2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İdolümsün Burcu parti kur oy verelim
Valla ben böyle yolunu buldum canm yoksa çekilmez valla kocamı gazladm niğdede onlara yayla evi yaptırıyozinş 6 ay benden uzak olacak kendine bile dedm bişe söylick sen söyle laf sokarsan valla duymazdan gelirimböyle anlasıoz

Just doğum bebeğim. Şükürler olsun ki
Valla merakımı mazur görün de ben de aynı şey olursa çok uzun kalmadan nasıl postalarım diye düşünüyorum. Siz nasıl postaladınız? Dönüş biletini geliş biletleriyle birlikte maximum bir hsfta kalacak şekilde almak aklımdaki tek plan

Benim çok beğendiğim bir pırlanta bilekliğim var onun takım kolyesini de çok beğeniyorum ama bugüne kadar hep salladık. eşime hep söylerdim bunun kolyesini doğumda bekliyorum senden diye. Söylediğim zamanlarda ortada bebek yoktu belki hatırlar belki ben hatırlatırım ama almasa da olur. Bebiş tüpbebek tedavisiyle ve çok emekle geldi gözüm bi tek bebeği görüyor hediye hiç gözümde yok. Ailelerden akrabalardan zaten bir beklentim yok hatta birşey almamalarını tercih ederim

Ay ne güzel
Bana da kardeşim Yağız’ın tüm fotolarını çıkarmış. Sırasına göre albüm yapmıştı iyi ki yapmış
Şimdi baknca nasl mutlu oluyo insan dimi bende ablamla hepsini çıkardım çocklar bile bakıo seviniyor eşim bugün ne dio kız tekme attığı zaman videoya çekelim zatn onun bebek özleminden 3.ye kalktık herkezn fikri ayrı ben belki bide oğlm olur die

Ay yok estagfurullah ne demek.
Eşim her ne kadar ailesi olduğu için laf söyletmek istemese de, benim okuma araştırma askımı bilir. Her yerde överek anlatır. Hamileyken ben aşı içeriklerinden, bebek bakımına kadar tüm öğrendiklerimi paylaştım onunla. Güveniyordu bana. Ailesinin yanlış uygulamalarını söylüyordum sürekli. Sonra sessiz kalıp surat asmaya başladım ailesine. Bi kez de, gitsinler artık gibi bi lafımı duydu artık babası da. Ki çok şükür hiç pişman diilim. 58 gün kaldılar bizde . Ve kimse dışarıya çıkamıyordu covidden kapalıydı her yer. Kabus gibi aldık biletlerini büyükelçilik ayarlıyordu uçuşun ineceği yeri de. Memleketten en az 24 saat uzakta Kars’a indi uçak, 15 gün karı koca bile ayrı odalarda, bir yurtta karantınada kaldılar tüm yolcularla oh mis

Senin planın en garantısı. Gidiş dönüş belli olunca gık demezler. Baktın ki sorun yok, iyi de geçiniyorsun , başka bi zmn gene bilet alırsınız . Tatlı bi Özlem olur. Yüz göz olmaya valla gerek yok. Unutulmuyor o anlar. Ama B Burrcu gurunun da fikrini al iki kur ders vermeli bize bence

Valla bebek bakmanın da bi zorluğu yok. Sadece sezeryan olursan dıkışin iyileşene kadar yatarken kalkarken bi müddet zorlanacaksın. Yeme içme temizlik zorluk olur. Ona da Yardımcı çağırırsan problem olmaz ya da esin Yardımcı olsa. Yeni doğanlar cok uyur. Tadını çıkarırsın.

Evet ya dönüp dönüp bakıyorum. Fotoğrafa bakarken , Kokusunu da içimize çekebilsek keşke. Baba olarak cocuk sevmesi çok güzel maşallah. Allah gönlüne göre versin.

Ah bu erkekler İşini şansa bırakma. Bul bi çözüm alsın tabi. Sürekli pırlantalı reklamlara denk getir ne biliym aklıma da gelmiyor

Benim 1 hafta 10 gun duzdu 2 gundur saf tarafim şişik portlek sekilde yamuk bi kafnim var yarin 15. Haftaya giris yapiyoruz insaLalah
Artik 4..aya yaklasmissiniz masallah. Bu artik bebektir ve büyüyerek devam eder

Benim normaldi aslında. Kendi gobegimdi. Göğüslerin cok şişti. Sanki gogusler biraz indi ama kocaman bir göbek geldi. Bence karin büyürken agriyacak ya. Geriliyor gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…