- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #36.461
Kutladık biz, nice güzel yaşları olsun insallah bebisinizin
Sabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışırBiz de kutladıkkk şükürler olsun
kızlar memeyi nasıl bıraktırdınız ben yıldım artık, birşeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum ama her seferinde daha taze bir aşkla geliyor memeyeilaç tedavime başlamam lazım hanımefendiyi bekliyoruz resmen
Ya kıyamammmSabır taşı ile bıraktırdım, tamamen unutması 2 ayimi aldı. Her gece meme diye ağladı, uykusu zaten problemliydi daha kötü oldu. Suan bıraktıralı 5 ay olacak hala daha mememi gelir öper, elini atar o şekilde uyumaya çalışır
Umarım her şey yoluna girmiştir. Allah sağlık versinSelam kızlar. Nasılsınız?girince paylaştığımız onca şey geldi aklıma. Hamilrlik ve doğum sürecinde birbirimize olan yoldaşlığımız unutulmaz. Yaşadığım onca acı üzüntü üzerine ben meme kanserine yakalandım. Şimdi de bu konuyla ilgili gruplara bakarken size selam vermek istedim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum Evlatlarımızı sağlıkla sevgiyle büyütelim inşallah
Kızlaaaar napıyosunuz? Doğum mesajlarını okudum tekrar ay içim bi tuhaf oldu. Şimdi muhabbet ediyoruz pizza yiyerek şaka gibi büyüdüler işte hatta ikinciyide büyüttüm 1 yaşına girmek üzerezaman çok acımasız
Hayırlı olsun canım bizde yavaştan istiyoruz bakalım hayırlısı olsunCok cabuk buyuduler. Benimki inanilmaz suslu bir cadiya donustu. Parmaginda oynatmaya calisiyor bizi.
Bugun yine hamile oldugumu ogrendim ve yine soktayim. Hic beklemiyordum.
Hayırlı olsun canım bizde yavaştan istiyoruz bakalım hayırlısı olsun
Bence çok güzel olmuş yaş farkı arttıkça rahatlıyormuşsun ki bunun bende farkındayım artık ara açılmafan yapın diyor herkes yoksa etrafımdakiler yapmıyor cesaret edip eşine de sürpriz yap benceAynen canim hayirlisi. Hic beklemiyordum. Esime nasil soylemem gerekiyor butun gun onu dusunuyorum.
Yaa bu erkeklerin geninde nasıl araba traktör iş makinesi varsa kızların da süs püs var gerçektenCok cabuk buyuduler. Benimki inanilmaz suslu bir cadiya donustu. Parmaginda oynatmaya calisiyor bizi.
Bugun yine hamile oldugumu ogrendim ve yine soktayim. Hic beklemiyordum.
Bence çok güzel olmuş yaş farkı arttıkça rahatlıyormuşsun ki bunun bende farkındayım artık ara açılmafan yapın diyor herkes yoksa etrafımdakiler yapmıyor cesaret edip eşine de sürpriz yap bence
Yaa bu erkeklerin geninde nasıl araba traktör iş makinesi varsa kızların da süs püs var gerçektenhayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al. Valla zor zamanları da var ama yaşları yakın 2 bebek aşırı güzel şuan biri 2.5 biri 1 yaşında olmak üzere. Hem güzel oynuyolar artık beraber yiyolar beraber uyuyolar arkadaş aramıyo şuan ve uyumlanıyo çocuklar gözün korkmasın
Hayırlı olsun.Benim de 5 ve 2 yaşlarında 2 oğlum var. Şimdide 3.ye hamile olduğumu öğrendim. Çok güzel geçer sürecimiz inşallah.5 yasinda bir oglum var. Ucuncu numara yolda. Bizdede sans esere cocuklarin arasindaki yas ortalama 3 yil olacak insallah. Bence en cok kizim sevinecek abla olacagi icin. Evin heryerinde uzeri ortulu bebekler uyuyo suan. Bayiliyo bebeklere
Pheebs Masallah sizde buyutmussunuz bile. Insan gercekten zamanin nasil gectigini anlamiyor.
2020 ağustosHayırlı olsun.Benim de 5 ve 2 yaşlarında 2 oğlum var. Şimdide 3.ye hamile olduğumu öğrendim. Çok güzel geçer sürecimiz inşallah.
Gayet güzel yaş farkı vallahi yakın olunca zor evet ama oyunları aynı oluyo eğleniyolar çokça sağlıkla al kucağına kardeşleriyle çok mutlu olsunlar5 yasinda bir oglum var. Ucuncu numara yolda. Bizdede sans esere cocuklarin arasindaki yas ortalama 3 yil olacak insallah. Bence en cok kizim sevinecek abla olacagi icin. Evin heryerinde uzeri ortulu bebekler uyuyo suan. Bayiliyo bebeklere
Pheebs Masallah sizde buyutmussunuz bile. Insan gercekten zamanin nasil gectigini anlamiyor.
2020 ağustos
2023 temmuz
2026 haziran annesi olmuş olacağım
Gayet güzel yaş farkı vallahi yakın olunca zor evet ama oyunları aynı oluyo eğleniyolar çokça sağlıkla al kucağına kardeşleriyle çok mutlu olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?