2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Nasıl hissediyorsun? İçini ferah tut nolur. Stres yapmıyorsun değil mi? Tansiyonu olan birine de bebeğini alıcaz demek daha çok stres yaratmaz mı ya sen yine de içini ferah tut ne aceleci çıktı bu gelin ya

Geçmiş olsun inşallah değerlerin düşer Rabbim en hayırlı en güzel şekilde tamamlasın inşallah bu süreci

Çok geçmiş olsun
Bebeği alıcaz derken erken mi doğurtacaklar kaçıncı haftada? İnşallah gerek kalmaz böyle bişeye

Canım muhtemelen o strestendir. Bana da el üstünde çok acıtarak damar yolu açtılar, sonra sonda takıldı falan çok kastım kendimi onların acısına kasılmalarım tavan yapmıştı. İnş senin de ondandır da, sen sakinleşince geçer. Nefes egzersizi falan yapmaya çalış, dua zaten ediyorsun Bol bol biliyorum ama Yusuf suresi 64.ayet bana çok iyi gelmişti. "Şunu bilin ki, ben onu size değil, Allah'a emânet ediyorum. Çünkü Allah, koruyup gözetenlerin en hayırlısı ve merhamet edenlerin en yücesidir" arapçasından da oku elini karnına koyup, çok ferahlattı beni. Yaşam sınırını geçti inş minnoşun da, celestone vurup 2 gün bekleyip öyle alırlar renklinin de dediği gibi, en kötü ihtimal. Lütfen ferah tut içini kuzum

Sterimar i ben de iki senedir kizimda kullaniyorum gerçekten cok etkili, bir de fizyolojik serum tüp şeklinde 20 li olanlar indirim zamani muhakkak alınmalı. Aspiratör olarak da baby vac cok cok memnunum tavsiye ederim

Anneler sizinde karnınızın altında acı ağrı varmı ben dokunamıyorum hafif bastırsam acıyor ayakları altta diyemi acaba ama daha çok küçük niçin böyle bir yandan endişeleniyorum sizde nasıl?
Benim de sezeryan yerim cok agriyor bazen de inanilmaz bir agri saplaniyor sanki asagiyi yortip cikacak gibi. Normal olduğunu düşünüyorum artik agirlasiyor ve büyüyorlar
Cok güzel ama kışın giyemez yani giyer de sarip sarmaladiktan sonra pek bi anlamı yok gibi o yüzden bence gerek yok.

Ben bu grupta öyle güçlü kadınlar tanıdım ki sen de onların içinde. Bunu atlatacak sın inanıyorum. Biliyorum hiç bir söz seni rahatlatmaz ama merak etme biraz daha zamanı var bebeğinin senle kavuşacaşı güne. Sakin kal tamam mı. Hem olduğun yerde sağlık sistemi daha gelişmiş olanı büyük ihtimalle o bile içini rahatlatsın.

AYY AYNI NEFESle cekileni eşimde dio alma sakın öle bişey yok mu cozumu kolayı

Ablam da görmüştüm ben biraz insan tiksiniyor ama annelik bence bunu da aşar

İnşallah. Cunku ben altını da değiştiremem gibi
Herkes diyor bebek çişini yaptıkça sen mutlu olacaksın diye. Ama hic emin değilim
Boyle düşündüğüm için de kendimi ayrıca kotu hissediyorum kınamayın arkadaslar.

Ben bebeğimle konuşamıyordum. Taki dun yuzunu görene kadar. Dunden beri hiç konuşmam durmadi. Minigimde tekme atıyor konuştukça yada ben öyle olduğuna inanıyorum

Belki bu çiş davaları da bebegi gördüğüm gibi sorun olmaktan çıkar benim icin.

Seracigim tansiyon en büyük düşmanı stres ve üzüntü malesef. Lutfen sakin kal ve iyi olacağını düşün. Bebegin de sizi çok bekledi sizden vazgeçmez. Dünyanın en iyi sağlık hizmetini aliyorsun. Cok şanslısın. Bebegine hicbirsey olmaz Allahin izniyle. Dualarimdasin canim benim.

Cansınnn Allah razı olsun Simdi değerlendirecekleri şey böbrek değerleri olacak. Eğer benim böbrek değerimde artış devam ederse benim icin riskli old icin almaya karar verecekler. Dua ediyoruz ins değerler duzelir ve birkac hafta daha geçiririz diye

İş zor canım bazen akşam edemiyorum gün gün değişiyor evde de dinlenmiyorum yine kendime kesin bir iş çıkarıyorum . Bebişin sağlıklıdır kilosuda güzeldir eminimki Benim karnım epey çıktı ortada toplam 2 buçuk kilo aldım.
Sezeryan olalı ne kadar olmuştu canım? Benim gece bacağıma çok ciddi acı kramp giriyor kalçam çekiliyor.

