2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Üst katın gece banyosundan öyle usandım ki aşırı su sesi geliyor zaten sabaha kadar uyuyamıyorum 😞

Gelsin geçmeyen geceler
Geldin bebişler hadi bakalım bu ayın sonunda pator patır döküleceğiz galiba
Benimde ağrılarım var dayanamayacak kadar değil ama doktora gitmeye de çekiniyorum artık ya bebek haftasını tamamlasın istiyorum
Rabbim hepimize pırt pırt doğum nasip eylesin zamanında inş
Hastaneye gidenlere çok geçmiş olsun ha gayret diyelim az kaldı sabır edelim haftalarını tamamlasın bebişler
Surda 15 .20 gün sonra tüm bunları unutacağız bile 🙃

Bizimkiler de öyle. Biz yatıyoruz bizden sonra duş alıyorlar. Üstteki adamın adı da mahşuk , eşim diyor mahşuk seks yapmış agsjshhsxh
Yaaaaa 😂😂😂😂 ama artık usandık İnan her gece her sabah su sesi yetmez gb gece lavboya uyandım o biçim çamaşır makinesi çalışıyor ne amaçları çözemedik

Yaaaaa 😂😂😂😂 ama artık usandık İnan her gece her sabah su sesi yetmez gb gece lavboya uyandım o biçim çamaşır makinesi çalışıyor ne amaçları çözemedik
Bizimkiler de , kadının adını safiye koymuşum. Sürekli çamaşı yıkıcak. Hatta geçen su gitti, geldiğini üsttekinin çamaşır makinesi sesinden anladım 🤣

Ben gunluk 3 alfamed içiyorum. Bugun 5 tane ictim. En sonuncusu 1 bucuk saat önceydi. Hastanede tansiyon sınırda cikti. Doktir anlık düşmedir iki saat sonra yükselir geri dedi 🤦‍♀️ 2 gun yatış yapalim takipte kalın felan dedi. Hastanede yer yokmuş. Ben sabah gelirim dedim kabul etmedi. Üniversite hastanesine yönlendirdi ama eve geldik. Zaten uyku haram. Takip eder sabaha kendi doktoruma kontrolüm var zaten.
Bu arada bebeğimin kalbi hep 140 civari atıyordu. Nst de 120 civari cikti. Umarim uyuyordur.

Zaten çatı muanesi çok kısa sürüyor ama mesela benim ablam çok gerildiği için doktor direk sezeryan dedi bu hatayı da yapmak istemiyorum yani kendimi kasıp doktoru zorlayıp normal olacakken sezeryana döndürmekte belki doğru değil ama kafam karışık bebek için anne için hangisi sağlıklıysa öyle olsun kızımda çok inat ettim normal doğurcam diye oğlumda o kadar değil .
Ben işte o kadar zorlandım ki açıklık muayenesinde kız diyor ki rahat bırak kendini arkadaş ben kaç yıllık kocamla rahat değilim 😂 çok kastım o zaman kendimi iki gün ağrısını çektim

Ben gunluk 3 alfamed içiyorum. Bugun 5 tane ictim. En sonuncusu 1 bucuk saat önceydi. Hastanede tansiyon sınırda cikti. Doktir anlık düşmedir iki saat sonra yükselir geri dedi 🤦‍♀️ 2 gun yatış yapalim takipte kalın felan dedi. Hastanede yer yokmuş. Ben sabah gelirim dedim kabul etmedi. Üniversite hastanesine yönlendirdi ama eve geldik. Zaten uyku haram. Takip eder sabaha kendi doktoruma kontrolüm var zaten.
Bu arada bebeğimin kalbi hep 140 civari atıyordu. Nst de 120 civari cikti. Umarim uyuyordur.
Bizim bu kızlar aykırı , ikisi de hastaneden kaçmış 😀

Niye kıskandınmi 🤣🤣🤣 sende yap nazar etme ne olur çalış seninde olur insanların özel durumuna oo güzelce bir postada çamaşır yıkanıyor nasıl fantaji yaptılarsa 🤣🤣🤣🤣

Ben işte o kadar zorlandım ki açıklık muayenesinde kız diyor ki rahat bırak kendini arkadaş ben kaç yıllık kocamla rahat değilim 😂 çok kastım o zaman kendimi iki gün ağrısını çektim
Evet önce beyinde rahatlamak önemli gerçekten acı veren bir işlem değil ve çok kısa
Niye kıskandınmi 🤣🤣🤣 sende yap nazar etme ne olur çalış seninde olur insanların özel durumuna oo güzelce bir postada çamaşır yıkanıyor nasıl fantaji yaptılarsa 🤣🤣🤣🤣
Kız her gece her sabah böyle bir su sesi olamaz 1 yaşında oğluşlarıda var :)

İyi akşamlar arkadaşlar 15 haftama giriş yaptım bugün ikili test sonucumu öğrendim devletteki bu evrakı verdi bana çokmu yüksek riski baka bilrimisniz benim gibi aynı durumu yasiyaniniz oldumu devlet olumsuz konusunca özele gittim mecburen oda burun kemiğini göremediğini söyledi ama gördüğümde bebeğimi elleri ayakları her yeri hareket ediyordu 😔😔 fetal testi önerdiler ama benim yaptırılan durumum yok iki evladım var çok şükür düşünmekten beynim çatlıyor artık 😭😭devlet Dow senduromlu olma ihtimali var dedi

Eklentiler

• 16740561048757194284672341696634.webp
    16740561048757194284672341696634.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Snapchat-1896193873.webp
    Snapchat-1896193873.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 51
Evet önce beyinde rahatlamak önemli gerçekten acı veren bir işlem değil ve çok kısa

Kız her gece her sabah böyle bir su sesi olamaz 1 yaşında oğluşlarıda var :)
Olabilir benimde 1.5 yaşında kizim var 9 ayinda hamile kaldım ne oluyor yani 1 yaşında bebesi olan yapamiyormu🤣🤣🤣🤣 yaşımı var senin 40 çıksın senin eşini görürüm ben radar gibi seni gozleyecek bulduğu an bittinn 🤣🤣

Uyuyordur annesi 🧿 Yarın kendi doktor kontrolünde varsa dhaa iyi bugun takip eder dinlenirsin yarın da doktorun en azından detaylıca konuşur duruma göte hareket eder genelde hemen yatış deniliyor zaten .

Kuzum doktorunmu soyledi 5 çıkar diye dikkat et yaa niye riske atıyorsun Allah'a emanet olsun ama riskli durum olursa ihmal etme heme. Hastaneye gitt

Olabilir benimde 1.5 yaşında kizim var 9 ayinda hamile kaldım ne oluyor yani 1 yaşında bebesi olan yapamiyormu🤣🤣🤣🤣 yaşımı var senin 40 çıksın senin eşini görürüm ben radar gibi seni gozleyecek bulduğu an bittinn 🤣🤣
Ya ahaha halamın kızı kırkı çıktıktan sonra tekrar hamile kalmıştı, halam da hastaneden gelir gelmez yattınız mı diye sormuştu kızına o da anne sokaktaki adamla yatmadım kocamla yattım sanane demişti aklıma o geldi agsjshshhd

Feci bir adet sancısından sonra tuvalete gittim iç çamaşırım sırılsıklamdı. Değiştirdim şimdi bi daha olacak mı diye bekliyorum off işiyom mu napıyom haberim olmadan anlamıyorum ki 😂 uyusam uykumda bir şey olur geç kalırım diye oturdum bekliyorum
Kokladın mı 😬 çiş ise bariz kokuyor da. (Evet ben kokluyorum)

Back
X