- 6 Ocak 2023
- 131
- 60
- 13
Merhaba benim doktorun Opu sonrası ilk adette kontrol için çağırmıştı vajinal muayenede rahim güzel transferi yapabiliriz demişti.. Ama çoğu doktor 2 adet bekliyorArkadaşlar birşeyi merak ettim yumurta toplamadan sonraki kaçıncı adette transfer oldunuz? Yani hemen mi? Yoksa 1 adet mi beklediniz ? İki mi? Kimi doktor rahim dinlendirme öneriyormuş 2-3 adet brkliyormuş?
Hayırlısı olsun arkadaşım brn de çok üzüldüm benim de negatif ama napalım hayırlısı buymuşBenimki kesinlikle negatif
Benden 3 gün once transfer olmuşsun ben de 20 Şubat'ta transfer oldum ama çok zor sabrediyorum kaçıncı gün embriyosu ve hiç test yaptın miMerhaba arkadaşlar bende 17 sinde çift embriyo transferi oldum test günüm 27 si yarın 6. günüm vakit geçmiyor yahuu adeta durduPozitif haberi alan arkadaşlarım sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz darısı biz bekleyenlerin
5. Gün çift embriyo ama gelişimleri 20 saat geri denmişti transferden önce. Dün 2 test yaptım canım pozitif birde sabah ilk idrarla yapıcam pazarteside kan vericektim zaten test günümdü. Dediğin gibi beklemek en zoru neredeyse tüm işlemlerden zor geldi banaBenden 3 gün once transfer olmuşsun ben de 20 Şubat'ta transfer oldum ama çok zor sabrediyorum kaçıncı gün embriyosu ve hiç test yaptın mi
Oyy inşallah hayırlısiyla rabbim kucağına almayı nasip eder ve tekrar inşallah benimkiler de yanimdadir5. Gün çift embriyo ama gelişimleri 20 saat geri denmişti transferden önce. Dün 2 test yaptım canım pozitif birde sabah ilk idrarla yapıcam pazarteside kan vericektim zaten test günümdü. Dediğin gibi beklemek en zoru neredeyse tüm işlemlerden zor geldi bana
Merhaba hayırlı olsun öncelikle rabbim yüzünüzü güldürsün verilen transfer kağıdında yaziyor mu kalitesi 8 hucreli falan gibi bana da söylenmedi ben oradan okudumMerhabalar , öncelikle Rabbım insallah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler dogurmayi nasip etsin ,önce pozitifler sonra da sağlıkli bebeklerimiz gelsin ,Amin .
Ben 24 şubat cuma günü akşamüstü transfer oldum.2 adet dondurulmuş 3 gün embriyosu transfer edildi . kalitesini bilmiyorum iyi kalite dediler çözülürken kalitesi bozulmadı dediler . A ya da b gibi bir şey demediler . 8 mart test günüm o güne kadar nasıl duracagiz tahlil yapmadan bilmiyorum. Benim 2. Tüp bebek denemem,yaş 38 ,havuz sistemi ile yumurta biriktirme yaptık ancak 2 embriyo biriktirebildik. Dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim ,ismim Halise .
Rabbım hepimizin dualarını kabul etsin
Amin
Daha erken en 10 gün beklemenizi ve kan testi vermenizi tavsiye ederim.selamlar hanımlar 18 şubatta transfer oldum bu gün 8. Günüm idrar negatif çıktısizce erken mi yaptım var mi benim gibi sonradan pozitifi gören çok zor durumdayım 2. Tüp bebek denemem taze transferdi.
İnşallah pozitif i görürüm maddi anlamda da manevi anlamda da çok yoruldum:Daha erken en 10 gün beklemenizi ve kan testi vermenizi tavsiye ederim.
Kanama 5 ile 12. gün arasa ara ara gerceklesebklirmis, pozitif gördüysen inşaAllah öyle de kalir korkmaHerkese merhaba. Ben de geldim17 Şubatta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transferden sonraki 7. Günde idrar testim pozitif çıkınca akşam kan testi verdim. 109 çıktı, çok şükür. Ancak sabah kahverengi akıntı ile uyandım, çok tedirgin oldum. Doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi. Umarım her şey yolundadır.
Çok teşekkür ederim. Umarım devam etmez ve sağlıkla alırız kucağımıza. Sen de güzel haberler verirsin inşallahKanama 5 ile 12. gün arasa ara ara gerceklesebklirmis, pozitif gördüysen inşaAllah öyle de kalir korkmasayin da cok güzel zaten allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, korkma diyorum ama ben de sabahtan beri titriyorum ufak bir leke yüzünden
İğneyi yapanla da alakası olabiliyorİyi günler hanımlar. Bugün transfer günüyle beraber 4.gun sabahtan beri sağ bacağım sızlama var. Baldirim özellikle çok sızlıyor. prolutex igne mi yapıyor acaba. Bilen var mı.
Amin inşallahİğneyi yapanla da alakası olabiliyorben de progestan kullaniyorum bazen hiç hissetmiyorum bile ama arada morarmis şekilde dönüyorum eve acılarımız güzelliklerle taçlandırilsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?