Cok sevindimİyi günler arkadaşlar ben dün sağlık ocağında test yapmıştım ama sonuç çıkmamıştı az önce acile gidip kan verdim dünün sonucunu da öğrendim dün 47 bugün 124 çıkmış 5.gun çift embriyo 8.gun bugün Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Benim de cumartesi 10. günüm ve test günüm ama ben yarin yaptircam, 9. günde de cikar dimi gebelik varsa? 5. gün cidt embriyo benim deİyi günler arkadaşlar ben dün sağlık ocağında test yapmıştım ama sonuç çıkmamıştı az önce acile gidip kan verdim dünün sonucunu da öğrendim dün 47 bugün 124 çıkmış 5.gun çift embriyo 8.gun bugün Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Evet bende yarın öyle yapmayı düşünüyorum yaBana son transferimde doktorum çok da sıkışık olma, yani kendini kasmak zorunda kalma sonra dedi. Ben yarım litrelik pet şişe+ iki üç bardak suyu toplam 1-2 saatte içtim. Öncekiler kadar sıkışık değildim. Bu sayede bir saat dayanabildim bir saat tuvalete gitmeden.
On beş dakika sonrasında tuvalete gidebileceğim söylemişlerdi bana. Dayanamayıp gitmiştim. Şu an hamileyim. Bence çok bir ilgisi yok, boşuna strese girmeyin arkadaşlarEvet bende yarın öyle yapmayı düşünüyorum ya
Benimde cumartesiydi Yaparsan 9.gunde çıkar Allahın izni ile ama asıl önemli olan 2 gün sonra değerin katlanmasiBenim de cumartesi 10. günüm ve test günüm ama ben yarin yaptircam, 9. günde de cikar dimi gebelik varsa? 5. gün cidt embriyo benim de
Cok heycanliyim nasil yarin olacak, nasil sonuclari beklicem bilmiyorumBenimde cumartesiydi Yaparsan 9.gunde çıkar Allahın izni ile ama asıl önemli olan 2 gün sonra değerin katlanmasi
Çok üzüldüm hiç beklemediğin anda mucizen seni bulsun inşallahBenim negatif. Maddi ve manevi anlamda o kadar yıprandım ki yediğim iğneler içtiğim ilaçlar cabası. Yarın işe gitmem gerekiyoruyuyamadım hala psikolojim alt-üst.
Yaptın mı canım? Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzBenim de cumartesi 10. günüm ve test günüm ama ben yarin yaptircam, 9. günde de cikar dimi gebelik varsa? 5. gün cidt embriyo benim de
Yaptim, bunu 5 yildir hic yazabilecegimi sanmiyordum ama hamileyimYaptın mı canım? Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Tebrik ederim, çok sevindimYaptim, bunu 5 yildir hic yazabilecegimi sanmiyordum ama hamileyimrabbim herkese bu mutlulugu yasatsin
Gozunuz aydinYaptim, bunu 5 yildir hic yazabilecegimi sanmiyordum ama hamileyimrabbim herkese bu mutlulugu yasatsin
Gözün aydın çok şükür Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkese inşallahYaptim, bunu 5 yildir hic yazabilecegimi sanmiyordum ama hamileyimrabbim herkese bu mutlulugu yasatsin
Tebrik ederim Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin, AminYaptim, bunu 5 yildir hic yazabilecegimi sanmiyordum ama hamileyimrabbim herkese bu mutlulugu yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?