2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kocam memur, gömleklerini ütülüyorum sadece o da para karşılığında 🤣 kullanıcı adı ile uyumum agshagsggs
Koşeyi donmuştum babama oyle yapsam kizzzz🤣🤣🤣🤣
Ben nefret ederim ütüden. Babam memurdu, hep ben yapardım ütüsünü ceketi pantolonu gömleği. Bir de adam 2 mt off ütüle ütüle bitmezdi 😂🤣 Şimdi allahtan diyorum eşim kot, sweatshirt giyiyor işe. Sadece önlüğü oluyor, onu da iki haftada 1 filan getiriyor yıkayıp ütülüyorum. Şükür yarabbimmmmm🤣😂
Benim de babam memurdu ya bi de her gun kiyafet degistirmeye bayilir🤣 haftada 30 parça utu yapardim minimum basta cift cizgi bile yapsam israrla giyerdi anneme duzelttirmezdi hevesim kirilir diye🤣
Kendim işe giderken de sadece giyeceğim şeyi ütülüyorum sabah 😂🤣 Şimdi kızımın forması var, kurutma makinası sağ olsun sıcakken çıkarıp düzeltince ütülü gibi oluyor 😍 canım kurutma makinem
Bende oyleyim artik🤣
Ki epey catlamis ama ince ice gibi guzelce yaglamaya devam et kuzu en az tahribatla atlatalim

Ya dün dedim çocuğum içimde kazı yapıyor, dün akşamdan beri yavaş. Ben dürtüyom çocuğu sürekli. Of yaranılmıyor bana da ya 😞
Seninki erkenden başlamış... Bir de şey versiyonu var "Yok bizim çocuk şunu yemez, yapmaz, etmez."
Bir kaç saniye sonra dediğin her şeyin tersini yapar 🤣😂 Çocukların huyudur.

Ya ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paket
1 paket yetiyor canım, sonra pede geçiyorsun. Zaten insana daral geliyor popoda bezle dolaşmaktan 😂 40 günün sonuna doğru pedi de koymuyordum, çamaşır değişiyordum geldikçe artık. Düşünsene 40 gün kanayacak 🤗

Seninki erkenden başlamış... Bir de şey versiyonu var "Yok bizim çocuk şunu yemez, yapmaz, etmez."
Bir kaç saniye sonra dediğin her şeyin tersini yapar 🤣😂 Çocukların huyudur.
Dün komşum uğradı dedi hareketli mi nasıl felan elini karnıma koydu, dedim hiç durmuyor. Kadın elini döndürüyor tık yok 😀 dedim oğlum şimdiden başladın anneni rezil etmeye 🤣

Dün komşum uğradı dedi hareketli mi nasıl felan elini karnıma koydu, dedim hiç durmuyor. Kadın elini döndürüyor tık yok 😀 dedim oğlum şimdiden başladın anneni rezil etmeye 🤣
Ya benim esim tv izlerken kiz cosuyo karnimi deliyo adam bakinca duruyo sensor var gibi ona donmus🤣🤣🤣🤣🤣 ama 3 4 gundur konusuyo kizla reaksiyon aliyoruz alismaya basladi babasinin sesine🤣🤣🤣🤣🤣boklu kizim diye sevilirsem ben de tepki vermem heralde🤣🤣🤣🤣🤣

1 paket yetiyor canım, sonra pede geçiyorsun. Zaten insana daral geliyor popoda bezle dolaşmaktan 😂 40 günün sonuna doğru pedi de koymuyordum, çamaşır değişiyordum geldikçe artık. Düşünsene 40 gün kanayacak 🤗
Of ya 9 ay regl olmamak çok güzel ama acısı fena çıkacak 40 gün nedir 😂😂😂

Ama sonra da olmuyorsun, ben kızlarım 1 yaşındayken regl olmaya başladım hep 😌😂 o da güzel bir şey
Peki bu sürede korundunuz mu sorması ayıp 🤭 sonuçta regl yoksa yumurtlamada olmuyordur 😬 1 sene regl olmazsam benimkinden yakamı kurtaramam ya hahahha 9 ay yanaştırmadım hiç 🤣🤣

Kızlar bi de benim yanlarım acayip kaşınıyor kendimi zor tutuyorum kaşımazsam çatlamaz dimi çatlamak istemiyorum o_O:KK61:

SÜT ARTIRICI ne acaba
Ben bestlak damla aldım, bide galactago var. Humana still tea falan da var. Bana humana yaramamış tı İlkinde ondan bestlak deniyim dedim
Arkadaşlar bu nem ölçerden anlayan var mı? Nem yerinde LL yazıyor. Ne demek bu?
Low level olabilir canım. Nemsizlikten çalıyorsun bacım az ısla şuraları mesajı yani😬
Ya ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paket
Bence alma, çoğu kişi hiç kullanamadım sezeryan olunca dikiş üstü kapalı olması rahatsız etti yazıyor belki normalde daha kullanışlı olur ama
Of ya 9 ay regl olmamak çok güzel ama acısı fena çıkacak 40 gün nedir 😂😂😂
Kişiden kişiye değişiyor canım. Bana sezeryanden sonra hastane hasta bezi bağlamışlardı 3 4 saat sonra onu çıkarttım gece boy ped taktım eve de yine pedle geldim. En fazla 2 gün takmışımdır, sonra yoğun sonra normal pede geçtim. 10 gün sonunda da günlük ped. 40 gün sürmedi bile lekelenmem

Peki bu sürede korundunuz mu sorması ayıp 🤭 sonuçta regl yoksa yumurtlamada olmuyordur 😬 1 sene regl olmazsam benimkinden yakamı kurtaramam ya hahahha 9 ay yanaştırmadım hiç 🤣🤣
Ben de 7.ayda oldum ilk reglimi ama korunmak zorundasın. Çünkü yumurta oluştuktan sonra regl oluyorsun yani bilemezsin arada 14 gün karanlık süre var😬 regl olduktan sonra yumurtlasak sıkıntı yok ama tam tersi

Back
X