- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.093
- 108
- 40
Yani vergiyi ver ama düzgün sağlık hizmeti alabilmek için özelde doğum yap, düzgün eğitim için çocuğu özel okula gönder e ne diye böyle vergi var o zaman?Tr de 3bine çok az şey var artık malesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani vergiyi ver ama düzgün sağlık hizmeti alabilmek için özelde doğum yap, düzgün eğitim için çocuğu özel okula gönder e ne diye böyle vergi var o zaman?Tr de 3bine çok az şey var artık malesef.
2 3 bine ayakkabi aliyosun artikÇok üzüldüm ben Türkiye’de 2-3 bin sanıyordum hani o korkuyu yaşadığına değmez diyecektim
İnşallah haftaya güzel haber alırsınız içinizi ferah tutun. Allah’ın izniyle güzel haberi alınca buraya da yazmayı unutmayın olur mu?Öyle olsa yaptırmıştım tim ama olmadı Allah'ıma bıraktım neylerse güzel eyler![]()
Zam zaten herşey peki hiç durumu olmayan anneler babalar ne yapicakAnkara’da yapılanı var onun o daha ucuzdu ama zamcıklanmıştır o da
Bebeye 6 numara bez alsaydım keşke bi paket takar uyurdum yataklara işemem inşallah hahshshsCanım seninkide çiştir inşaAllah grup gece aksiyyonları yaptı
Yok adet sancısı oluyor iki gündür onun üstüne baya baya ıslak görünce korktum, akıntı gibi de değil şeffaf su normalUykuda mı oldu ki canım ıslalıklık peki birde miktarı çok mu ? Ama suyunda gelse anlarsın çok rahatlıkla .
Valla yıkadım attım makinaya uyurken su gelirse sancıda olur heralde dimi farkederim yaniAgsjshs analığın son evresi tümüyle anksiyete yemin ederim neyse Donu kaloriferin üzerinde kurut kokla bacım![]()
Ben de merak ediyorum deneyimli anneler yazsın benim de su mu akıntı mı olduğunu anlayamadığım şeffaf akıntım oluyor bazen çok endişeleniyorum acaba az az su geliyor ben mi anlamıyorum diye.Bebeye 6 numara bez alsaydım keşke bi paket takar uyurdum yataklara işemem inşallah hahshshs
Yok adet sancısı oluyor iki gündür onun üstüne baya baya ıslak görünce korktum, akıntı gibi de değil şeffaf su normal
Valla yıkadım attım makinaya uyurken su gelirse sancıda olur heralde dimi farkederim yani
Aha da perine uzlanimiz geldiPaylaşş bacım![]()
Yaptirip yaptiracagim da o oldu galiba çati agrim sagolsunnnAha da perine uzlanimiz geldiiş bitmiş aramıza katildi işlem tamam dimi
bak Mabel alt üst komşun diyordun bu kız 9 aylık sürekli su sesi geliyor olmuyor yani sinir olanlar var sen normal doguracam diye okadar uğraş masajlar yaptır birileri su sesine sinir olsunn
![]()
Şakaa Maka çok zorlama kendini canın yanmasın birde sanirim evde harkette yapıyorsun ikisi üst üste gelmesin yorar seni bir gün masaj yap birgün evde hareket dengele zaten vakti zamanı gelince akıp gidecek Allah'ın izniyleYaptirip yaptiracagim da o oldu galiba çati agrim sagolsunnn
Ben de hep su geldiğini anlar miyim diyordum suyum gelmedi sancı ile doğuma gittim doğum esnasında patlattılar anlaşılmayacak gibi değildi. Az az geliyorsa onu anlamak zor işte en iyisi turnusol kağıdı ile bakmak sanırımBen de merak ediyorum deneyimli anneler yazsın benim de su mu akıntı mı olduğunu anlayamadığım şeffaf akıntım oluyor bazen çok endişeleniyorum acaba az az su geliyor ben mi anlamıyorum diye.
Mabel senin de günler iyice azalıyor geliyor gelmekte olan Allahim yardımcın olsunYaptirip yaptiracagim da o oldu galiba çati agrim sagolsunnn
Gece gece grup baya hareketli böyle boş boş gitmez dedim kendime kocaman Bir tabak mısır patlattımbakalım neler olacak sabah kadar zaten uyumuyorum güzelce okurum
Ben de bu saatte nasıl acıktım, bisiler sipariş edeyim dedim ula bı porsiyon tavuk pilav olmuş 60TL sahanda yumurta kırdım iki tane oturdum onu yedimBana idrar yolu iltihabı için piyeloseptyl adında bir ilaç verdi içtikten sonra mide yanması başlıyor sabaha kadar 2-3 saat belki uyuyabiliyorum sonra oğlum uyanıyor zaten leyla gibi günlerimi geçiriyorumbende patlatayım kız oyle de midem yanıyor boyle de
Kaç haftalıksınızKizlar merhabalar.celestone ciğer geliştirici oldum bugün 2 doz ve yarında 2 doz olucam.ama karnında bı gerginlik hissediyorum bu durumu yasayaniniz varmi
Açılın amniyon uzmanı geldiFeci bir adet sancısından sonra tuvalete gittim iç çamaşırım sırılsıklamdı. Değiştirdim şimdi bi daha olacak mı diye bekliyorum off işiyom mu napıyom haberim olmadan anlamıyorum kiuyusam uykumda bir şey olur geç kalırım diye oturdum bekliyorum
Ben dogum yaptim kizlar sezeryanlaGunescim naptın? Bilgile bizi.![]()
Gözün aydın canım. Bebiş nasıl sen nasılsın sağlığınız yerindedir inşallah,Ben dogum yaptim kizlar sezeryanla![]()