Çok şükür ilk dozu atlatmışsın Allah’a emanet edeceğiz başka elden birşey gelmiyor. Ablamla konuştuk yani her iki taraftarda risk var allaha emanet ediyoruz başka birşey elden gelmez dedi doğru söylüyor. Olmasak da başka bir terslik olsa o zamanda öyle dövünürüz en iyisini uzmanı böyle dedi allaha emanet diyeceğiz doktorlarımıza güveneceğiz çok bilmekte iyi değil valla

Allah razı olsun canım inşaallah öyledir Allah’ıma emanet olsun.

Ya canım benim güzel haberler olsun mübarek cıçuma günü hakkında hayırlısı olsun gönlün ferahlık dolsun.
Aminnn canım Allah razı olsun
ilk yatışımda da vurmuşlardı bugun yine vurmaya başladılar. Var canım yeni doğan yoğun bakımı zaten riskli gebelik bölümünde yattığım icin dogumhane - yenidoğan da bu katta. Yarın sabahı bekliycem heyecanla inşallah böbrek değerlerim duser ve birkac hafta daha zaman kazanırız
Nasıl hissediyorsun? İçini ferah tut nolur. Stres yapmıyorsun değil mi? Tansiyonu olan birine de bebeğini alıcaz demek daha çok stres yaratmaz mı ya sen yine de içini ferah tut ne aceleci çıktı bu gelin ya
sorma bu gebelik zehirlenmesinin sonuçlarından canım. Plesanta büyüdükce anneye olan etkilerinde değişiyor organları etkiliyor vs dr larda ondan korkuyor. Bol bol su içiyorum ins sabaha etkisi- faydası olur
az önce çocuk dr arkadas aradı 26 ilk yattığın zamana göre güzel bir hafta dedi ama tansiyondan ziyade simdi almayı düşünmelerinin sebebi böbrek değerlerim. İns sabah düşerde saglikla biraz daha büyürüz
duygulandırdın beni canım benim güzel kalpli arkadaşım aminnn ins bugun korkuttuguyla kalıp birkac hafta daha takiliriz buralarda, sonu hayır olsun hepimizin inşallah

Ya canım benim güzel haberler olsun mübarek cıçuma günü hakkında hayırlısı olsun gönlün ferahlık dolsun.
Aminnn canım Allah razı olsun
ilk yatışımda da vurmuşlardı bugun yine vurmaya başladılar. Var canım yeni doğan yoğun bakımı zaten riskli gebelik bölümünde yattığım icin dogumhane - yenidoğan da bu katta. Yarın sabahı bekliycem heyecanla inşallah böbrek değerlerim duser ve birkac hafta daha zaman kazanırız
sorma bu gebelik zehirlenmesinin sonuçlarından canım. Plesanta büyüdükce anneye olan etkilerinde değişiyor organları etkiliyor vs dr larda ondan korkuyor. Bol bol su içiyorum ins sabaha etkisi- faydası olur
az önce çocuk dr arkadas aradı 26 ilk yattığın zamana göre güzel bir hafta dedi ama tansiyondan ziyade simdi almayı düşünmelerinin sebebi böbrek değerlerim. İns sabah düşerde saglikla biraz daha büyürüz
duygulandırdın beni canım benim güzel kalpli arkadaşım aminnn ins bugun korkuttuguyla kalıp birkac hafta daha takiliriz buralarda, sonu hayır olsun hepimizin inşallah

Çok geçmiş olsun
Bebeği alıcaz derken erken mi doğurtacaklar kaçıncı haftada? İnşallah gerek kalmaz böyle bişeye
Sagol canım aynen yoksa zamanla benim icin daha riskli olabilir, fakat suan net bisey yok. yarın sabahki kan sonucuna bağlı daha dogrusu bundan sonraki günlük değerlerime göre hareket edecekler ve bu ihtimal hastaneye yattığımdan beri var

Anneler sizinde karnınızın altında acı ağrı varmı ben dokunamıyorum hafif bastırsam acıyor ayakları altta diyemi acaba ama daha çok küçük niçin böyle bir yandan endişeleniyorum sizde nasıl?
Çağla bence fibromiyalji. Ya sanki birlerini çarparsın yada işte darbe alırsın. Acır ya öyle açıyor ağrı değil artık bu bildiğin acıma. Özellikle sol tarafımda benim karnım büyüdükçe ağrı da artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…