Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaten 2 ogun yiyorum ama mide yanmasi beni kotu ediyo agzimin tadi bile degisiyo bulanti genelde sabah acken oluyo bende dun aksam yemegi yaparken de oldu zorla yaotim yemegi
Zaten 2 ogun yiyorum ama mide yanmasi beni kotu ediyo agzimin tadi bile degisiyo bulanti genelde sabah acken oluyo bende dun aksam yemegi yaparken de oldu zorla yaotim yemegi
Gunaydinlarr bende bugun 7+1im yarin doktor kontrolum var insallah görürüm bebisimi benim mide bulantim yok ama halsiz ve yorgunum, çalışıyorum da hic kolay olmuyor
Gunaydinlarr bende bugun 7+1im yarin doktor kontrolum var insallah görürüm bebisimi benim mide bulantim yok ama halsiz ve yorgunum, çalışıyorum da hic kolay olmuyor
Ben bu uygulamalari kullanıyorum resim olarak paylaştım. Hamilelik+ programında bebeklerin 3d görüntüleri var o hosuma gitti. Diger program da daha bilgi verici hafta hafta beslenme, hafta hafta gebelik icerikleri var.