Ya annemler bana hala yok bebek sallandı mı hissetmen lazım vs diye baskı kuruyor resmen ya hissetmiyorum abi napim yani. Bi Değişik oluyorum. Benim de eşim çocuğa daha düşkün daha istekli doğurabilse doğurur yani o derece dalga geçiyorum diyorum annelik hormonları bana yüklenmedi ona yüklendi diye. Ama şimdi bunu okuyunca yavrum bi şey oldum anayım yani saksı değilim herkes işine baksınHahahah yaabende bugün rüya görmeye başlıyor diye okudum ne görüyolar ki rüyalarında
bi dahaki gidişimde soracagimAslında öğrenmen şart. Nolur nolmaz dünyanın binbir türlü hali var. O yüzden hatta, yeni doğan yoğun bakımı olan bi hastane olup olmadığına dikkat etmelisin canım. Tam zamanında bile doğsa bebekler işin gerekli olabiliyor, eğer doğum yaptığın hastanede yoksa bebeği ambulansla tek tek hastane gezdirip, doluluk oranına göre bi yerde tedavi için bırakıyorlarmış. Bu riske bence gerek yok
Ya doğuma bakış açısını vs bilmem de eğer klinikse zaten iyi bir hastane ile çalışıyordur. Yoğunbakım vs herşeyi vardır.bi dahaki gidişimde soracagim
açıkçası yoluma bu doktorla mı devam edeceğime karar vermediğim için doğum konusuna da hiç girmedim ama bununla devam edeceğim sanırım başka birini de bulamadım. o yüzden konuyu açayım artıkzaten doğuma bakış açısını da çok merak ediyorum normal sezaryen vs
Tabiki incitmiyorsun canım zaten görüş almak için yazıyoruz buraya, sizce evham mı.. Yaşayan var mı yada duyan bilen gibisine.. hiç öyle küstahlık gibi algılamadım yani. Üniversitede görecek olan intern bu saatte canım onun için de istemiyorum gitmek. Ben çok evhamlı hissediyorum kendimi buradaki Dr lar la. Tüp bebek yaptırdığım Dr un asistanına msj attım. Hocanın görüşünü alabilir miyim diye anlattım durumu. O da muayene etmeden bir şey diyemem oradaki hekimlere güvensin demişEnfeksıyon galiba o. Bu arada enfeksiyon varken serklaj asla yapılamaz. Bu nettir.
Ama ne olabilir yorumum da yok İnan.
Valla ben mi pimpirikliyim sen mi azcık gevşek bıraktın bu işi anlamadım kusura bakma nolur. Surda senin yerine ben kıvrandım bi şey mi olcak, queen ne yazdı diye. karar senin kararın, bebek senin vücut senin. Bana ne düştüğünün de gayet farkındayım.
Beni az cok tanıdınız surda, kimseye gereksiz evham yapması adına bi yorumda bulunmam. Ama bi sıkıntı var gibiyse, doktora gidilip net sorularla net cevaplar alınmadıktan sonra endişeyi yeğlerim. Çünkü erken doğum diye bi olay var sebep ne olursa olsun. İster preeklamsi, ister koryoamniyonit, ister rahim ağzı yetmezliği. Sonuç hepsinde de cok acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Yerınde olsam, gider 3 saat değil 5 saat bekler, o uzman doktorla görüşürüm. Evet canım, iyisin , bebek de iyi, yat dinlen ; demesi bana kafi olur. Tüm bu endişeyle evde huzursuz olman kasılmayı da artırır ki haksız mıym?
