Nasıl hissediyorsun? İçini ferah tut nolur. Stres yapmıyorsun değil mi? Tansiyonu olan birine de bebeğini alıcaz demek daha çok stres yaratmaz mı yaSabah tansiyon 15/10 çıktıDamar yolu açtılar ve surekli acıdı herhalde onu stres yaptım derken sabah alınan kan sonucunda bobrek degerleri de yüksek çıkmış. Yarin yine kan alınacak yükselmeye devam ederse bebegi alicaz dedi dr
Geçmiş olsun inşallah değerlerin düşerSabah tansiyon 15/10 çıktıDamar yolu açtılar ve surekli acıdı herhalde onu stres yaptım derken sabah alınan kan sonucunda bobrek degerleri de yüksek çıkmış. Yarin yine kan alınacak yükselmeye devam ederse bebegi alicaz dedi dr
Çok geçmiş olsunSabah tansiyon 15/10 çıktıDamar yolu açtılar ve surekli acıdı herhalde onu stres yaptım derken sabah alınan kan sonucunda bobrek degerleri de yüksek çıkmış. Yarin yine kan alınacak yükselmeye devam ederse bebegi alicaz dedi dr
Canım muhtemelen o strestendir. Bana da el üstünde çok acıtarak damar yolu açtılar, sonra sonda takıldı falan çok kastım kendimi onların acısına kasılmalarım tavan yapmıştı. İnş senin de ondandır da, sen sakinleşince geçer. Nefes egzersizi falan yapmaya çalış, dua zaten ediyorsun Bol bol biliyorum ama Yusuf suresi 64.ayet bana çok iyi gelmişti. "Şunu bilin ki, ben onu size değil, Allah'a emânet ediyorum. Çünkü Allah, koruyup gözetenlerin en hayırlısı ve merhamet edenlerin en yücesidir" arapçasından da oku elini karnına koyup, çok ferahlattı beni. Yaşam sınırını geçti inş minnoşun da, celestone vurup 2 gün bekleyip öyle alırlar renklinin de dediği gibi, en kötü ihtimal. Lütfen ferah tut içini kuzumSabah tansiyon 15/10 çıktıDamar yolu açtılar ve surekli acıdı herhalde onu stres yaptım derken sabah alınan kan sonucunda bobrek degerleri de yüksek çıkmış. Yarin yine kan alınacak yükselmeye devam ederse bebegi alicaz dedi dr
Sterimar i ben de iki senedir kizimda kullaniyorum gerçekten cok etkili, bir de fizyolojik serum tüp şeklinde 20 li olanlar indirim zamani muhakkak alınmalı. Aspiratör olarak da baby vac cok cok memnunum tavsiye ederimCanım bende senin gibiydim. Neyse doktor bir kontrolümüzde sterimar diye bir deniz suyu spreyi bir de otri bebe önerdi. Ben yapamayacağım dedim. Hep eşim çekti bu yüzden. Daha yeni alıştım nerdeyse.yalnız değilsin yani merak etme
Ateş ölçerde de arkadaşların dediği gibi, bebek bu durmaz , huylanır, ağlar. Hiç risk alma, temassız alından ölçerlerse al geç direkt.
Benim de sezeryan yerim cok agriyor bazen de inanilmaz bir agri saplaniyor sanki asagiyi yortip cikacak gibi. Normal olduğunu düşünüyorum artik agirlasiyor ve büyüyorlarAnneler sizinde karnınızın altında acı ağrı varmı ben dokunamıyorum hafif bastırsam acıyor ayakları altta diyemi acaba ama daha çok küçük niçin böyle bir yandan endişeleniyorum sizde nasıl?
Cok güzel ama kışın giyemez yani giyer de sarip sarmaladiktan sonra pek bi anlamı yok gibikızlar şubatta bebeğe müslin giydirilir mi
yoksa penye mi olması lazım?
