2023 şubat transfer olanlar

İyi günler arkadaşlar ben dün sağlık ocağında test yapmıştım ama sonuç çıkmamıştı az önce acile gidip kan verdim dünün sonucunu da öğrendim dün 47 bugün 124 çıkmış 5.gun çift embriyo 8.gun bugün Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bana da ismen dua eder misin? yarin ben de kan vercem 9. gün olacak heycandan ölcem adim elif

Tamam inşallah dua ediyorum Rabbım seninle birlikte isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar tez zamanda nasip etsin.

Benim de cumartesi 10. günüm ve test günüm ama ben yarin yaptircam, 9. günde de cikar dimi gebelik varsa? 5. gün cidt embriyo benim de

Evet bende yarın öyle yapmayı düşünüyorum ya

Evet bende yarın öyle yapmayı düşünüyorum ya
On beş dakika sonrasında tuvalete gidebileceğim söylemişlerdi bana. Dayanamayıp gitmiştim. Şu an hamileyim. Bence çok bir ilgisi yok, boşuna strese girmeyin arkadaşlar

Benim de cumartesi 10. günüm ve test günüm ama ben yarin yaptircam, 9. günde de cikar dimi gebelik varsa? 5. gün cidt embriyo benim de
Benimde cumartesiydi Yaparsan 9.gunde çıkar Allahın izni ile ama asıl önemli olan 2 gün sonra değerin katlanmasi

Benimde cumartesiydi Yaparsan 9.gunde çıkar Allahın izni ile ama asıl önemli olan 2 gün sonra değerin katlanmasi
Cok heycanliyim nasil yarin olacak, nasil sonuclari beklicem bilmiyorum yarin yaparim, allah nasip eder de hamile kalirsam iki gün sonra yine yaparim o zaman

Benim negatif. Maddi ve manevi anlamda o kadar yıprandım ki yediğim iğneler içtiğim ilaçlar cabası. Yarın işe gitmem gerekiyor uyuyamadım hala psikolojim alt-üst.

Bende yeni transfer oldum kızlar doktor stres yapma diyor ama insanın elinde değil bu sefer tutunur inşallah hepimiz iyi sonuçlar alalım 5 bb kaliteli altıncı gün embriyosu dediler kalitesi nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…