2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kendiliğinden düştüyse ateş tamda diş belirtisi hafif çıkan ateş ölçmesen anlamazsın bile, gümbür gümbür diş belirtisi geliyor gibi, kulakta ağrı olsa susmaz hiç sürekli ağlardı

Zaten bunlar sağlıklı bir baba varsa gereken şeyler yoksa zaten mission impossible

Bunu çiğnedi mi yani? Ben hep çatalla eziyorum da merak ettim
Evet çiğneme hareketi yapıyor damağıyla eziyor zaten yumuşak oluyor ya küçük parça halinde kaşıkla veriyorum onun kontrolünde olduğu için öğürmüyor blender edilmiş püreyi öğürüyor çünkü bebeklerde öğürme refleksi dilin ortasında olurmuş püreyi kontrol edemediği için hemen yutmazsa öğürme yapıyor, ama yumuşak bir parçayı damağıyla ezerek kontrollü yediği için öğürmüyor, yumuşak avakado ile alıştırdım ağzında tutabildiğini keşfetmesi gerek avakadoyu özellikle öneriyorum 1 avakado 4 gün saklıyorum hava almazsa kararmıyor zaten

Süpermiş ben avokado verdim zaten böyle parçalı da yer o zaman inşallah

Ben oglum icin iki ay clomid kullandim pcos den dolayi. Ikinci hamileligimde emzirmeyi birakinca kendiliginden oldu. Valla mental olarak tekrar tedavi gormemiz gerekecek dusuncesi vardi. Ama bu surecte saglikli beslenmeye basladim. Sanirim en buyuk etken bu oldu.

Geçen yemek yaparken kırmızı balık söylüyordum eşim yakaladı iyi misin diye sorup durdu o gün yaşasın tek değilmişim

Kızlar merhaba iyi seneler herkese oğlum ve eşim hastaydı bebeğime de geçti. İlk kez anne oluyor gibiyim ateşlenince panik oldum diğeri 9 yaşında olunca ufak için ne yapsam yanlış olacak hissinden kurtulamıyorum. Sabah kafasına vurup duruyordu başı bedenine göre sıcaktı zaten 37.5 falandı kafasına da sürekli vurunca ağrısı var herhalde diye 1 çay kaşığı calpol verdim. 38 oldu ateşi koltuk altı ve başı sıcak sadece az evvel soydum ılık küvete koydum düşmüştü geri çıktı. Aciller ana baba günü gittiğimizde oğlan için yer bile yoktu. Siz ateşlenince ne yaptınız evde ateş düşürücüler var vereyim mi tekrar yoksa 38.5 bekleyim mi

Geçmiş olsun umarım daha iyidir, ateşten başka şikayeti yoksa ateş düşürücü verip takip ederim burnunu temizlerim bunlara rağmen huzursuz ve öksürük varsa doktora götürürüm

Geçmiş olsun umarım daha iyidir, ateşten başka şikayeti yoksa ateş düşürücü verip takip ederim burnunu temizlerim bunlara rağmen huzursuz ve öksürük varsa doktora götürürüm
Biraz düştü ateşi bir hoca var takip ettiğim 50 ml suya %2 lik 20 damla lugol ekleyip kompres yapın yazmış. Deneyenlerde çok dua etmiş denedim bende 37.2 oldu. Başında bekliyorum, kolsuz zıbınla yatırdım bacakları soğuk diye müslim örttüm sadece. nasıl bir salgın varsa oğlum haftalardır düzenlemedi, eşime geçti bebişe geçti şimdi. Allah yavrularımızı hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…