Pazartesi günü gittim beta hcg 1291 çıktı normal dedi doktor ama kese ve bebek için çok erkendi daha. Cuma günü kontrolüm var sağlıkla gelsin inşallah tüm kuzularımız
Benimde hic yok, bugun sanki yavastan basladi gibi, 5+4tteyim. Cogunlukla 7/8 haftadan sonra basliyormus. Benden korkmuyo degilim ama beklemekten baska caremiz yok. Insallah iyidir ve boyle devam ederiz
Ne güzel işte tadını çıkar hic bulantı yasamadan hamilelik geçiren çok. Ben 6+5 im son bir kaç gündür hafif hafif var kiminin de 4.hafta şiddetli basliyor. Herkes farklı yaşıyor hamileliği canım sen rahat ol
Ayy kardeşim ne vakitti ama öğle uykusuna uyuyamadım diye dar etti hayatı, kendini yerden yere atmalar, kendini yırtmalar derken... Cok kötü şeyler geçti aklımdan bi an. Nasıl doğuracam ikinciyi diye ama su an sakınledi şükür
Annisleeer çok tatli bi site bulduk bebeklerin hafta hafta en baştan itibaren fotikleri var ordanda takip edin happy momda falan olan animasyonlarla birebir resmenn
Get to know what you need to take care of when 6 weeks and 6 days pregnant pregnant. Check baby fetal development signs, baby movement, nutrition, diet suggestions & more.
Selamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?