2023 şubat transfer olanlar

Ben de aynı sorunu yaşadım, kabız da olmamak lazım bu süreçte ne kadar dikkatli beslensem de oldum ben, tüp bebek merkezindeki hemşire bana duphalac içebilirsin demişti ben az az içmiştim tuvalete çıkaracak kadar.

Bol bol kuru kayısı yiyin. Bir de duphalac şurup iki kapak için iyi geliyor. Ben çok çektim zamanında . Bunlar iyi geliyor

Probiyotik vermişti bana doktorum, çok faydasını gördüm. Şişkinlik ve kabızlık problemi yaşamadım.

Bana o şurup sadece kuru sancı yapıyor ya

Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sende lekelenme oldu mu? Ben iki gündür pembe pembe lekeleniyorum da

Bugün 10. Günümdü test verdim.
Değerlerim şöyle çıktı.
25 şubat 109
27 şubat 311
İyi görünüyor dimi kızlar o kadar garip oldum ki, bişey düşünemiyorum bile

Bende 22 şubatta 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldum.Sabah ilk idrarla kaset test yaptım ve silikte olsa çift çizgi gördüm dün yaptığımda hiç ikinci çizgi belirmemisti.Insallah hayırlı güzel haberler aliriz

Bugün 10. Günümdü test verdim.
Değerlerim şöyle çıktı.
25 şubat 109
27 şubat 311
İyi görünüyor dimi kızlar o kadar garip oldum ki, bişey düşünemiyorum bile
Hayirlis olsun sağlıkla ilerler inşallah ilk günden belirti vs neler yaşadınız bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…