2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Biz de kutladıkkk şükürler olsun

kızlar memeyi nasıl bıraktırdınız ben yıldım artık, birşeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum ama her seferinde daha taze bir aşkla geliyor memeye ilaç tedavime başlamam lazım hanımefendiyi bekliyoruz resmen

Sabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışır

Ya kıyamammm denedim konuşarak bıraktırmayı, öğün azalttım, şimdi yok bak sonra dolacak dedim ama 3 gün sabretti 4.gün çığlık kıyamet sabır taşını duydum ama şüpheliyim hâlâ o yönteme travma oluyor falan diyorlar ya

Bilmiyorum ne ladar doğru ama ben yaralandı yapıştırdım uff olmuş annem dedim 2 - 3 g0n geldi geldi baktı sonra unuttu belki fikir olur size biz hiç zorlanmadık çok şükür

Umarım her şey yoluna girmiştir. Allah sağlık versin

Kızlaaaar napıyosunuz? Doğum mesajlarını okudum tekrar ay içim bi tuhaf oldu. Şimdi muhabbet ediyoruz pizza yiyerek şaka gibi büyüdüler işte hatta ikinciyide büyüttüm 1 yaşına girmek üzere zaman çok acımasız

Cok cabuk buyuduler. Benimki inanilmaz suslu bir cadiya donustu. Parmaginda oynatmaya calisiyor bizi.
Bugun yine hamile oldugumu ogrendim ve yine soktayim. Hic beklemiyordum.

Aynen canim hayirlisi. Hic beklemiyordum. Esime nasil soylemem gerekiyor butun gun onu dusunuyorum.
Bence çok güzel olmuş yaş farkı arttıkça rahatlıyormuşsun ki bunun bende farkındayım artık ara açılmafan yapın diyor herkes yoksa etrafımdakiler yapmıyor cesaret edip eşine de sürpriz yap bence

Cok cabuk buyuduler. Benimki inanilmaz suslu bir cadiya donustu. Parmaginda oynatmaya calisiyor bizi.
Bugun yine hamile oldugumu ogrendim ve yine soktayim. Hic beklemiyordum.
Yaa bu erkeklerin geninde nasıl araba traktör iş makinesi varsa kızların da süs püs var gerçekten hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al. Valla zor zamanları da var ama yaşları yakın 2 bebek aşırı güzel şuan biri 2.5 biri 1 yaşında olmak üzere. Hem güzel oynuyolar artık beraber yiyolar beraber uyuyolar arkadaş aramıyo şuan ve uyumlanıyo çocuklar gözün korkmasın

Bence çok güzel olmuş yaş farkı arttıkça rahatlıyormuşsun ki bunun bende farkındayım artık ara açılmafan yapın diyor herkes yoksa etrafımdakiler yapmıyor cesaret edip eşine de sürpriz yap bence

Aynen oyle diyolar, bende simdi azda olsa rahatlamaya baslamistim. Ne guzel bir kac hafta once emzirmeyi birakmistim. Daha geceleri uyanip duruyoruz, uyumaya alismadan gol oldu. Rabbim utandirmasin. Isteyen herkese nasip etsin.

5 yasinda bir oglum var. Ucuncu numara yolda. Bizdede sans esere cocuklarin arasindaki yas ortalama 3 yil olacak insallah. Bence en cok kizim sevinecek abla olacagi icin. Evin heryerinde uzeri ortulu bebekler uyuyo suan. Bayiliyo bebeklere
Pheebs Masallah sizde buyutmussunuz bile. Insan gercekten zamanin nasil gectigini anlamiyor.

Hayırlı olsun.Benim de 5 ve 2 yaşlarında 2 oğlum var. Şimdide 3.ye hamile olduğumu öğrendim. Çok güzel geçer sürecimiz inşallah.

Gayet güzel yaş farkı vallahi yakın olunca zor evet ama oyunları aynı oluyo eğleniyolar çokça sağlıkla al kucağına kardeşleriyle çok mutlu olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…