2023 şubat transfer olanlar

Merhaba, bende 21 subat transfer oldum.bugun 5.gunum adet sancilari gibi agrim var ama en onemlisi asiri derecede canim tatli cekiyor.regli mi olucam diye ölüyorum. Ilk denemem umarim ben ve tum isteyenlere nasip olur. Ben dayanamayip 8.gun carsamba keisn erken gebelik idrar testi yaparim

Merhaba hayırlı olsun öncelikle rabbim yüzünüzü güldürsün verilen transfer kağıdında yaziyor mu kalitesi 8 hucreli falan gibi bana da söylenmedi ben oradan okudum
Aminnnn
Kağıda baktım şimdi şöyle yazıyor,
8H GRADE2 7H GRADE2
Ne anlama geldiğini anlamadim ,aa bb falan hiç bir şey yazmıyor

kan testini yarın vericem aynı gün transfer olmuşuz galiba. Değeriniz çok iyi maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah hepimize ben de yarın tekrar vereceğim. Güzel haberler dileğiyle

Merhabalar ben sizden bir gün önce transfer oldum 2 embriyo transfer edildi bugün 4.günüm lekelenme oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bugünden beri günüm mahvoldu be yapacağımı bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı acaba

Merhabalar ben sizden bir gün önce transfer oldum 2 embriyo transfer edildi bugün 4.günüm lekelenme oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bugünden beri günüm mahvoldu be yapacağımı bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı acaba

Inşallah tutunma kanamasidir. Eminim oyledir. Kan grlmesi iyi mi kotu mu bilemiyorum ama surekli ic camasirima bakiyorum. Hic bir sey yok. Esime dedim tatli krizim tuttu. Hemen regl olacaksin sanirim olmadi diye dusundu
Bende oyel dusindum nr yalan soylim. Insallah guzel hbrleri paylasiriz. Bdn carsamba idrar testi yapacagim siz yapacak misiniz

Merhaba endişelenmenize gerek yok .Benim de transferden sonra 5.günümde lekelenmem olmuştu .Çok şükür test sonucu pozitif geldi .

Bende de 5. gün ve lekelenme oldu bütün gün delirdim ben de ama doktorum olabilir dedi, gercekten de yerlesme kanamasi olabilri, dua edelim öyle olsun

Benim 6 Mart kan testi istediler fakat ben o gün zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum çok zor bir süreç Allah bu süreçteki herkesin yardımcı olsun inşallah

Merhaba kızlar bende cuma transfer olucam inşallah bir olumsuz aşılama bir olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim bir tane altıncı gün embriyo transfer edilecek 26 yaşındayım ne dediysem iki tane transfer yapamam dedi benim asıl sorunum kabızlık proteston iğne ve fitil kullanıyorum sürekli kabızlık yapıyor sizde de oluyor mu kayısı falan da yiyorum ama etkisi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…