. İlk iki gebeliğim aşılamayla oldu. Ben paylaştım durumu. Ne gün ilişki önerdi gibi sorular soruyordu densiz manyak
trdeyken bi doktor vardı, ne için gidersen git, hasta ve eşi dısında kimseyi almıyordu odaya ve tam bi queendi
Bi de bi arkadaşım var. İzindeyken kv ye gitmişler. Arkadaşım her iki eline birer farklı çorap almış. Yumruguna saklayıp, arkasına koymuş ellerini; esine o mu bu mu seç, ona göre giycem çorabı demiş. Bunu gören kv, bi süre düşündükten sonra; demek hep böyle fanteziler yapıyorsun oğluma demiş

Ama cok haklısın o memeler hep açıkta. İlikler genişliyor sürekli aç kapa aç kapa. aslında sen demesen de, hadi esin anlamayabilir ama , anneler ve kayınvalideler bunu anlayıp ona göre davranmalı. Ortada koca bi tecrübe var ya. Ama nerde !

Aynen öyle erkek bilmez anlamaz. önceden bu süreçleri yaşayan kaynanaların kocasını ve oğullarını yönlendirmesi gerekiyor bebeğin annesi nasıl rahat edecekse öyle yapalım diye. nerdeee!

Kız ben neler kaçırdım illet insan kim tahmin ediyim mi kaynana olabilir mi

İiii valla bende kv olayından korkuyorum inan

Ay nefret ediyorum yemin ederim ya böyle şeylerden. Bu kv ler nerden alıyor bu cesareti ya . Valla herkese diyirum ki kaynanaya bak oğlunu al eğer ailede iş yoksa oğlan pırlanta olsun yine de huzurun olmuyor vallahi .kv psikolojik siddetlerine neden gelinler maruz kalıyor ya.

Kuzum kocana siyle lohusayken ağzımdan cikacaklara hakim olamayabilirim ona göre gelsinler de tembihlevetliye sütlüye karismasinlar de

Offf offf ya neden seni yanımda isteyim. Sevsem gel derim demi. Hiç mi anlamazlar anlamıyorum ya. Gelin sevmiyorsa seni sevdirecek şeyler yap biraz itici davranma

Ariiii eltiler savaşı açar bu söz Bebisten haberleri var mi? Gelelim diyorlar mi

kim işine gelirse öyle davranıyor artık, tecrübe sözlükte kaldı

Offf offf ya neden seni yanımda isteyim. Sevsem gel derim demi. Hiç mi anlamazlar anlamıyorum ya. Gelin sevmiyorsa seni sevdirecek şeyler yap biraz itici davranma
Çok haklısın Canım anamm tam ideal kayinvalidedir. gelin kendi memleketinde, annesi yanı basında olmasına rağmen iki doğumunda da başka şehirde yaşayan annemi istedi yanında. Annem keske çağırmasa diye gidip prensesler gibi baktı, sıra bende geline baktığı yeter

Ya benimde yamuuk sağ taraf şiş hahahah neden öylee
Ayy buna sevindim bende bu bebek mi baska bisey mi diye dusunup duruyodum ama 2 gundur boyle portledigi icin artik buyuyor galiba bebek bu diye kendimi ikna ediyodum yalniz degilmisim sukur ki patlak top gibi geziyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…