- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.940
- 683
Seninde ilk bebeğin mi olacak canım? ben hiç bilmediğim için, bebeğim de iyi çıktığı için normal diye düşünüp endişe etmemiştim ama burada arkadaşlar rahim kasılması olabilir yazmışlar ya bir acaba dedim.Canım o korkulacak bir şey değil. Rahim ve karnımız büyüdüğü için oluyormuş. Bu aylarda normalmiş
Benim doktorun muayenesi 800. Ama tabi doğum paketimiz olduğu için muayene ücreti vermiyoruz. İkili test, detaylıultrason, şeker yüklemesi, nstler vs hepsi içinde. Beni kanamadan kurtardı 20 bin gözümüze gelmedi. Allah ödeme kolaylığı versin. Bunun içinde 2 haftada bir muayene var ama bebeğini özleyince gel diyor mesela, gece 3te bile ulaşabiliyorum adama. Çok da bilgili biri inanılmaz rahatlatıyor beni kendimi güvende hissediyorum. Feda olsun modundayız.ben benim doktorla hiç konuşmadım doğum fiyatını bana da 20 demesin sakınmuayene ücreti 500 kredi kartına 600 kaç olur tahminen ay sinirlerim bozuldu
Benim de ilk olacak inşallah. Bu aylarda bebek hareketleri ve karnın büyümesinden dolayı normalmiş. Diğer türlü bakacak olursak çoğumuzda var şuan farkındaysanSeninde ilk bebeğin mi olacak canım? ben hiç bilmediğim için, bebeğim de iyi çıktığı için normal diye düşünüp endişe etmemiştim ama burada arkadaşlar rahim kasılması olabilir yazmışlar ya bir acaba dedim.
Evet canım çok iyi anlıyorum benin de oldu spontene gebelik ve düşükgecmizte dusuk yasamanin verdigi endise galiba... baktik boyle rahatiz devam ediyoruz
o zaman çok iyiymiş bence bu şekilde çok daha hesaplı oluyor, biz her işlem için bir ücret ödüyoruz zaten doğuma kadar 20 bin olurBenim doktorun muayenesi 800. Ama tabi doğum paketimiz olduğu için muayene ücreti vermiyoruz. İkili test, detaylıultrason, şeker yüklemesi, nstler vs hepsi içinde. Beni kanamadan kurtardı 20 bin gözümüze gelmedi. Allah ödeme kolaylığı versin. Bunun içinde 2 haftada bir muayene var ama bebeğini özleyince gel diyor mesela, gece 3te bile ulaşabiliyorum adama. Çok da bilgili biri inanılmaz rahatlatıyor beni kendimi güvende hissediyorum. Feda olsun modundayız.
sen acaba acil bir şekilde başka bir doktora mı gitsen bilmiyorum kiKızlar ya mukuslu akıntısı olan var mı? Ama koyu böyle yumurta akı gibi değil de nasıl diyim bally yada silikon gibi o derece koyu.. Bugün yine çok geliyor benden, gerdi beni. Dr muayene etmeden bişi diyemem yarın gelebilirsin dedi. Bebiş de okadar aşağıyı tekmeliyor ki vajinada resmenay 1 gün rahattı kafam yine evham perileri sardı
Valla Bi özel muayenahanesi olan bi Dr kalmıştı onu aradım. O da en erken yarın 11 de verebiliyor. Konferanstaymış Dr. Bu msj attığım özeldeki kasıntı Dr zaten hiç sevmiyorum bunu da ulaşabileceğim bi o var diye ona yazmıştım. O mukuslu akıntı da kime de olmuyor sanırım çok da normal değil gibi duruyorsen acaba acil bir şekilde başka bir doktora mı gitsen bilmiyorum kisonuçta durumun belli ve ertesi güne kadar çok vakit var nasıl yarın gel diyebiliyor ki
acile falan gitsen nasıl olur acaba? böyle bir durum için hiç acile gitmedim bilmiyorum ama oradaki güzel bir hastanenin aciline gidebilirsin bence en azından bi bakarlar tehlikeli bir durum yoksa bile için rahatlamış olurValla Bi özel muayenahanesi olan bi Dr kalmıştı onu aradım. O da en erken yarın 11 de verebiliyor. Konferanstaymış Dr. Bu msj attığım özeldeki kasıntı Dr zaten hiç sevmiyorum bunu da ulaşabileceğim bi o var diye ona yazmıştım. O mukuslu akıntı da kime de olmuyor sanırım çok da normal değil gibi duruyor
Acilinde kadın doğumcu olan tek yer üniversite burada. Pazar günü gittiğimde kadın doğumcu görene kadar 3 saat geçmişti. Sanırım evde kalmayı yeğliyorumacile falan gitsen nasıl olur acaba? böyle bir durum için hiç acile gitmedim bilmiyorum ama oradaki güzel bir hastanenin aciline gidebilirsin bence en azından bi bakarlar tehlikeli bir durum yoksa bile için rahatlamış olur
Aynen, keşke en baştan ona gitseydim dedim. Ama yine de dediğim gibi ara kanamalarımı kesti adam, doktorunuzu buldun mu yapışın ya. Valla bizim gözümüze gelmiyor. Hesaplayınca sigara parası bir senelik. Biz sigara kullanmıyoruz gerçi amao zaman çok iyiymiş bence bu şekilde çok daha hesaplı oluyor, biz her işlem için bir ücret ödüyoruz zaten doğuma kadar 20 bin olur