Yemin ederim incitmek istemem ne seni ne bi başkasını. Nolur yanlış anlama.
süt görüyorlardır meme görüyorlardırHahahah yaabende bugün rüya görmeye başlıyor diye okudum ne görüyolar ki rüyalarında
Canım benim 17. Haftadama kadar hep koyu kıvamlı akıntım oldu nerdeyse sulu akıntım hiç olmadı . 18. Haftaya geçtikten sonra ne oldu bilmiyorum önce sadece su geldi hatta korkup dr gittim.4 gün su geldikten sonra Bugün de sanki hamileliğin en başındaki o süt gibi akinti olur ya o başladı . Çok değişik şeyler yaşıyoruz canımKızlar ya mukuslu akıntısı olan var mı? Ama koyu böyle yumurta akı gibi değil de nasıl diyim bally yada silikon gibi o derece koyu.. Bugün yine çok geliyor benden, gerdi beni. Dr muayene etmeden bişi diyemem yarın gelebilirsin dedi. Bebiş de okadar aşağıyı tekmeliyor ki vajinada resmenay 1 gün rahattı kafam yine evham perileri sardı
Ya aynısını annem yaptı banaa koca çocuk oldu nasıl hissetmiyosun falan diyoduYa annemler bana hala yok bebek sallandı mı hissetmen lazım vs diye baskı kuruyor resmen ya hissetmiyorum abi napim yani. Bi Değişik oluyorum. Benim de eşim çocuğa daha düşkün daha istekli doğurabilse doğurur yani o derece dalga geçiyorum diyorum annelik hormonları bana yüklenmedi ona yüklendi diye. Ama şimdi bunu okuyunca yavrum bi şey oldum anayım yani saksı değilim herkes işine baksın
Ay sen ne kadar ince düşünceli kibar bir hanimsinEnfeksıyon galiba o. Bu arada enfeksiyon varken serklaj asla yapılamaz. Bu nettir.
Ama ne olabilir yorumum da yok İnan.
Valla ben mi pimpirikliyim sen mi azcık gevşek bıraktın bu işi anlamadım kusura bakma nolur. Surda senin yerine ben kıvrandım bi şey mi olcak, queen ne yazdı diye. karar senin kararın, bebek senin vücut senin. Bana ne düştüğünün de gayet farkındayım.
Beni az cok tanıdınız surda, kimseye gereksiz evham yapması adına bi yorumda bulunmam. Ama bi sıkıntı var gibiyse, doktora gidilip net sorularla net cevaplar alınmadıktan sonra endişeyi yeğlerim. Çünkü erken doğum diye bi olay var sebep ne olursa olsun. İster preeklamsi, ister koryoamniyonit, ister rahim ağzı yetmezliği. Sonuç hepsinde de cok acı. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Yerınde olsam, gider 3 saat değil 5 saat bekler, o uzman doktorla görüşürüm. Evet canım, iyisin , bebek de iyi, yat dinlen ; demesi bana kafi olur. Tüm bu endişeyle evde huzursuz olman kasılmayı da artırır ki haksız mıym?
Yemin ederim incitmek istemem ne seni ne bi başkasını. Nolur yanlış anlama.
UtandımAy sen ne kadar ince düşünceli kibar bir hanimsin
Bende senin gibi düşünüyorumUtandımteveccühün cok teşekkür ederim
Konu cok hassas, herkes hamile ; kimseyi bile bile kırıp ahını almak istemem canım ya. Bildiğimi söylemezsem de vebal diye işte
ikizleri ezdirmeyizzzzKesinlikle katılıyorum seracım. Kimseden borç istemedim çok şükür su yaşıma kadar. Bi ara cok soğuktu, arkadaşımın arabası vardı bak samimiyiz de, beni de götürür müsün diyemedim bile, otobüs de yoktu benim oturduğum yerde, yürümüştüm. Birisinden aldığım kitap, tabak vs ne varsa en kısa zamanda geri veririm , verene kadar içim içimi yer hatta yani o derece. Sacmalamasyon bi liste aynen
yarin 18 olacak ins. biz yurt disinda ailemiz Tr de yasiyor o yuzden biz soylemedikten sonra anlamalari imkansiz. Burda da arkadaslarla corona artti bahanesiyle gorusmuyoruz, cok israr eden birkac arkadas oldu onlara da soyledik o kadar. walla soylemedikce insanin soyleyeside gelmiyor
