- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Sanırım benimde ondan oldu dün uzun zaman sonra evde temizlik yaptımAyakta çok kalınca ve yorulunca bebek vajinaya baskı yapar oradaki kan akışını hızlandırır ve akıntıyı artırır diye okumuştum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım benimde ondan oldu dün uzun zaman sonra evde temizlik yaptımAyakta çok kalınca ve yorulunca bebek vajinaya baskı yapar oradaki kan akışını hızlandırır ve akıntıyı artırır diye okumuştum
Kuzum sabah troid ilacj aliyorsan baska ilac alma kan ilacini aksam yatmadan once icKızlar bişey sorucam. Şimdi ben demir hapı , d vitamini, multivitamin kullanıyorum. Bir de tiroit için bi hap. Bu demir hapını siz nasıl içiyorsunuz. Sabah aç karna hala kusturuyor beni. Şimdi 1 portakal ya da limon sıkıp beraber içiyorum. Çok bekletmeden de az biraz leblebi yiyorum yoksa durmuyor midemde. Önceden peynir süt falan midem almıyordu ama şimdi kahvaltıda yemek istiyorum ama 2 saat böyle ürünler yemeyin diyorlar. Kafam allak bullak oldu ne ara yicez ozaman. Siz nasıl yapıyorsunuZ
Benim doktorum 21. Haftadan önce hissetmen imkansız diyor. 21. Haftaya kadar hissedilmemesi normal sanırım. Hatta 22de bile belli belirsiz hissedersin dedi. Ben bişeyler hissediyorum ama doktorumun söylediklerinden dolayı hissediyorum aaa bu bebeğimin hareketleri diyemiyorumGünaydın güzel anneler 19 cu haftadayim hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum karnimda ağrı var bu normal mi
İnşallah su gibi aksın gitsin zaman istiyorum bende burda mideye havuç suyu iyi geliyor diye yazmışlardı hep bi dene istersenMaşaallah ikiz hamilelik iki kat hormon iki kat yorgunluk iki kat meşakkat iki ödülhayırlıca bebeklerimize kavuşalım tüm sıkıntılar bitecek
Ben serklajlıyım hamileliğim 36. Haftayı bulursa inşaallah şubatın ilk haftası 37yi bulursam Şubat ortası. 36dan erken gelirse gruba gelip yazarım ilk tecrübelerimi hiç vaktim olmayacakmış gibi geliyor bana ama yine de yazmaya çalışırım
ilk gebeliğim tecrübesizim hergün şunları yapacağım diyorum hiçbirşey yapmadan gün bitiyor kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Bulantılarım biteli 2 hafta filan oldu ancak insan olduğumu hatırladım. Yemek yeme fobim oluştu birşey yiyeceğimde kusacağım diye korkuyorum ama yeni yeni alıştım birşeyler yemeye temizlik filan umrumda olmadı birde riskli gebelik sağlıkla çıkayım da şu süreçten. İsterse pislik götürsün evimi umrumda değil
Kulaklarımı tıkadım herşeye
Canım en iyi maden sularının bile 1litreainde ancak 100mg magnezyum var. Bizim 200mg elementer magnezyum almamız gerekiyor günlük ve bunun hangi formda olduğu da önemli. Sitrat glisinat oksit.. Maden suyuyla o ihtiyacı karşılayamaz. Devletin verdiği suda çmzünenleri ben de sevmiyorum zaten emilimi de çok düşük vücutta sadece kabızlık durumlarında alıyorum onu. Tablet-kapsül formunda benim kullandığım magnezyumlarBen maden suyuyla ikame ediyorum doktorum magnezyum verdi ama benim ilacım suda çözünüyor. suya atıp içmek midemi bulandırıyordu. Maden suyu içiyorum ilk anlar midem yanıyor ama sonradan çok rahatlatıyor günde 2-3 tane içiyorum kalsiyum vs bir sürü şey var içinde.
