2023 şubat transfer olanlar

Arkadaşlar bende 22 şubatta dondurulmus 2 tane 5.gun embriyo transferi oldum.Dun ve bugün yaptığım kaset testlerde ikinci çizgi var ama sanki dünden beri pek koyulasmadi.Ayni testi anneme de yaptık ikinci çizgi hiç yok Tabiki :) Başına böyle gelen birileri var mı?

Merhaba testler o kadar da hassas değil, bir gün de koyulaşmaması çok normal. Ama yarın daha koyu çıkar

Merhaba kızlar transfere sıkışık gidiyoruz ya sonrasında yatma süresi var ben o sıra çok sıkışıyorum dakika dolar dolmaz WC ye koşuyorum geçen sefer o yüzden mi tutmadı diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz acaba

Hic sanmam canim doktor o yatma süresinden hemen sonra kalk hemen git dediydi bana da, zarar verecek bir sey olsa yaptirmazlar zaten

Ben de dakikası dolar dolmaz tuvalete koşanlardanım. İnanın önemi yok. :)

Arkadaşlar bugün kanı tekrarladik biz de 6 katina çıkmış ilk verdigimden
27.02- 6.64
01.03- 39.13
2side tutmuş olabilir güzel artmış dedi dr daha 9. Günüm bugün inşallah sağlıkla devam eder

Merhaba kan testi sonucunuz nasıl geldi inşallah güzeldir sevgiler
Merhabalar iyi dilekleriniz için teşekkürler ama malesef değerim düşmeye başladı kimyasal gebelik oldu büyük ihtimal doktor yükselebilir dedi ama sanmıyorum

Merhabalar iyi dilekleriniz için teşekkürler ama malesef değerim düşmeye başladı kimyasal gebelik oldu büyük ihtimal doktor yükselebilir dedi ama sanmıyorum
Üzüldüm tüp bebekte neden bu kadar çok kimyasal gebelik oluyor ki ya

Bende kullaniyorum ama fazla kabizlil yok 8.gunum ve bugun dayanamayip idarar testi yaptim negatif cikti. Insallah kan testinde pozitif cikar. Ama moralim cok bozuldu.herkes poztif goruru umarim

Arkadaşlar bugün kanı tekrarladik biz de 6 katina çıkmış ilk verdigimden
27.02- 6.64
01.03- 39.13
2side tutmuş olabilir güzel artmış dedi dr daha 9. Günüm bugün inşallah sağlıkla devam eder
Hayırlı olsun sende yerleşme kanaması va var mıydı? Benim 9. Günüm yqrın kan vercem ama 3 gündür ara ara lekelenmem var

Bana son transferimde doktorum çok da sıkışık olma, yani kendini kasmak zorunda kalma sonra dedi. Ben yarım litrelik pet şişe+ iki üç bardak suyu toplam 1-2 saatte içtim. Öncekiler kadar sıkışık değildim. Bu sayede bir saat dayanabildim bir saat tuvalete gitmeden.

Insallah tum kalbim ile hepimizin pozitif olmasini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…