şöyle bir şey beğendim yaz olsa kesin bundan alırdım ama kış olması beni düşündürdü, gerci sarıp sarmalayacağız ama bilmiyorum
Eki Görüntüle 3156167 Eki Görüntüle 3156168
Ben bu grupta öyle güçlü kadınlar tanıdım ki sen de onların içinde. Bunu atlatacak sın inanıyorum. Biliyorum hiç bir söz seni rahatlatmaz ama merak etme biraz daha zamanı var bebeğinin senle kavuşacaşı güne. Sakin kal tamam mı. Hem olduğun yerde sağlık sistemi daha gelişmiş olanı büyük ihtimalle o bile içini rahatlatsın.Sabah tansiyon 15/10 çıktıDamar yolu açtılar ve surekli acıdı herhalde onu stres yaptım derken sabah alınan kan sonucunda bobrek degerleri de yüksek çıkmış. Yarin yine kan alınacak yükselmeye devam ederse bebegi alicaz dedi dr
AYY AYNI NEFESle cekileni eşimde dio alma sakın öle bişeyyok mu cozumu kolayı
Ablam da görmüştüm ben biraz insan tiksiniyor ama annelik bence bunu da aşar
Seracigim tansiyon en büyük düşmanı stres ve üzüntü malesef. Lutfen sakin kal ve iyi olacağını düşün. Bebegin de sizi çok bekledi sizden vazgeçmez. Dünyanın en iyi sağlık hizmetini aliyorsun. Cok şanslısın. Bebegine hicbirsey olmaz Allahin izniyle. Dualarimdasin canim benim.Sabah tansiyon 15/10 çıktıDamar yolu açtılar ve surekli acıdı herhalde onu stres yaptım derken sabah alınan kan sonucunda bobrek degerleri de yüksek çıkmış. Yarin yine kan alınacak yükselmeye devam ederse bebegi alicaz dedi dr
Aminn canım aynen bizim de duamız o yöndeAy canim insaAllah duser degerler ne kadar kalirsa bebek o kadar iyi
Cansınnn Allah razı olsunSeracigim tansiyon en büyük düşmanı stres ve üzüntü malesef. Lutfen sakin kal ve iyi olacağını düşün. Bebegin de sizi çok bekledi sizden vazgeçmez. Dünyanın en iyi sağlık hizmetini aliyorsun. Cok şanslısın. Bebegine hicbirsey olmaz Allahin izniyle. Dualarimdasin canim benim.
İş zor canım bazen akşam edemiyorum gün gün değişiyor evde de dinlenmiyorum yine kendime kesin bir iş çıkarıyorum . Bebişin sağlıklıdır kilosuda güzeldir eminimkiYa ben de bir iki gündür yine bulanıyorum işe gitmeye başladım ya düzenimi mi koruyamıyorum bilmiyorum şuan da midem kötü. Ya mide de ne hassas bişeymiş midem bulanınca hiç tadım kalmıyorbir de bende çok kilo almadım bebişimin hareketleri çok şükür güçlendi ama bazen içimde korku oluyor bebek kilo alıyor mu acaba diye kontrol de 16sında daha da baya var. Bazen karnım kocaman geliyor bana bazen de küçücük filan diyorum. Kendimle uğraşmasam daha iyi olacak
Sezeryan olalı ne kadar olmuştu canım? Benim gece bacağıma çok ciddi acı kramp giriyor kalçam çekiliyor.Benim de sezeryan yerim cok agriyor bazen de inanilmaz bir agri saplaniyor sanki asagiyi yortip cikacak gibi. Normal olduğunu düşünüyorum artik agirlasiyor ve büyüyorlar
Cok güzel ama kışın giyemez yani giyer de sarip sarmaladiktan sonra pek bi anlamı yok gibio yüzden bence gerek yok.
Uzun zaman giremedim canım, cinsiyetimiz erkek@Cansu Merve
@siremat
@Limonsekeri
moonandstar
@cerenay000
@do_major
Arkadaslar hala cinsiyet belirtmemissiniz. Hic yazmayan bilgi belirtmeden bazi arkadaslari listeden sildim.
Sizler biran önce bilgilerinizi cinsiyetlerinjzj tamamlarsak listemiz güncel olur
Çok şükür ilk dozu atlatmışsın Allah’a emanet edeceğiz başka elden birşey gelmiyor. Ablamla konuştuk yani her iki taraftarda risk var allaha emanet ediyoruz başka birşey elden gelmez dedi doğru söylüyor. Olmasak da başka bir terslik olsa o zamanda öyle dövünürüz en iyisini uzmanı böyle dedi allaha emanet diyeceğiz doktorlarımıza güveneceğiz çok bilmekte iyi değil vallaBende ikinci dozdan korkuyorum tetikler mi erken doğumu diye. Doktoruma sordum bir sorun olmaz dedi bana.bize kaliyor biraz insiyatif almak hepsi farkli farkli düşünüyor. Ilk dozu olmustum zaten zamanim geciyor hala gidemedim kararsiz kaliyorum ama icimde rahat etmiyor olmamaya.
