Canlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimde

bir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi

reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri

yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum