2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Duam seninle yavrum. En güzelini nasip etsin Rabbim. Sen o yavru için neler çektin biliyoruz. Ben her zaman derim zor olan her şeyin sonu güzel oluyor

Canım çok geçmiş olsun ben internette başka sayfalarda gebelik tansiyonu yüksek çıkanların 2-3 hafta hatta daha uzun haftalar gebeliği sürdürdüğünü okumuştum ki bebişin 27haftalık olmuş inşaallah Allah’ıma emanet olsun. Dua et bol bol buradaki tüm gebeler ve sera dualarımdasınız

canimben düzeleceğine inanıyorum, dualarımdasın bunlar bebeğine kavusma yolunda imtihanların. bu zamana kadar sabredip nasıl yıllar sonra bebisine kavustuysan simdi yine sabredip yine kavusacaksin. akışına bırak ve stresle değerlerinin oynamasına izin verme, çünkü elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun ve bu olumsuz duygular senin emeğine fedakarlığına zarar veremesin. sana çok şeyler söylemek istiyorum şu an ama hangi birini söyleyeyim.. çok uzakta da olsak dualarımızla senin ve bebisinin yanındayız

Duamdasınız sen ve bebeğin… allahın izniyle bunu da atlatıcaksınız

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canım zor süreçler atlattın dualarım seninle inşallah bebiş biraz daha sabırlı olur ama olmasa da çok şükür en kritik zamanları atlattın

Benim de evim 2+1 ancak dediğin gibi bir şeyle ilgilenirken ses mi geliyor diye odasına girip çıkmaktansa basit bir uygulama ile de görmek daha rahat olacağını düşünüyorum

Ben de rüyamda amerikaya gitmişim. Nasıl vize almışım ona şaşırmıyorum da eşime burda bi arkadaş var onu hastanede ziyaret edebilir miyiz diye soruyorum. Eşimde bana hangi bölgede diye soruyor ne bileyim diyorum. Ahdjshh sonra koca amerika kıtası gözümde canlanıyor. Samanlıkta iğne aramak gibi diyorum vazgeçiyorum. Eşim diyor ki yazsana bi gruba söyler sana. Burdaysak gideriz. Hiç aklıma gelmemişti valla beyin bedava ama sonra uyandım çişe hayal gücüm an bi li vi bıl gerçekten

Sabah sabah güldüm valla
Günaydın
Amerika diye diye en azından rüyanda da olsa gittin oğlundan önce
İşte insan aklı kalınca, gece rüyalar da böyle oluyor. Ne garibiz aslında, surda birbirimizi görmeden duymadan, bi bağ oluşuyor. Üzülüyoruz , seviniyoruz.

Evet evet ağrıdan çıktı artık bebeklerde büyüdükçe tabi ağırlık tan artacak canım .

Bu arada ben her ne kadar kilo almadım kıyafetlerle kamufle edeyim İnsanların gereksiz sorularına marız kalmayayım desem de Kadın erkek beni önceden tanıyanlar uzun süredir görmediğim insanlar pat diye anladı Bebişe nazar endişem başladı yine

Slm canlar iyi ki iyi ki varsınız Gönül bağı dedikleri bu olsa gerek az önce yeni damar yolu acip kan aldılar simdi sabah 5 e geliyor. Gece yemek- su tüketme demişlerdi. Her akşam kan sulandırıcı iğne yapıyorlardı bu akşam yapmadılar olurda ameliyata alirsak diye. Dua edip bekliyoruz buralarda en güzel yere sığındık Rabbime

Bence boşa evham yapıyorsun. Millet üçer beşer doğuruyor zaten. Hele Suriyelileri her yerde görüyor herkes. Ancak cok zor evlat sahibi olan, taşlı yolları cıplak ayakla geçen bizler için, bu bi nazar konusu olabilir anca; kaldı ki bak haftan cok ilerlemiş zaten Allah izin verirse sağlıkla yaşayacak da. Kendini şartlama lütfen. Kötüyü çağırma boşa. Sonuçta senin için dünyanın en güzel ; en bitane bebeği eyvallah ; ama başkalarına unicorn görünmeyecekler nasılsa. Hamilelik çok özel bi dönem; bunu kamufle etmeye gerek bile duyma. Rabbim benim bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı ; analı babalı büyütmeyi nasip etsin, size de nasip etsin istediğiniz vakitte inş de, def et kötü niyetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…