2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben yıllardır her sabah rutin tartilirim. Elimi yüzümü yıkamak gibi birsey bu
Eksideyim diye seviniyordum dengeli gidecek herhalde diyorum. Kendi kendime nazar mi ettim.nedir.
Canım beni de ekler misin listeye 34 yaş 2’inci bebek cinsiyet kız istanbul :)

Sabır ödülünü alana kadar söylemek yok eşim benden sıkı çıktı bu konuda, beni şaşırtıyor walla. Bu ay sonu detaylı ultrason sonrası kv ve pedere soyleyelim diyoruz ama onlarda umarım çok yaymazlar.
Benimde çok az arkadaşım biliyor. Gecenlerde söylemek istediğimiz bi aile ısrarla yemege çağırdı, gidince arkadaşa söyledim çok sevindi eşi de soylemeden anlamış ayy esim cin gibi benden önce anlamış diyor.
Sen ne zaman söyleme niyetindesin?

Kız bende öyle adam 1.80 boyunda ben 1.50. dünya gibiyim üstten basık yanlardan şişkin 66yla hamile kaldım zaten ki ideal kilonun 15 kilo üstündeyim zaten ama napalım elbet veririz bunca sene bekledik ki çocuk olsun diye şimdi düşünmek istemiyorum kilo derdini. Sağlık için dengeli beslenelim yeter.

Spontane planlıyorum gorduklerinde saklayamayacak haldeysem evet hamileyim diyecem.

Az önce önüme şu bilgi çıktı ve zamanın hızla aktığını fark ettim 5 ay’a giriş yapıyorum resmen doğum stresine girmesem iyidir

• 4-5 haftalık gebeliklerde, 1 aylık denir.
  • 8-9 hafta bittiğinde, 2 ay bitmiştir.
  • 12-13 hafta bittiğinde, 3 ay bitmiştir.
  • 16-17 haftalar bittiğinde, 4 ay bitmiştir.
  • 20-21 haftalar bittiğinde, 5 ay bitmiştir.
  • 24-25 haftalar bittiğinde, 6 ay bitmiştir.
  • 28-29 haftalar bittiğinde, 7 ay bitmiştir.
  • 32-33 haftalar bittiğinde, 8 ay bitmiştir.
  • 36 hafta bittiğinde, 9 ay bitmiş, son haftaya girilmiştir.
  • 40 hafta bittiğinde, 9 ay 10 günlük süreç tamamlanmıştır.

Spontane planlıyorum gorduklerinde saklayamayacak haldeysem evet hamileyim diyecem.
Eğer sevdiklerine sürpriz yaparak söyleme planındaysan mutlaka kameraya al çok güzel oluyor. Ben yüzyuze söylediklerimi hep cektim gecende kameradan annemle görüşürken cektim. Esim bile açıp açıp annemin tepkisini seyredip gözleri doldu, güzel bi hatıra oluyor.

Ben ılk gebelıgımde kımseye soylememıstım pandemı de yenı turemıstı evdeydık hep dogurdum benı uzun süre gormeyen ınsanlar evlatlık aldık dıye bıle dusunmusler çok uzun sure saklamak da cok ıyı degılmıs

Ayyy eltilerim bana bu iftirayı atabilir bak cok mantıklı. Kesin kendinin değildir derler

Ayyy eltilerim bana bu iftirayı atabilir bak cok mantıklı. Kesin kendinin değildir derler
Demeleri çok umrumda olmaz diye düşünüyorsun ama o lohusalık psikolojisiyle insanları boğazlayasım geliyordu esprisi bile komik değildi şimdi gülüyorum

Burada bir tane aile dostumuz var yasli bir teyze. Ona soyledim geçenlerde. Zıpladı zıpladı zor durdum. Allahim.sukurler olsun dua ettim ettim oldu diye sukretti. Hic boyle bir tepki de beklemiyordum. Ama dusuk yaptığımda cok etkilenmisti o teyze sanirim ondan bu kadar sevindi. Keske onu kameraya çekseydim.

Demeleri çok umrumda olmaz diye düşünüyorsun ama o lohusalık psikolojisiyle insanları boğazlayasım geliyordu esprisi bile komik değildi şimdi gülüyorum

Basta umrunda olmuyor da sonra anlık cinnetler geliyor bana. Krizler vs ler.

Ben de en başından beri 1-2 kilo almıştım değişiyordu beslenmeme göre. Bu hafta birden 2 kilo daha almışım çok şaşırdım ve öyle iştah artışı falan da olmadı aynı düzenimde besleniyorum. Bebolar da büyüdü birden herhalde

Bende 5 günde bir kilo almışım. Geçen haftalara göre daha az yedim oysa. Belki bebeklerin çapı boyu posu suyu falan artmıştır

Bende 5 günde bir kilo almışım. Geçen haftalara göre daha az yedim oysa. Belki bebeklerin çapı boyu posu suyu falan artmıştır
Umarım öyledir ya beklentim o tamamen pazartesi kontrolüm var boyunu posunu öğrenmeyi bekliyorum artık orda. Bir de kilo alışım böyle giderse bacaklarım da zaten kalın üst de yuvarlak olacak ne hale gelirim diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…