- 9 Eylül 2015
- 200
- 135
- 103
- 42
Tebrik ederim. Benim de ilk böyle görünüyordu. Kan testi verdiniz mi acabaKızlar merhaba test günüm pazartesiydi bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım pozitif değil mi inanamıyorum
Yok onu kullanmiyorum . Fena bir sızlama yaşıyorum geçer inşallah. Teşekkürler.Prednol de kullanıyorsan ondan canım dr. Um bana öyle demişti. Bacak ağrısı yapabilir diye bende yapmadı şükür
Ben de senin gibiyim, sag bacagm cok agriyorYok onu kullanmiyorum . Fena bir sızlama yaşıyorum geçer inşallah. Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerini alırız dualarımdasınOyy inşallah hayırlısiyla rabbim kucağına almayı nasip eder ve tekrar inşallah benimkiler de yanimdadir
kan testini yarın vericem aynı gün transfer olmuşuz galiba. Değeriniz çok iyi maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTebrik ederim. Benim de ilk böyle görünüyordu. Kan testi verdiniz mi acaba
AminnnnMerhaba hayırlı olsun öncelikle rabbim yüzünüzü güldürsün verilen transfer kağıdında yaziyor mu kalitesi 8 hucreli falan gibi bana da söylenmedi ben oradan okudum
Amin inşallah hepimizekan testini yarın vericem aynı gün transfer olmuşuz galiba. Değeriniz çok iyi maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
8 hucreli 2.yani orta kalite embriyo benimkilerle aynıAminnnn
Kağıda baktım şimdi şöyle yazıyor,
8H GRADE2 7H GRADE2
Ne anlama geldiğini anlamadim ,aa bb falan hiç bir şey yazmıyor
Merhabalar ben sizden bir gün önce transfer oldum 2 embriyo transfer edildi bugün 4.günüm lekelenme oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bugünden beri günüm mahvoldu be yapacağımı bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı acabaMerhabalar , öncelikle Rabbım insallah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler dogurmayi nasip etsin ,önce pozitifler sonra da sağlıkli bebeklerimiz gelsin ,Amin .
Ben 24 şubat cuma günü akşamüstü transfer oldum.2 adet dondurulmuş 3 gün embriyosu transfer edildi . kalitesini bilmiyorum iyi kalite dediler çözülürken kalitesi bozulmadı dediler . A ya da b gibi bir şey demediler . 8 mart test günüm o güne kadar nasıl duracagiz tahlil yapmadan bilmiyorum. Benim 2. Tüp bebek denemem,yaş 38 ,havuz sistemi ile yumurta biriktirme yaptık ancak 2 embriyo biriktirebildik. Dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim ,ismim Halise .
Rabbım hepimizin dualarını kabul etsin
Amin
Merhabalar ben sizden bir gün önce transfer oldum 2 embriyo transfer edildi bugün 4.günüm lekelenme oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bugünden beri günüm mahvoldu be yapacağımı bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı acabaMerhaba, bende 21 subat transfer oldum.bugun 5.gunum adet sancilari gibi agrim var ama en onemlisi asiri derecede canim tatli cekiyor.regli mi olucam diye ölüyorum. Ilk denemem umarim ben ve tum isteyenlere nasip olur. Ben dayanamayip 8.gun carsamba keisn erken gebelik idrar testi yaparim
Inşallah tutunma kanamasidir. Eminim oyledir. Kan grlmesi iyi mi kotu mu bilemiyorum ama surekli ic camasirima bakiyorum. Hic bir sey yok. Esime dedim tatli krizim tuttu. Hemen regl olacaksin sanirim olmadi diye dusunduMerhabalar ben sizden bir gün önce transfer oldum 2 embriyo transfer edildi bugün 4.günüm lekelenme oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bugünden beri günüm mahvoldu be yapacağımı bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Merhaba endişelenmenize gerek yok .Benim de transferden sonra 5.günümde lekelenmem olmuştu .Çok şükür test sonucu pozitif geldi .Merhabalar ben sizden bir gün önce transfer oldum 2 embriyo transfer edildi bugün 4.günüm lekelenme oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bugünden beri günüm mahvoldu be yapacağımı bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Bende de 5. gün ve lekelenme olduMerhabalar ben sizden bir gün önce transfer oldum 2 embriyo transfer edildi bugün 4.günüm lekelenme oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bugünden beri günüm mahvoldu be yapacağımı bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Benim 6 Mart kan testi istediler fakat ben o gün zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum çok zor bir süreç Allah bu süreçteki herkesin yardımcı olsun inşallahInşallah tutunma kanamasidir. Eminim oyledir. Kan grlmesi iyi mi kotu mu bilemiyorum ama surekli ic camasirima bakiyorum. Hic bir sey yok. Esime dedim tatli krizim tuttu. Hemen regl olacaksin sanirim olmadi diye dusundu
Bende oyel dusindum nr yalan soylim. Insallah guzel hbrleri paylasiriz. Bdn carsamba idrar testi yapacagim siz yapacak misiniz
Ayyyy inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde pozitif olurMerhaba endişelenmenize gerek yok .Benim de transferden sonra 5.günümde lekelenmem olmuştu .Çok şükür test sonucu pozitif geldi .
Dualarım seninle inşallah tez zamanda güzel haberler alırız hepimizBende de 5. gün ve lekelenme oldubütün gün delirdim ben de ama doktorum olabilir dedi, gercekten de yerlesme kanamasi olabilri, dua edelim öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?