İyi canım ya şükür. Daha da iyi olun inşallahAllah razı olsun dostlar1.06 dan 1.02 dusmus şükürler olsun Duanın yüzü suyu hürmetine
Bu gece yine kan alacaklar 1 in altına düşmesi isteniyor inşallah böyle devam eder…
Rabbim bütün darda kalanlara, sifa bekleyenlere, cocuk isteyenlere gönlünün muradını versin inşallahİyi ki varsiniz
T the economistMissouri deyim sen gel yeter ki anahtarı da veririz kocanla tatil yaparsınız
Oh şükür insanoğluyuz hayat bir telaşın içine sürüklüyor hepimizi ama sen ve birkaç arkadaş hep aklımdaydı bebişlerinizle sağlıkla kavuşun inşaAllahAllah razı olsun dostlar1.06 dan 1.02 dusmus şükürler olsun Duanın yüzü suyu hürmetine
Bu gece yine kan alacaklar 1 in altına düşmesi isteniyor inşallah böyle devam eder…
Rabbim bütün darda kalanlara, sifa bekleyenlere, cocuk isteyenlere gönlünün muradını versin inşallahİyi ki varsiniz
T the economistMissouri deyim sen gel yeter ki anahtarı da veririz kocanla tatil yaparsınız
gözümüz yolda seni bekledikAllah razı olsun dostlar1.06 dan 1.02 dusmus şükürler olsun Duanın yüzü suyu hürmetine
Ay cok sevindim. Inanki 10 defadır açıp bakıyorum haber var mi diye. İnşallah 32 hatta 38 haftalari bile görürsün. Degerlerin hep güzel olur. Yarin daha da alt seviyelere gelir inşallahAllah razı olsun dostlar1.06 dan 1.02 dusmus şükürler olsun Duanın yüzü suyu hürmetine
Ooo maşallahAllah razı olsun dostlar1.06 dan 1.02 dusmus şükürler olsun Duanın yüzü suyu hürmetine
Panik atak olduk demiOh şükür insanoğluyuz hayat bir telaşın içine sürüklüyor hepimizi ama sen ve birkaç arkadaş hep aklımdaydı bebişlerinizle sağlıkla kavuşun inşaAllah
Aynen ya bugün dr keyfine bak abarmadan gez yürü dedi ben hala korkuyorum bugün biraz yoğun tempoluydum şimdi yatıyorumPanik atak olduk demi
Kendimizden zaten korkuyorduk
Amin inş. Hepimiz 38+ larda kavuşalım inş yavrularımıza
Alt karnim biraz yumuşadı gibi ama midem kaburgalar taş gibiay bana yeni güncelleme geldi kaburgalarım ağrıyorüst bölgem kaburgam sırtım nasıl ağrıyor ya yukarıya doğru bi sıkışma var makarna yiye yiye çocuğu dev yaptım heralde
Yaaaa cok mutlu oldumR Renklirenkli su an sana dua ediyorumsenin o gün bahsettigin atletlerden aldim 3 tane. Dun geldiler. Bugun giydim.
Ay yok böyle bir rahatlık.iskence çekiyordum son bir aydır resmen.
Bu atletleri ben emzirme döneminde evdeyken giyilir diye sonraya sakliyordum. Ama ben dışarı da cikarjm boyle. Cok guzel yapmis lcw
Sagol canim. Yabi babamız lcw sahibi olsaydi bu kadar alışveriş yapmazdik herhalde oradanYaaaa cok mutlu oldumbugün bir tane daha aldım bende . Giyiyorum sürekli. Emzirme atletim de var pentiden, o da rahat ama ıkı kat gibi oluyor onlar; bu daha konforlu geldi bana. Hiç meme ucu belli olmuyor, hassaslasan göğüslere birebir gerçekten. Emzirirken hemen asagı cekilebilecek kadar esnek, sadece göğüs pedi yapıştırırız çocuklar doğunca, mis gibi
Cok cok sevindim beğenmenebabam lcw sahibiymiş gibi
Bende cuma iyi haberler aldım diye saldım birazAynen ya bugün dr keyfine bak abarmadan gez yürü dedi ben hala korkuyorum bugün biraz yoğun tempoluydum şimdi yatıyorum
Kıbrıs’ın vergi rekortmenleri açıklanmıştı. İlk 50 de, burdaki lcw franchasingini alan bi adamın da adı var. Eşim diyor ki ; onca yardımda bulundun renkli, nasıl olmaZdı zaten bu listedeSagol canim. Yabi babamız lcw sahibi olsaydi bu kadar alışveriş yapmazdik herhalde oradan
Ben pesin fiyatına taksit yaptigi bankadan kredi karti cikartmistim
Aynen rahim boyu 50 sıkı sıkıya kapalı dedi beniş 1050 gr olmuş herşey çok iyi dedi oğlumuda gördüm nasıl güzel başaşağı pozisyonda Allahım şu süreçleri güzelce tamamlayalım hayırlısıyla ufak tefek korkular oluyor tabi, şimdi bende magnezyum içip yatacamBende cuma iyi haberler aldım diye saldım birazzaten rahim boyu 30 dan sonra ölçmüyor doktor. Serklaj artık sıkı sıkı tutmuş oluyor ve sabit bi değerde kalıyor rahim boyu da. Agrılar , sertleşmeler oluyor tabi ki. Yan uzanıp, magnezyum alcaz.
Hangi atlet onlar link please normalde sevmem ama göğüsler için şart artık/Kıbrıs’ın vergi rekortmenleri açıklanmıştı. İlk 50 de, burdaki lcw franchasingini alan bi adamın da adı var. Eşim diyor ki ; onca yardımda bulundun renkli, nasıl olmaZdı zaten bu listede
bak simdi makarnanın yanına canım tost da istediAlt karnim biraz yumuşadı gibi ama midem kaburgalar taş gibi
Sığmıyor resmen. Göğsümün hemen altında gibi ama hareketler hala asagida. Organları mi yukariya itekledi minikler nedir
Ilk 4 ay sadece tost ve makarna yediğim için artik baska seyler yiyeyim diyorum ama hala favori yemeğim makarna
Kuplu atlet yazınca çıkıyor canımHangi atlet onlar link please normalde sevmem ama göğüsler için şart artık/
Hangi atlet onlar link please normalde sevmem ama göğüsler için şart artık/
Ben bunlardan aldim canim. Emzirme özellikli. Ilerdede kullanirim.diye. ust tarafi biraz sıkı ama asagiya dogru bollasiyor. Yani gobek kismi dar degil
Saolun kızlar mutlaka alacağım dışarı çıkmak işkence oldu sütyenleKuplu atlet yazınca çıkıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?