2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Allah razı olsun dostlar 1.06 dan 1.02 dusmus şükürler olsun Duanın yüzü suyu hürmetine
Bu gece yine kan alacaklar 1 in altına düşmesi isteniyor inşallah böyle devam eder…
Rabbim bütün darda kalanlara, sifa bekleyenlere, cocuk isteyenlere gönlünün muradını versin inşallah İyi ki varsiniz
T the economist Missouri deyim sen gel yeter ki anahtarı da veririz kocanla tatil yaparsınız

İyi canım ya şükür. Daha da iyi olun inşallah saat farkını tam bilmediğimiz için meraklandım. Habersiz bırakma bizi

Oh şükür insanoğluyuz hayat bir telaşın içine sürüklüyor hepimizi ama sen ve birkaç arkadaş hep aklımdaydı bebişlerinizle sağlıkla kavuşun inşaAllah

gözümüz yolda seni bekledik
ben bir şey oldu sandım gelmeyince, o kadar sevindim ki şu an 1in altına düşmesine ne kalmış ki zaten şurda çok az o da düşer

Ay cok sevindim. Inanki 10 defadır açıp bakıyorum haber var mi diye. İnşallah 32 hatta 38 haftalari bile görürsün. Degerlerin hep güzel olur. Yarin daha da alt seviyelere gelir inşallah amin.

Ooo maşallah o kadar düşmüşse kalanı zaten düşer durmak yok yola devam

R Renklirenkli su an sana dua ediyorum senin o gün bahsettigin atletlerden aldim 3 tane. Dun geldiler. Bugun giydim.
Ay yok böyle bir rahatlık.iskence çekiyordum son bir aydır resmen.
Bu atletleri ben emzirme döneminde evdeyken giyilir diye sonraya sakliyordum. Ama ben dışarı da cikarjm boyle. Cok guzel yapmis lcw
Hatta uc bes tane daha almalıyım

Oh şükür insanoğluyuz hayat bir telaşın içine sürüklüyor hepimizi ama sen ve birkaç arkadaş hep aklımdaydı bebişlerinizle sağlıkla kavuşun inşaAllah
Panik atak olduk demi
Kendimizden zaten korkuyorduk
Amin inş. Hepimiz 38+ larda kavuşalım inş yavrularımıza

ay bana yeni güncelleme geldi kaburgalarım ağrıyor üst bölgem kaburgam sırtım nasıl ağrıyor ya yukarıya doğru bi sıkışma var makarna yiye yiye çocuğu dev yaptım heralde
Alt karnim biraz yumuşadı gibi ama midem kaburgalar taş gibi
Sığmıyor resmen. Göğsümün hemen altında gibi ama hareketler hala asagida. Organları mi yukariya itekledi minikler nedir
Ilk 4 ay sadece tost ve makarna yediğim için artik baska seyler yiyeyim diyorum ama hala favori yemeğim makarna

Yaaaa cok mutlu oldum bugün bir tane daha aldım bende. Giyiyorum sürekli. Emzirme atletim de var pentiden, o da rahat ama ıkı kat gibi oluyor onlar; bu daha konforlu geldi bana. Hiç meme ucu belli olmuyor, hassaslasan göğüslere birebir gerçekten. Emzirirken hemen asagı cekilebilecek kadar esnek, sadece göğüs pedi yapıştırırız çocuklar doğunca, mis gibi
Cok cok sevindim beğenmene babam lcw sahibiymiş gibi

Sagol canim. Yabi babamız lcw sahibi olsaydi bu kadar alışveriş yapmazdik herhalde oradan
Ben pesin fiyatına taksit yaptigi bankadan kredi karti cikartmistim

Aynen ya bugün dr keyfine bak abarmadan gez yürü dedi ben hala korkuyorum bugün biraz yoğun tempoluydum şimdi yatıyorum
Bende cuma iyi haberler aldım diye saldım biraz zaten rahim boyu 30 uncu haftadan sonra ölçmüyor doktor. Serklaj artık sıkı sıkı tutmuş oluyor ve sabit bi değerde kalıyor rahim boyu da. Agrılar , sertleşmeler oluyor tabi ki. Yan uzanıp, magnezyum alcaz.

Sagol canim. Yabi babamız lcw sahibi olsaydi bu kadar alışveriş yapmazdik herhalde oradan
Ben pesin fiyatına taksit yaptigi bankadan kredi karti cikartmistim
Kıbrıs’ın vergi rekortmenleri açıklanmıştı. İlk 50 de, burdaki lcw franchasingini alan bi adamın da adı var. Eşim diyor ki ; onca yardımda bulundun renkli, nasıl olmaZdı zaten bu listede

Aynen rahim boyu 50 sıkı sıkıya kapalı dedi beniş 1050 gr olmuş herşey çok iyi dedi oğlumuda gördüm nasıl güzel başaşağı pozisyonda Allahım şu süreçleri güzelce tamamlayalım hayırlısıyla ufak tefek korkular oluyor tabi, şimdi bende magnezyum içip yatacam

bak simdi makarnanın yanına canım tost da istedi aynen benim de aşağıda hareket ediyor, bu yaşadığım şey gaz sıkışması da olabilir ömrüm boyunca çektim zaten şu gazdan bebem de gazlı olursa naparız ikimiz birden
önceden yüzüstü falan yatıp bi çare bulurdum şimdi çare de yok, çıkmıyor

Hangi atlet onlar link please normalde sevmem ama göğüsler için şart artık/

Ben bunlardan aldim canim. Emzirme özellikli. Ilerdede kullanirim.diye. ust tarafi biraz sıkı ama asagiya dogru bollasiyor. Yani gobek kismi dar degil

Eklentiler

• Screenshot_20221105-204729_LC Waikiki.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…