Benim de karnım kocaman olduKizlar bende ani kilo artışı oldu oyle abarti birsey de yemiyorum. Genelde iki öğün bazan arada atıştırmalık. Ama 14 haftaya kadar 3 kilo vermiş haldeydim. Simdi 10 gunde 4 kilo alabilir mi insan ya. Cok şaşkınım. Odem mi tutuyorum acaba. Gobek bolgem kocaman oldu. 5 alti aylik gibiyim. Benim hedefim toplam 10 kilo almaktı. Korkuyorum
Ben de bu ara yiyorum ya, her sabah tartılıyorum valla ani kilo almaktan korkuyorum ben deKizlar bende ani kilo artışı oldu oyle abarti birsey de yemiyorum. Genelde iki öğün bazan arada atıştırmalık. Ama 14 haftaya kadar 3 kilo vermiş haldeydim. Simdi 10 gunde 4 kilo alabilir mi insan ya. Cok şaşkınım. Odem mi tutuyorum acaba. Gobek bolgem kocaman oldu. 5 alti aylik gibiyim. Benim hedefim toplam 10 kilo almaktı. Korkuyorum
Bir dünya mi olacam ne yapacam. Eşim dun diyor ki şimdiden karnin çıkarsa 9. Ayda düşünemiyorum seni dedi. 3 saat aralıksız aglamami ister misin dedim. Yok o bir anda oyle olmustur senlik birsey degil felan dediBenim de karnım kocaman oldukilo olarak hala hamile kaldığım kiloya gelmedim ama karnım şişti. Erkek olunca karın sivri oluyordu diye kendimi avutuyorum
Ben yıllardır her sabah rutin tartilirim. Elimi yüzümü yıkamak gibi birsey buBen de bu ara yiyorum ya, her sabah tartılıyorum valla ani kilo almaktan korkuyorum ben de
Bende öyle oldum fesleğencim çok ani aldım hemen ekmeği kestim çok farketti bana ekşimaya ekmek onuda az yiyorum bide gece yemeği yerim ben bu saatlerde onuda kestim biraz daha düzeldim ödemde var kesinlikle, bide wcye gidemiyosan ondanda olurKizlar bende ani kilo artışı oldu oyle abarti birsey de yemiyorum. Genelde iki öğün bazan arada atıştırmalık. Ama 14 haftaya kadar 3 kilo vermiş haldeydim. Simdi 10 gunde 4 kilo alabilir mi insan ya. Cok şaşkınım. Odem mi tutuyorum acaba. Gobek bolgem kocaman oldu. 5 alti aylik gibiyim. Benim hedefim toplam 10 kilo almaktı. Korkuyorum
Yahu benim ki de top gibi yuvarlanıyorsun diye dalga geçiyor. Hatta şimdiden doğum sonrası hızlıca kilo vermem konusunda özveriyle konuşma yapıyor. Duymuyorum çünkü tek derdim oğluşumu sağlıkla dünyaya getirmekBir dünya mi olacam ne yapacam. Eşim dun diyor ki şimdiden karnin çıkarsa 9. Ayda düşünemiyorum seni dedi. 3 saat aralıksız aglamami ister misin dedim. Yok o bir anda oyle olmustur senlik birsey degil felan dedi
Multivitamin ve kan ilaci içmeye başladıktan sonra oldu ne olduysa ondan önce rutin gidiyordu.
Bu arada ben size 1. Bebek yazdım.ama doğrudur insallah
Bende öyle oldum fesleğencim çok ani aldım hemen ekmeği kestim çok farketti bana ekşimaya ekmek onuda az yiyorum bide gece yemeği yerim ben bu saatlerde onuda kestim biraz daha düzeldim ödemde var kesinlikle, bide wcye gidemiyosan ondanda olur
Yahu benim ki de top gibi yuvarlanıyorsun diye dalga geçiyor. Hatta şimdiden doğum sonrası hızlıca kilo vermem konusunda özveriyle konuşma yapıyor. Duymuyorum çünkü tek derdim oğluşumu sağlıkla dünyaya getirmekbu arada evet ilk çocuğumuz olacak inşallah muhtemelen mide bulantilarinin etkisi azalıp bol vitamin alınca oldu bende öyleyim çünkü. Tatlı yediğimde midem bulanırdı şimdi turşuyu reçele banıp yiyesim geliyor öyle bi midesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?