- 25 Eylül 2022
- 113
- 209
- 23
- 38
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #30.021
Otacının sarımsaklı şampuanı toparlıyorBenimde oyle
o kadar dikat ediyorum krem serum hepsini kullaniyorum ama ayni dokuluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otacının sarımsaklı şampuanı toparlıyorBenimde oyle
o kadar dikat ediyorum krem serum hepsini kullaniyorum ama ayni dokuluyor![]()
Ay cok sevindim kellestim yaa resmen
Sukur sukur ,Kuzum inan benim de Başıma gelmişti, bayağı saç derim gözüküyordu sonrasında geçti merak etme
Biz kundak tarzı bir şey aldık kalın kuzu gibi tüylü ekstra bir şey daha alır miyiz bilmiyorumGünaydınKış için astronot mont mu tercih ettiniz bebislerinize, 1 aylık bebeğim var, bulunduğum şehre çoktan kış geldi, sizlere danışmak istedim
![]()
Gecmiş olsunKızlar bebeğim hafif öksürmeye başladı, bu ara çok salyalı idi önlük de takmıştım ama demekki tam dikkat edemedim inşallah çok ilerlemez?
Önerileriniz nedir, daha 66 günlüğüz![]()
Ben şöyle bişey aldım 1.fotodaki çok kalın değil iç astarı var kumaştan çok hafif bir dolgu var yaşadığım yer soğudu hava şimdi giyer ama aslında normal mont istiyorum kaç tane aldıysam olmadı kol kısmı mağazaya götürdüm denedim ordada olmadı bundan hariç 2.fotodakini aldım tam kar kış için su geçirmez astronot mont lcw den mobilde 300 tl indirim vardı onu kullanarak , 1.foto attığımda chakra nın yüzde 50 indirim vardı, indirim kovalıyorum ne yapayım ücretsiz izne ayrıldımGünaydınKış için astronot mont mu tercih ettiniz bebislerinize, 1 aylık bebeğim var, bulunduğum şehre çoktan kış geldi, sizlere danışmak istedim
![]()
Benimkide ayaklarını havaya kaldırıp yan dönüyor şok oluyor bekliyor öyleKizlar benim oglum yavastan donmeye calisiyor
tabi daha donmedi bakalim ne zaman dondurecek kendini![]()
Öksürük ritmik şekilde oluyorsa hemen doktora götürmeni tavsiye ederim hastaysa ilerlemesin diye , küçük bebekler anlık öksürür geçer çünkü, salyanın ıslatmasıyla hasta olmaz zaten kendini suçlamaKızlar bebeğim hafif öksürmeye başladı, bu ara çok salyalı idi önlük de takmıştım ama demekki tam dikkat edemedim inşallah çok ilerlemez?
Aynen bizimde o mesele bide ben dokunsam kiziyor oyle kalmak istiyorBenimkide ayaklarını havaya kaldırıp yan dönüyor şok oluyor bekliyor öyle![]()
İlk kez gördükleri yada yaşadıkları olaylara şok olmaları yok mu çok tatlı oluyorlar bundan sonra dahada zevkli geçecek sürekli bişey öğrenecekler çok değil 2 ay sonra ek gıdaya başlıcaklar zalımsın zamanAynen bizimde o mesele bide ben dokunsam kiziyor oyle kalmak istiyor![]()
vicks bebekler için iyi olmuyor diye biliyorum bi anne hasta bebeğinin gögsüne sırtına sürmüş bolca bebek vefat etmişti çok fazla sürmeyin azcık sürseniz bişey olur mu bilmiyorum amaGöğsünde hırıltı varsa bir peçeteye vicks baby rub sürüp koyabilirsin ısınınca o bölge kolayca atar iltihabı. Ama tabi dr a danış önce çok küçükler çünkü. Bir de iyotla sırtına kafes çizenler varmış onu da sor sürmek zararlı mıdır diye? İçmek için bir şey vermeyebilirler ama hava verdirirler çoksa öksürük. banyoda sıcak su buharı yapıp orada biraz bekleyip buhar soluta bilirsin evde buhar makinesi vs yoksa. Bir de uyurken baş ucuna buz koyabilirsin o da soğuk buhar oluyor.
Offf çok keskin birşey ya bazen ben kendi burnuma sürerdim grip olunca bana bile ağır gelirdi bebeğim için kullanmayacağım ürünler arasındavicks bebekler için iyi olmuyor diye biliyorum bi anne hasta bebeğinin gögsüne sırtına sürmüş bolca bebek vefat etmişti çok fazla sürmeyin azcık sürseniz bişey olur mu bilmiyorum ama
Evet bilmeyen varsa dikkatli kullansın bi de sürünce sırt göğüs kapanıyor kıyafetle hava almıyor ya bence sürmemek gerek büyük çocuklar için bilmiyorum ama kullanımı nasıldırOfff çok keskin birşey ya bazen ben kendi burnuma sürerdim grip olunca bana bile ağır gelirdi bebeğim için kullanmayacağım ürünler arasında
yatarken yanına soğan kesip üstüne karanfil dik 4 5 tane rahatlatıyor, soğuk buhar uygulayabilirsen ondan verebilirsin. Ateşi yoksa, çok öksürmüyorsa, hızlı nefes alıp vermiyorsa doktorluk bir şey olmuyor genelde. Yapabileceğin tek şey kendin iyi beslen bol bol emzir, geçmiş olsunKızlar bebeğim hafif öksürmeye başladı, bu ara çok salyalı idi önlük de takmıştım ama demekki tam dikkat edemedim inşallah çok ilerlemez?
Sesli gülme skilli yüklendi bebeme. Sesli güldüğünde o ses benden mi geldi diye şaşırıyor, tekrar deniyor gülmeyiİlk kez gördükleri yada yaşadıkları olaylara şok olmaları yok mu çok tatlı oluyorlar bundan sonra dahada zevkli geçecek sürekli bişey öğrenecekler çok değil 2 ay sonra ek gıdaya başlıcaklar zalımsın zamanbide bakmışız okula başlıyorlar, zaten okula başladıktan sonra su gibi geçip gidiyor zaman