2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hahahah yaa bende bugün rüya görmeye başlıyor diye okudum ne görüyolar ki rüyalarında
Ya annemler bana hala yok bebek sallandı mı hissetmen lazım vs diye baskı kuruyor resmen ya hissetmiyorum abi napim yani. Bi Değişik oluyorum. Benim de eşim çocuğa daha düşkün daha istekli doğurabilse doğurur yani o derece dalga geçiyorum diyorum annelik hormonları bana yüklenmedi ona yüklendi diye. Ama şimdi bunu okuyunca yavrum bi şey oldum anayım yani saksı değilim herkes işine baksın

bi dahaki gidişimde soracagim
açıkçası yoluma bu doktorla mı devam edeceğime karar vermediğim için doğum konusuna da hiç girmedim ama bununla devam edeceğim sanırım başka birini de bulamadım. o yüzden konuyu açayım artık zaten doğuma bakış açısını da çok merak ediyorum normal sezaryen vs

Ya doğuma bakış açısını vs bilmem de eğer klinikse zaten iyi bir hastane ile çalışıyordur. Yoğunbakım vs herşeyi vardır.

Tabiki incitmiyorsun canım zaten görüş almak için yazıyoruz buraya, sizce evham mı.. Yaşayan var mı yada duyan bilen gibisine.. hiç öyle küstahlık gibi algılamadım yani. Üniversitede görecek olan intern bu saatte canım onun için de istemiyorum gitmek. Ben çok evhamlı hissediyorum kendimi buradaki Dr lar la. Tüp bebek yaptırdığım Dr un asistanına msj attım. Hocanın görüşünü alabilir miyim diye anlattım durumu. O da muayene etmeden bir şey diyemem oradaki hekimlere güvensin demiş neyse yarın sabah gideceğim Dr a ilk defa gideceğim bide onun görüşünü alıyım. Üniversite perinatoloğa da gitsen aynı şeyleri söyleyecek gerek yok dedi ama olmazsa sonrasında Ankara ya doğru yol alalım biz.

Canım benim 17. Haftadama kadar hep koyu kıvamlı akıntım oldu nerdeyse sulu akıntım hiç olmadı . 18. Haftaya geçtikten sonra ne oldu bilmiyorum önce sadece su geldi hatta korkup dr gittim.4 gün su geldikten sonra Bugün de sanki hamileliğin en başındaki o süt gibi akinti olur ya o başladı . Çok değişik şeyler yaşıyoruz canım

Ya aynısını annem yaptı banaa koca çocuk oldu nasıl hissetmiyosun falan diyodu birden başlıyorsun hissetmeye çok az kaldı seninde

Ay sen ne kadar ince düşünceli kibar bir hanimsin

ikizleri ezdirmeyizzzz

Rekor kırıyoruz sera. Bende daha soylemedim. Esim dayanamamis annesine soylemis geçenlerde. Bu sefer o da kimseye soylemedi hayretler içindeyim. Simdi de hic soyleme isteğim kalmadi resmen. Artik kendi kendilere anlasınlar
Kendi arkadaşlarımdan bilen var 4 bes kişi zaten hergun görüştüğüm de onlar

Kizlar bende ani kilo artışı oldu oyle abarti birsey de yemiyorum. Genelde iki öğün bazan arada atıştırmalık. Ama 14 haftaya kadar 3 kilo vermiş haldeydim. Simdi 10 gunde 4 kilo alabilir mi insan ya. Cok şaşkınım. Odem mi tutuyorum acaba. Gobek bolgem kocaman oldu. 5 alti aylik gibiyim. Benim hedefim toplam 10 kilo almaktı. Korkuyorum

Benim de karnım kocaman oldu kilo olarak hala hamile kaldığım kiloya gelmedim ama karnım şişti. Erkek olunca karın sivri oluyordu diye kendimi avutuyorum

Ben de bu ara yiyorum ya, her sabah tartılıyorum valla ani kilo almaktan korkuyorum ben de

Benim de karnım kocaman oldu kilo olarak hala hamile kaldığım kiloya gelmedim ama karnım şişti. Erkek olunca karın sivri oluyordu diye kendimi avutuyorum
Bir dünya mi olacam ne yapacam. Eşim dun diyor ki şimdiden karnin çıkarsa 9. Ayda düşünemiyorum seni dedi. 3 saat aralıksız aglamami ister misin dedim. Yok o bir anda oyle olmustur senlik birsey degil felan dedi
Multivitamin ve kan ilaci içmeye başladıktan sonra oldu ne olduysa ondan önce rutin gidiyordu.
Bu arada ben size 1. Bebek yazdım.ama doğrudur insallah

Ben de bu ara yiyorum ya, her sabah tartılıyorum valla ani kilo almaktan korkuyorum ben de
Ben yıllardır her sabah rutin tartilirim. Elimi yüzümü yıkamak gibi birsey bu
Eksideyim diye seviniyordum dengeli gidecek herhalde diyorum. Kendi kendime nazar mi ettim.nedir.

Bende öyle oldum fesleğencim çok ani aldım hemen ekmeği kestim çok farketti bana ekşimaya ekmek onuda az yiyorum bide gece yemeği yerim ben bu saatlerde onuda kestim biraz daha düzeldim ödemde var kesinlikle, bide wcye gidemiyosan ondanda olur

Yahu benim ki de top gibi yuvarlanıyorsun diye dalga geçiyor. Hatta şimdiden doğum sonrası hızlıca kilo vermem konusunda özveriyle konuşma yapıyor. Duymuyorum çünkü tek derdim oğluşumu sağlıkla dünyaya getirmek bu arada evet ilk çocuğumuz olacak inşallah muhtemelen mide bulantilarinin etkisi azalıp bol vitamin alınca oldu bende öyleyim çünkü. Tatlı yediğimde midem bulanırdı şimdi turşuyu reçele banıp yiyesim geliyor öyle bi midesizlik

Yeni yeni kahvaltı yapabilmeye başlamıştım. Ekmeği azaltım dediğin gibi. Ama ceyregi biraz geçiyorum zaten. Nasil yapsam bilemedim.

Ayy tursu tursularjm bitti bugun sonunu yedim. Tursu dediğimde bile agzim yuzum kayıyor yarin yenilerini yapacam kucuk kucuk. Üç beş gune olurlar. Nasil dayanırsam. Bu 10 gundur coştu benim tursu askim. Acaba ondan mi bu kilo artışı. Zaten hemen almadim ki biraz mecbur bekleyim tartıda oynama olacak mi diye.

Kuzum bende hic umursamadan hamilelik geçirmeyi isterdim eger 50 kilo da hamile kalsaydım. Ama zaten siskoyum. Esim ince uzun. Ben ona gore kisa ve bide şişman olunca tarik akanla adile nasit gibi olmaktan korkuyorum.
Gecen de diyor cocugun boyu insallah sana çekmez ben kisa degilim sen cok uzunsun diye cemkirdim tabisi.

Benimde ilk bebegim olacak inşallah. Saglikla gelsinler bir an once inşallah. Hemen zaman geçsin dogum zamani gelsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…