Kesinlikle katılıyorum seracım. Kimseden borç istemedim çok şükür su yaşıma kadar. Bi ara cok soğuktu, arkadaşımın arabası vardı bak samimiyiz de, beni de götürür müsün diyemedim bile, otobüs de yoktu benim oturduğum yerde, yürümüştüm. Birisinden aldığım kitap, tabak vs ne varsa en kısa zamanda geri veririm , verene kadar içim içimi yer hatta yani o derece. Sacmalamasyon bi liste aynenNayır nolamazz ikizler 11.olamazbunu aslaaa kabul etmiyorum ikizlere sırrını ver sonra ölene kadar onunla gider, borcuna da çok sagdıktır. 3 kardeşiz ben ikizler diğer ikisi Başak yıllarca benden para alıp vermediler hatta abimle lise ye giderken senet bile imzaladık yine ödemedi alçak... Yaa ben burda kova yi görmüyorum asil ikizlerin sıralaması beni rahatsız etti amann biri uydurup bi liste yapmış iste sallaaa
Allah yardımcın olsun. O kadar uğraşıp hamile kalmışsın. Üstüne titreyeceği bi zamanda , bi de suratına telefon mu kapatıyor ya. Allah akıl fıkır vicdan versin o kv ninYa o biraz yapı meselesi. Ben mesela kv bebekle ilgili olumsuz konusmamasi için uyardım lütfen böyle konuşmayın dedim diye telefonu yüzüme kapattı. Uyarilmaya bile tahammülü yok. Bana ne yaparsa yapsın umrumda değil ama bebek hakkında en ufak bir olumsuz sözü kaldiramiyorum. Ama yine de çok kibar söylememe rağmen bunu yaşattı kadın bana . Daha niceleri var. Eşim de sağ olsun oh nefes alırız biraz dedi iyi oldu dedi
Amin canim.Allah yardımcın olsun. O kadar uğraşıp hamile kalmışsın. Üstüne titreyeceği bi zamanda , bi de suratına telefon mu kapatıyor ya. Allah akıl fıkır vicdan versin o kv nin
Sanırım arada olması normal bu durumu yaşayan çok var. Önemli olan çok sık ve ağrılı olmaması galibaKızlar o toparlanma sertleşme rahim kasılması mıymış? bende bebek artık kendini belli ediyor sanıyordum. Özellikle akşamları sırt üstü yattığım zaman bende de çok hissettiriyor. Doktoruma da sorayım sağ olun.
Aslında öğrenmen şart. Nolur nolmaz dünyanın binbir türlü hali var. O yüzden hatta, yeni doğan yoğun bakımı olan bi hastane olup olmadığına dikkat etmelisin canım. Tam zamanında bile doğsa bebekler işin gerekli olabiliyor, eğer doğum yaptığın hastanede yoksa bebeği ambulansla tek tek hastane gezdirip, doluluk oranına göre bi yerde tedavi için bırakıyorlarmış. Bu riske bence gerek yokburdaki medicana hastanesi bulunduğum yere çok uzak o yüzden hiç düşünmedim ve yakınlarda içime sinen hastane de bulamadım özel muayeneye gidiyorum, o nerde doğurtursa orda doguracagim ve neresi olduğunu hiç bilmiyorum sormadımişin bu kısmını hiç düşünmemişim hep doktora odaklandım
Aynen kuzum bence o bebek ya bazen sağda bazen solda bazen ta alt karnimda oluyir o sertleşme . Günde bir mg yumuşatıyor kasılma ise engekliyirmus prospektuste öyle yazıyor. İkinci trimester de bu rahim ağrıları olurmusSanırım arada olması normal bu durumu yaşayan çok var. Önemli olan çok sık ve ağrılı olmaması galibabebiş büyüdükçe yeni yeni şeyler çıkıyor
Enfeksıyon galiba o. Bu arada enfeksiyon varken serklaj asla yapılamaz. Bu nettir.Kızlar ya mukuslu akıntısı olan var mı? Ama koyu böyle yumurta akı gibi değil de nasıl diyim bally yada silikon gibi o derece koyu.. Bugün yine çok geliyor benden, gerdi beni. Dr muayene etmeden bişi diyemem yarın gelebilirsin dedi. Bebiş de okadar aşağıyı tekmeliyor ki vajinada resmenay 1 gün rahattı kafam yine evham perileri sardı
Yerınde olsam, gider 3 saat değil 5 saat bekler, o uzman doktorla görüşürüm. Evet canım, iyisin , bebek de iyi, yat dinlen ; demesi bana kafi olur. Tüm bu endişeyle evde huzursuz olman kasılmayı da artırır ki haksız mıym?Acilinde kadın doğumcu olan tek yer üniversite burada. Pazar günü gittiğimde kadın doğumcu görene kadar 3 saat geçmişti. Sanırım evde kalmayı yeğliyorum
Hahahah yaaYa kızlar banu çiftçi uygulamasında bebeğiniz şu haftadan itibaren anne sesini ayırt edebilir diyor, ay bu bilgi maf etti beni. Canım yavrum ya yerim senin ağzını burnunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?