Allah razı olsun canım inşaallah öyledirİş zor canım bazen akşam edemiyorum gün gün değişiyor evde de dinlenmiyorum yine kendime kesin bir iş çıkarıyorum . Bebişin sağlıklıdır kilosuda güzeldir eminimkiBenim karnım epey çıktı ortada toplam 2 buçuk kilo aldım.
Sezeryan olalı ne kadar olmuştu canım? Benim gece bacağıma çok ciddi acı kramp giriyor kalçam çekiliyor.
Aminnn canım Allah razı olsunYa canım benim güzel haberler olsun mübarek cıçuma günü hakkında hayırlısı olsun gönlün ferahlık dolsun.
ilk yatışımda da vurmuşlardı bugun yine vurmaya başladılar. Var canım yeni doğan yoğun bakımı zaten riskli gebelik bölümünde yattığım icin dogumhane - yenidoğan da bu katta. Yarın sabahı bekliycem heyecanla inşallah böbrek değerlerim duser ve birkac hafta daha zaman kazanırızKafanı dağıtmaya çalış diycem de demekle olmayacak farkındayım. Bebeğinle konuşmaya çalış. Annecim biraz daha bekle, nasılsa tanışacağız, yanakların sıkmadık olsun az daha sabret bende özledim debelki işe yarar seracım yaaa
Her ihtimale karşı yenidoğan yoğun bakım var mı ? Bu arada kız bebeklerin akciğer gelişimi erkek bebeklere nazaran daha erken gelişiyor. Eger bebeğin alınacağı kesinleşirse, ciğer geliştirici iğne vurup 48 saat iğnenin etki etmesini bekleyip öyle alıyorlar. İki hafta içinde bebek doğmazsa iğnenin etkisi de geçmiş bulunuyor zaten. Ama inş gerek kalmaz bu bilgilere.
sormaNasıl hissediyorsun? İçini ferah tut nolur. Stres yapmıyorsun değil mi? Tansiyonu olan birine de bebeğini alıcaz demek daha çok stres yaratmaz mı yasen yine de içini ferah tut ne aceleci çıktı bu gelin ya
az önce çocuk dr arkadas aradı 26 ilk yattığın zamana göre güzel bir hafta dedi ama tansiyondan ziyade simdi almayı düşünmelerinin sebebi böbrek değerlerim. İns sabah düşerde saglikla biraz daha büyürüzCanım muhtemelen o strestendir. Bana da el üstünde çok acıtarak damar yolu açtılar, sonra sonda takıldı falan çok kastım kendimi onların acısına kasılmalarım tavan yapmıştı. İnş senin de ondandır da, sen sakinleşince geçer. Nefes egzersizi falan yapmaya çalış, dua zaten ediyorsun Bol bol biliyorum ama Yusuf suresi 64.ayet bana çok iyi gelmişti. "Şunu bilin ki, ben onu size değil, Allah'a emânet ediyorum. Çünkü Allah, koruyup gözetenlerin en hayırlısı ve merhamet edenlerin en yücesidir" arapçasından da oku elini karnına koyup, çok ferahlattı beni. Yaşam sınırını geçti inş minnoşun da, celestone vurup 2 gün bekleyip öyle alırlar renklinin de dediği gibi, en kötü ihtimal. Lütfen ferah tut içini kuzum
duygulandırdın beni canım benimBen bu grupta öyle güçlü kadınlar tanıdım ki sen de onların içinde. Bunu atlatacak sın inanıyorum. Biliyorum hiç bir söz seni rahatlatmaz ama merak etme biraz daha zamanı var bebeğinin senle kavuşacaşı güne. Sakin kal tamam mı. Hem olduğun yerde sağlık sistemi daha gelişmiş olanı büyük ihtimalle o bile içini rahatlatsın.