Sen bu konuda çok bilgili gibisinCanım en iyi maden sularının bile 1litreainde ancak 100mg magnezyum var. Bizim 200mg elementer magnezyum almamız gerekiyor günlük ve bunun hangi formda olduğu da önemli. Sitrat glisinat oksit.. Maden suyuyla o ihtiyacı karşılayamaz. Devletin verdiği suda çmzünenleri ben de sevmiyorum zaten emilimi de çok düşük vücutta sadece kabızlık durumlarında alıyorum onu. Tablet-kapsül formunda benim kullandığım magnezyumlar
Magnezyum hidroksit formunda canım o. Kasılmaya ve kaslara fonksiyonu sıfır diyebiliriz. Kabızlığa iyi gelir sadece. Oyüzden sitrat formunda bi magnezyum kullanabilirsin ekstra. İlaç değil bunlar zaten gıda takviyesi. İçinde p 5 p yani b6 vitamini de olursa yararlanım oranı artarSen bu konuda çok bilgili gibisinben şu an kabızlık için magnesi calsie kullanıyorum o da magnezyum mu? Bi de günde bi tane suda çözülenlerden içiyorum fazlası zarar verir mi magnezyumun
![]()
Hayır bariz bir şekilde ben 19 . Haftadan beri hissediyorum. O bebekten bebeğe değişir kimi bebek hareketli kimi bebek hareketi az olabilir . Ya da ben şuna da yoruyorum benim rahmim dar mesela hsg de görülmüştü. Rahmi geniş olanların dar olanlara göre daha az hissetmesi normal benceBenim doktorum 21. Haftadan önce hissetmen imkansız diyor. 21. Haftaya kadar hissedilmemesi normal sanırım. Hatta 22de bile belli belirsiz hissedersin dedi. Ben bişeyler hissediyorum ama doktorumun söylediklerinden dolayı hissediyorum aaa bu bebeğimin hareketleri diyemiyorumbelki de doktorum 22ye kadar hissetmezsem panik yapmayım diye diyordur çünkü ben çok soru soruyorum
![]()
Ay çok teşekkür ederim hiç bi de bu kadar ayrıntılı açıklamıyorMagnezyum hidroksit formunda canım o. Kasılmaya ve kaslara fonksiyonu sıfır diyebiliriz. Kabızlığa iyi gelir sadece. Oyüzden sitrat formunda bi magnezyum kullanabilirsin ekstra. İlaç değil bunlar zaten gıda takviyesi. İçinde p 5 p yani b6 vitamini de olursa yararlanım oranı artar
Rica ederim. Bisürü marka var canım. Kendin de bak. Ocean, venatura, solgar bisürü..Ay çok teşekkür ederim hiç bi de bu kadar ayrıntılı açıklamıyorTablet olarak önerebileceğin var mı druma danışarak alabilirim
bana oluyor ya dün baya zorladı bugün iyiyimKızlar nefes darlığı gibi bişey oldum ben birkaç gündür akşamları balkona cikiyorum odada daraliyorum , ağzımi acmazsam boğulacak gibi oluyorum.. Yaşayan var mı hiç
Ben de internetten giriyorum ama öyle çok reklama maruz kalmıyorumkızlar telefondan buraya girerken internetten mi
giriyorsunuz yoksa uygulaması var mı? ben internetten giriyorum ama reklamlar yüzünden doğru düzgün okuyamıyorum bile aşağı yukarı kayıp duruyor sinirlendim
benim gözüme battı heraldeBen de internetten giriyorum ama öyle çok reklama maruz kalmıyorum![]()
Yorumları okuyorum herkes 16 haftadan itibaren hissetmeye baslamis acaba diyorum bendemi bı aksilik var Allah'ım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasipBenim doktorum 21. Haftadan önce hissetmen imkansız diyor. 21. Haftaya kadar hissedilmemesi normal sanırım. Hatta 22de bile belli belirsiz hissedersin dedi. Ben bişeyler hissediyorum ama doktorumun söylediklerinden dolayı hissediyorum aaa bu bebeğimin hareketleri diyemiyorumbelki de doktorum 22ye kadar hissetmezsem panik yapmayım diye diyordur çünkü ben çok soru soruyorum
![]()
Ben demir hapını 7.30 gibi içip yarım saat sonra kahvaltı ediyorum 2 saat bekleyemem sanırımKızlar bişey sorucam. Şimdi ben demir hapı , d vitamini, multivitamin kullanıyorum. Bir de tiroit için bi hap. Bu demir hapını siz nasıl içiyorsunuz. Sabah aç karna hala kusturuyor beni. Şimdi 1 portakal ya da limon sıkıp beraber içiyorum. Çok bekletmeden de az biraz leblebi yiyorum yoksa durmuyor midemde. Önceden peynir süt falan midem almıyordu ama şimdi kahvaltıda yemek istiyorum ama 2 saat böyle ürünler yemeyin diyorlar. Kafam allak bullak oldu ne ara yicez ozaman. Siz nasıl yapıyorsunuZ
Ben 21.haftaya giricem hala hissetmedim doktorum 1-2 haftaya hissedersin dediYorumları okuyorum herkes 16 haftadan itibaren hissetmeye baslamis acaba diyorum bendemi bı aksilik var Allah'ım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip
etsin
Evet canım alıyorum , sanki evde soba yaniyor öyle bi havasizlik yaşıyorumbana oluyor ya dün baya zorladı bugün iyiyim
demir takviyesi alıyor musun?
Şu ferre fırın reklamı varya illallah getirti kapatıyorum yine çıkıyorkızlar telefondan buraya girerken internetten mi
giriyorsunuz yoksa uygulaması var mı? ben internetten giriyorum ama reklamlar yüzünden doğru düzgün okuyamıyorum bile aşağı yukarı kayıp duruyor sinirlendim