Lan araştırma şimdi karıştırma ortalığı hap map yapar bize de önerirsin senle uğraşamayızeeee bu plasenta kurutma olayı gerçekmiş yaaa ben bilmiyodum şimdi araştırıyorum hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lan araştırma şimdi karıştırma ortalığı hap map yapar bize de önerirsin senle uğraşamayızeeee bu plasenta kurutma olayı gerçekmiş yaaa ben bilmiyodum şimdi araştırıyorum hemen![]()
Ya soyadı da hep türkçe karakter ondanBenden başka ne beklenir
Alaaam iyice İngiliz oldunuz yahu![]()
Seçenekleriniz vardır ama de mi neler var?Ya soyadı da hep türkçe karakter ondan![]()
Benim de birkac gündür burnum tikali,agzim kuru uyaninca bir damla su iciyorum yarim saat sonra tuvalet icin uyan ,sonra yine su yine tuvalet sabaha kadar bu kisir döngüyle uykular haram oldu valla . Sabah çorabımı giyerken daha dogrusu giymeye calisirken agladim artık hareket edemiyorum diyeBana bir de 3 gündur burun tıkanıklığı eklendi. Acayip kötü durumdayım asla burnumdan nefes alamıyorum gece boyu ağzım bir boğazım kupkuru oluyor. Uyuyabildigim zamanlarda da horluyormusum eşim öyle dedi![]()
aybarsBen de değişik şeyler düşündüm de ya nedense eşime beğendiremedim
Aras
Doruk
Atlas
Bulut
Uras
Giray
Aybars
Batuhan
Doğukan
Ayaz
Cengizhan
Dinçalp
Kandemir
Cihangir
Doğu
Tuna
Kaan
Ali
Demir
Ömer akif. İki dedenin ismi. Eşimin babası vefat etmiş ama 99 depreminde, şimdiye kadar zerre kötü bişey duymadım hakkında. Öğretmendi zaten. Hafızlığı varmış. Baya ilim irfan sahibi bi adam.Seçenekleriniz vardır ama de mi neler var?
Çok sevindim canım inşallah böyle devam nidicard ne zamana kadar devam edelim dedi doktor benimkiler 35te keselim dediler deKizlar bugun kontrolum vardi cok sukur her sey yolunda bebegim cok guzel gelismis 1 haftada biraz da ilerde dedi gelisimi mutlu oldum nidicard progestan devam edelim cok ayakta kalmamaya dikkat et dedi. Nst miz guzel agrilar yok cok sukur rahat bi nefes aldim![]()
ömer ismini çok severimÖmer akif. İki dedenin ismi. Eşimin babası vefat etmiş ama 99 depreminde, şimdiye kadar zerre kötü bişey duymadım hakkında. Öğretmendi zaten. Hafızlığı varmış. Baya ilim irfan sahibi bi adam.
Ömer ali de benim babamın ismi, babamı çok seviyorum aynı ismi gibidir de. Huyu babamla kayınpederime benzesin isterim. Ama şöyleki eşimin abisinin çocuğunun adı akif kağan, benima bimin çocuğunun adı ömer sadi. Dede isimleri verilmiş yani.
Bide tuna dedik. Kız olursa da sonra nil veririz çocukların adı nil tuna olur diye ama kıza nil ismini vermem onun ismi hazır
Bilemiyorum güneş ne verelim? Ver çocuğjmuza bi isim![]()
Kafam karıştı biraz ama Ömerde kararlı iseniz Ömer Tuna da bence kulağa hoş geliyor.Ömer akif. İki dedenin ismi. Eşimin babası vefat etmiş ama 99 depreminde, şimdiye kadar zerre kötü bişey duymadım hakkında. Öğretmendi zaten. Hafızlığı varmış. Baya ilim irfan sahibi bi adam.
Ömer ali de benim babamın ismi, babamı çok seviyorum aynı ismi gibidir de. Huyu babamla kayınpederime benzesin isterim. Ama şöyleki eşimin abisinin çocuğunun adı akif kağan, benima bimin çocuğunun adı ömer sadi. Dede isimleri verilmiş yani.
Bide tuna dedik. Kız olursa da sonra nil veririz çocukların adı nil tuna olur diye ama kıza nil ismini vermem onun ismi hazır
Bilemiyorum güneş ne verelim? Ver çocuğjmuza bi isim![]()
Hayır yok. Dünyanın en düz insanı. Aksine diyor kuzenlerin ismi hep aynı mı oalcakömer ismini çok severim
eşinin babasıyla ilgili öyle bir isteği varsa başkası koymuş olsa bile siz de koyun bence
ben duygulanırım böyle şeylere![]()
tamam o zaman tuna olsunHayır yok. Dünyanın en düz insanı. Aksine diyor kuzenlerin ismi hep aynı mı oalcak![]()
Zeref senin bebenin adı ne?tamam o zaman tuna olsun
ya da aybars![]()
Simdilik 37. Hafta kontrolune kadar devam edicekmisim kuzum sonra keseriz heraldeÇok sevindim canım inşallah böyle devam nidicard ne zamana kadar devam edelim dedi doktor benimkiler 35te keselim dediler de
Ömerler benim tarafta akifler eşimin taraftaKafam karıştı biraz ama Ömerde kararlı iseniz Ömer Tuna da bence kulağa hoş geliyor.Kuzenler hep aynı isim olacak Ömer Akif olunca çünkü.
Sen kafanda bitirmişsinÖmerler benim tarafta akifler eşimin tarafta
İşte bizim de aklımız karışıyor böyle. Ben diyorum çocuğum alim olsun ömer akif alim ismi akıyor ya baksanıza![]()
Ya tuna da kırmızı oda’da tuna karakteri kızdı peşinde erkan petekkaya tüne tüne dolanıyordu ya ondan biraz istemiyomtamam o zaman tuna olsun
ya da aybars![]()
benimki de isimsizZeref senin bebenin adı ne?
Sen ne koyacan güneş? Ay ne zor bu isim işi yaSen kafanda bitirmişsin![]()
Bugün girdim nst ye canım. 32+1 oldukNst kaçıncı hafta da başladı 34 de mi başlıyordu hatırlamıyorum hiç![]()