Aminnn canım Allah razı olsunYa canım benim güzel haberler olsun mübarek cıçuma günü hakkında hayırlısı olsun gönlün ferahlık dolsun.
ilk yatışımda da vurmuşlardı bugun yine vurmaya başladılar. Var canım yeni doğan yoğun bakımı zaten riskli gebelik bölümünde yattığım icin dogumhane - yenidoğan da bu katta. Yarın sabahı bekliycem heyecanla inşallah böbrek değerlerim duser ve birkac hafta daha zaman kazanırızKafanı dağıtmaya çalış diycem de demekle olmayacak farkındayım. Bebeğinle konuşmaya çalış. Annecim biraz daha bekle, nasılsa tanışacağız, yanakların sıkmadık olsun az daha sabret bende özledim debelki işe yarar seracım yaaa
Her ihtimale karşı yenidoğan yoğun bakım var mı ? Bu arada kız bebeklerin akciğer gelişimi erkek bebeklere nazaran daha erken gelişiyor. Eger bebeğin alınacağı kesinleşirse, ciğer geliştirici iğne vurup 48 saat iğnenin etki etmesini bekleyip öyle alıyorlar. İki hafta içinde bebek doğmazsa iğnenin etkisi de geçmiş bulunuyor zaten. Ama inş gerek kalmaz bu bilgilere.
sormaNasıl hissediyorsun? İçini ferah tut nolur. Stres yapmıyorsun değil mi? Tansiyonu olan birine de bebeğini alıcaz demek daha çok stres yaratmaz mı yasen yine de içini ferah tut ne aceleci çıktı bu gelin ya
az önce çocuk dr arkadas aradı 26 ilk yattığın zamana göre güzel bir hafta dedi ama tansiyondan ziyade simdi almayı düşünmelerinin sebebi böbrek değerlerim. İns sabah düşerde saglikla biraz daha büyürüzCanım muhtemelen o strestendir. Bana da el üstünde çok acıtarak damar yolu açtılar, sonra sonda takıldı falan çok kastım kendimi onların acısına kasılmalarım tavan yapmıştı. İnş senin de ondandır da, sen sakinleşince geçer. Nefes egzersizi falan yapmaya çalış, dua zaten ediyorsun Bol bol biliyorum ama Yusuf suresi 64.ayet bana çok iyi gelmişti. "Şunu bilin ki, ben onu size değil, Allah'a emânet ediyorum. Çünkü Allah, koruyup gözetenlerin en hayırlısı ve merhamet edenlerin en yücesidir" arapçasından da oku elini karnına koyup, çok ferahlattı beni. Yaşam sınırını geçti inş minnoşun da, celestone vurup 2 gün bekleyip öyle alırlar renklinin de dediği gibi, en kötü ihtimal. Lütfen ferah tut içini kuzum
duygulandırdın beni canım benimBen bu grupta öyle güçlü kadınlar tanıdım ki sen de onların içinde. Bunu atlatacak sın inanıyorum. Biliyorum hiç bir söz seni rahatlatmaz ama merak etme biraz daha zamanı var bebeğinin senle kavuşacaşı güne. Sakin kal tamam mı. Hem olduğun yerde sağlık sistemi daha gelişmiş olanı büyük ihtimalle o bile içini rahatlatsın.
Sagol canım aynen yoksa zamanla benim icin daha riskli olabilir, fakat suan net bisey yok. yarın sabahki kan sonucuna bağlı daha dogrusu bundan sonraki günlük değerlerime göre hareket edecekler ve bu ihtimal hastaneye yattığımdan beri varÇok geçmiş olsun
Bebeği alıcaz derken erken mi doğurtacaklarkaçıncı haftada? İnşallah gerek kalmaz böyle bişeye
Kızlar bende gebelik şekeri çıktı
Kızlar geçmiş olsun yeni okudum iyisinizdir inşallahSabah tansiyon 15/10 çıktıDamar yolu açtılar ve surekli acıdı herhalde onu stres yaptım derken sabah alınan kan sonucunda bobrek degerleri de yüksek çıkmış. Yarin yine kan alınacak yükselmeye devam ederse bebegi alicaz dedi dr
Çağla bence fibromiyalji. Ya sanki birlerini çarparsın yada işte darbe alırsın. Acır ya öyle açıyor ağrı değil artık bu bildiğin acıma. Özellikle sol tarafımda benim karnım büyüdükçe ağrı da artıyorAnneler sizinde karnınızın altında acı ağrı varmı ben dokunamıyorum hafif bastırsam acıyor ayakları altta diyemi acaba ama daha çok küçük niçin böyle bir yandan endişeleniyorum sizde nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?