Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paketKızlar daha almadıysanız depend indirime girmiş![]()
Ya bilmiyodum onu işe yarar mi ki bende lazer falan mi yaptırcm diye onları düşünüyodum
Koşeyi donmuştum babama oyle yapsam kizzzzKocam memur, gömleklerini ütülüyorum sadece o da para karşılığındakullanıcı adı ile uyumum agshagsggs
Benim de babam memurdu ya bi de her gun kiyafet degistirmeye bayilirBen nefret ederim ütüden. Babam memurdu, hep ben yapardım ütüsünü ceketi pantolonu gömleği. Bir de adam 2 mt off ütüle ütüle bitmezdiŞimdi allahtan diyorum eşim kot, sweatshirt giyiyor işe. Sadece önlüğü oluyor, onu da iki haftada 1 filan getiriyor yıkayıp ütülüyorum. Şükür yarabbimmmmm
![]()
Bende oyleyim artikKendim işe giderken de sadece giyeceğim şeyi ütülüyorum sabahŞimdi kızımın forması var, kurutma makinası sağ olsun sıcakken çıkarıp düzeltince ütülü gibi oluyor
canım kurutma makinem
Ki epey catlamis ama ince ice gibi guzelce yaglamaya devam et kuzu en az tahribatla atlatalim
Ben bile ütüledim bacımArkadaşlar bu bebeğin eşyalarını yıkadım ya çorapları da ütülüyoz mu ? Bit kadar bunlar asarken bitlendim zaten bi de ütülersem kafayı sıyırabilirim![]()
Ben bir paket aldım canım hastanede veriyor bizim daha önceki zamanlarda vermişlerdi şimdide veriyorlardır herhaldeYa ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paket
Bestlak diye bir damla satılıyor süt artırıcı eczanede. Suyun içine damlatıyorsun, tadı yok ama faydası var.SÜT ARTIRICI ne acaba
Seninki erkenden başlamış... Bir de şey versiyonu var "Yok bizim çocuk şunu yemez, yapmaz, etmez."Ya dün dedim çocuğum içimde kazı yapıyor, dün akşamdan beri yavaş. Ben dürtüyom çocuğu sürekli. Of yaranılmıyor bana da ya![]()
1 paket yetiyor canım, sonra pede geçiyorsun. Zaten insana daral geliyor popoda bezle dolaşmaktanYa ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paket
Dün komşum uğradı dedi hareketli mi nasıl felan elini karnıma koydu, dedim hiç durmuyor. Kadın elini döndürüyor tık yokSeninki erkenden başlamış... Bir de şey versiyonu var "Yok bizim çocuk şunu yemez, yapmaz, etmez."
Bir kaç saniye sonra dediğin her şeyin tersini yaparÇocukların huyudur.
Ahaha evet başlamış, keşbiş olsunDün komşum uğradı dedi hareketli mi nasıl felan elini karnıma koydu, dedim hiç durmuyor. Kadın elini döndürüyor tık yokdedim oğlum şimdiden başladın anneni rezil etmeye
![]()
Yeterli oluyor canım hiç alma bence. Ama belki kanaman fazla olur vs bi daha alırsın hemen ama zannetmem pek.Ya ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paket
Ya benim esim tv izlerken kiz cosuyo karnimi deliyo adam bakinca duruyo sensor var gibi ona donmusDün komşum uğradı dedi hareketli mi nasıl felan elini karnıma koydu, dedim hiç durmuyor. Kadın elini döndürüyor tık yokdedim oğlum şimdiden başladın anneni rezil etmeye
![]()
Of ya 9 ay regl olmamak çok güzel ama acısı fena çıkacak 40 gün nedir1 paket yetiyor canım, sonra pede geçiyorsun. Zaten insana daral geliyor popoda bezle dolaşmaktan40 günün sonuna doğru pedi de koymuyordum, çamaşır değişiyordum geldikçe artık. Düşünsene 40 gün kanayacak
![]()
Ama sonra da olmuyorsun, ben kızlarım 1 yaşındayken regl olmaya başladım hepOf ya 9 ay regl olmamak çok güzel ama acısı fena çıkacak 40 gün nedir![]()
Peki bu sürede korundunuz mu sorması ayıpAma sonra da olmuyorsun, ben kızlarım 1 yaşındayken regl olmaya başladım hepo da güzel bir şey
Sen yine hazırlıklı ol akıntım var demiştim alttan spekulumla baktı allahtan görür görmez almıştım iyi kötü rezil olmayım diyeİyi bari ya kuafore gidemedim dusa gircektim yaparlarsa hemen hallediyim diyodum
Kızlar bi de benim yanlarım acayip kaşınıyor kendimi zor tutuyorum kaşımazsam çatlamaz dimi çatlamak istemiyorum![]()
Ben bestlak damla aldım, bide galactago var. Humana still tea falan da var. Bana humana yaramamış tı İlkinde ondan bestlak deniyim dedimSÜT ARTIRICI ne acaba
Low level olabilir canım. Nemsizlikten çalıyorsun bacım az ısla şuraları mesajı yaniArkadaşlar bu nem ölçerden anlayan var mı? Nem yerinde LL yazıyor. Ne demek bu?
Bence alma, çoğu kişi hiç kullanamadım sezeryan olunca dikiş üstü kapalı olması rahatsız etti yazıyor belki normalde daha kullanışlı olur amaYa ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paket
Kişiden kişiye değişiyor canım. Bana sezeryanden sonra hastane hasta bezi bağlamışlardı 3 4 saat sonra onu çıkarttım gece boy ped taktım eve de yine pedle geldim. En fazla 2 gün takmışımdır, sonra yoğun sonra normal pede geçtim. 10 gün sonunda da günlük ped. 40 gün sürmedi bile lekelenmemOf ya 9 ay regl olmamak çok güzel ama acısı fena çıkacak 40 gün nedir![]()
Ben de 7.ayda oldum ilk reglimi ama korunmak zorundasın. Çünkü yumurta oluştuktan sonra regl oluyorsun yani bilemezsin arada 14 gün karanlık süre varPeki bu sürede korundunuz mu sorması ayıpsonuçta regl yoksa yumurtlamada olmuyordur
1 sene regl olmazsam benimkinden yakamı kurtaramam ya hahahha 9 ay yanaştırmadım hiç
![]()
Toplu tahsilatOf ya 9 ay regl olmamak çok güzel ama acısı fena çıkacak 40 gün nedir![]()