2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Biz de pierre Cardinin gaia park yatağını almıştık, başlarda iyiydi ama bebik kilo aldıkça iç yatağı çökmeye başladı. Almışken komple mi değiştirsem ya da içinin yatağını mi değiştirsem kararsız kaldım. Yatağın boyu bizimkini de 3 yaşına kadar rahat götürür ama bilemedim ne yapsam

iyi geceleer guzel anneler. Bugun dis cikariyor kizim atesi yukseldi ve hala uyumadi. Kac gun surer acaba bi huzyrsuzluk ve ates
Aynı durumdayız memede uyudu neyse ki koynumda devam elide elimde bıraksam ağlıyor ben nasıl bırakayım ki zaten tez çıksınlar inşallah onun acısına bende mahvoldum

Aynı durumdayız memede uyudu neyse ki koynumda devam elide elimde bıraksam ağlıyor ben nasıl bırakayım ki zaten tez çıksınlar inşallah onun acısına bende mahvoldum
Benimki de nerdeyse 1 haftadır gece kucağımda uyumak istiyor beşiğine yatırınca uyanıyor.Fena durumdayım diş mi acaba bizim ateş yok henüz

26.atak haftasından selamlar ne yerdeyiz ne gökteyiz diyorum emekleme oturma bağırıp çağırma eşya fırlatma diş hepsi birbirine girdi en çokta uykuyu etkiledi gece uyanıp sağa sola bağırmaya başlıyo dönüyo götü havada uyuyo uykusunda kahkaha atıyo uyandırıyo kendini garip bi yer burası

Gündüz uykularımız bu arada 2 ye düştü ama 1,5-2 saat uyuyor her iki uykuda da 18:00 de son uyku bitiyor 21:00'de gece uykusuna yatıyoruz.Ondan sonra olay başlıyorilk 22:00 civarı uyanıyoruz sonraa aman sabahlar olmasınnerdeyse her saat başı uyanıyor

Ay siz geçmediniz mi o haftayı.. 25. Haftadayız biz ben atağa bağlıyorum gündüz sıfır uykuyu

Açıklamanız için çok teşekkür ederim dikkat edicem

Her şeyi denedim . Ara ara oluyordu hep bu sefer artık hiç istemiyor çok üzülüyorum çok

Uzun bir gecenin ardından kara göründü inşallah diğeri de çok bekletmez ya da kızçem artık durumu kavramış olur ve başedebilir bu durumla hem hasta hem diş çıkarıyor ponçiğim anası gibi geldi mi hep böyle 3lü kombo olarak geliyor dertler.
Ay hiç arkadaşım filanda yok çevremde komşu desen hak getire sizin başınıza kaldık kızlar hakkınızı helal edin çok duygusalım bugün.

Her şeyi denedim . Ara ara oluyordu hep bu sefer artık hiç istemiyor çok üzülüyorum çok
Benim oğlum da on gundur hiç emmiyor gece emiyodu onu da bıraktı sağıp veriyorum ben de artık napıyım zaten mama da yiyodu ek gıdaya da geçecek birkaç gün sonra biraz da böyle gider napayım baştan beri hiç emmek isteyen bir bebek olmadı beni emme konusunda gerçekten çok yordu yıprattı artık büyüdü de sütü alsın da nasıl alırsa alsın düşüncesindeyim bence sen de üzme kendini her seferinde yine deniyorum ama yok yani bağırış çağırışı benim de psikolojimi bozuyo o da sütü etkiliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…