- 15 Ağustos 2014
- 66
- 28
- 288
Sürekli test yaptımHep evde mi Oturdunuz test gününüz gelene kadar
Oturmak derken eski mesajlardan anladım üç gün biraz dikkat ettim sonra normal hayatıma devam ettim sadece bir yere uzanarak bir şey alma dediler ona dikkat ediyorumSürekli test yaptımgebelik testiyle çok erken öğrendim transfer günü dahil 5. Günde çıktı 9.Gün de kan testi 230 çıktı bugün test günüm de bugün de 560 çıktı günlerim transfer günü dahil onu birinci gün olarak ele aldım
Peki belirtin oldu mu canım bugün benimde 5. Günüm ama lekelenmem filan olmadıSürekli test yaptımgebelik testiyle çok erken öğrendim transfer günü dahil 5. Günde çıktı 9.Gün de kan testi 230 çıktı bugün test günüm de bugün de 560 çıktı günlerim transfer günü dahil onu birinci gün olarak ele aldım
Yaa bizimde yarın düğün varda gitsem mi ki diyorum zaten sandalye oturup gelicem de 1-2 saat dik oturmaktan bişey olur mu ki diye çok korkuyorumOturmak derken eski mesajlardan anladım üç gün biraz dikkat ettim sonra normal hayatıma devam ettim sadece bir yere uzanarak bir şey alma dediler ona dikkat ediyorum
Hiç belirtim falan olmadı benim ilk gebeliğimde çok fazla göğüs ağrım vardı bunda hiç belirtim yok lekelenme ilkinde de olmamıştı bunda da olmadı belirti aramayın bence herkesin farklı bünyesi. Çok yormamak kaydıyla istediğinizi yapınPeki belirtin oldu mu canım bugün benimde 5. Günüm ama lekelenmem filan olmadı
Bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir kötüden çok iyiye işaret benceGece 4te kasık ağrısıyla uyandım. Hala da uyuyamadım. Adetim başladığında ilk günlerde çektiğim ağrı gibi. Tuvalete gittim hemen ama çok şükür gelen bir şey yoktu. Akıntım falan da yok. Transferden sonraki ilk 2 günkü hafif kasık ağrılarından daha şiddetli. Baya baya korkuyorum. Böyle olup da pozitifi gören var mı? Transfer sonrası 6. güne girdim. 4. gün dondurulmuş embriyo.
Gece 4te kasık ağrısıyla uyandım. Hala da uyuyamadım. Adetim başladığında ilk günlerde çektiğim ağrı gibi. Tuvalete gittim hemen ama çok şükür gelen bir şey yoktu. Akıntım falan da yok. Transferden sonraki ilk 2 günkü hafif kasık ağrılarından daha şiddetli. Baya baya korkuyorum. Böyle olup da pozitifi gören var mı? Transfer sonrası 6. güne girdim. 4. gün dondurulmuş embriyo.
6. Günümde bende çok derin bel ağrısı ve kadık ağrısı çekmiştim o günde evde erken idrar testiyle pozitif öğrenmiştim hatta korktum sabah öğrenip gün içinde bu kadar ağrımadı endişelendirmişti ama çok şükür bir şey olmadı endişe etmeGece 4te kasık ağrısıyla uyandım. Hala da uyuyamadım. Adetim başladığında ilk günlerde çektiğim ağrı gibi. Tuvalete gittim hemen ama çok şükür gelen bir şey yoktu. Akıntım falan da yok. Transferden sonraki ilk 2 günkü hafif kasık ağrılarından daha şiddetli. Baya baya korkuyorum. Böyle olup da pozitifi gören var mı? Transfer sonrası 6. güne girdim. 4. gün dondurulmuş embriyo.
Lekelenme benimde olmadı canım ilk zamanlar yerleşme kanaması dedikleri de olmadı. sonraki haftalarda oldu herkeste olacak diye bir şey yok hiç olmaya da bilir bütün aylarını kanamayla da geçirenler var herkesin Farklı 1-2 saat düğünde dik oturmak seni yormaz saat başı biraz kalkıp yürü 5 dk hafif sürekli hareketsiz oturmak da çok iyi değil kendini yorma sakince otur bir şey olmaz Allahın izniylePeki belirtin oldu mu canım bugün benimde 5. Günüm ama lekelenmem filan olmadı
Yaş 33 2 adet 5.gun embriyosu 7 temmuz transfer, pozitifHaydiii kızlar etiketleyin yorum yapsın tablo hazırlıyoruuzzzz temmuz hepimize çok güzel gelsinnn umutlar yeşertsin
İmkansız diye hiç bişey yoktur Rabbim ol derse oluverir.İnsallah güzel haberi alırsın canımGizli takipçinizdim ,yazmaya karar verdim.☺Dün transferim oldu . Tek yumurta tek embriyo. Haziranda 3.gün 7 hücreli olarak donduruldu . Dün çözünürken 8 hücreli olmuş.Rosi olduğu için doktor tutmayacak gibi konuştu. Kendini hazırla başarı şansı düşük dedi. Bende allah kerim ,ya kuddus dedim rabbime emanet ettim. Bu aşamalara gelmek, bunu görmek bile bir mucize benim için. Duanızı bekliyorum bacılarım. Test Tarihi 9 ağustos.
30 yaşTABLOMUZ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR TRANSFER OLAN, SONUÇ BEKLEYEN, SONUCU POZİTİF OLAN, DAHA SONUCU BELLİ OLMAYAN HERKESİ LİSTEMİZE BEKLERİZ KIZLARHERKESE UĞUR ŞANS GETİRSİN ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SAĞLIKLA İLERLEYEN GEBELİKLER NASİP OLSUN
30 yaşındayım 5AA embriyosu 13 temmuz transfer hamileyim cok şükürTABLOMUZ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR TRANSFER OLAN, SONUÇ BEKLEYEN, SONUCU POZİTİF OLAN, DAHA SONUCU BELLİ OLMAYAN HERKESİ LİSTEMİZE BEKLERİZ KIZLARHERKESE UĞUR ŞANS GETİRSİN ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SAĞLIKLA İLERLEYEN GEBELİKLER NASİP OLSUN
İnşallah öyledir canım. Gece çok tedirgin oldum, her an adet başlayacak gibi korku sardı içimi. Sonu güzel olsunBebek yerleşmeye çalışıyor olabilir kötüden çok iyiye işaret bence
Ahh içime su serptin çok sağ ol. Eksik olma. Ben de belki akşam test yaparım ya da yarını beklerim. Acaba idrar testlerinde silik çizgi bile görmeyip, kan testinde bhcg gören var mıdır? Testte olumsuz bir şey görsem kendimi teselli edeyim6. Günümde bende çok derin bel ağrısı ve kadık ağrısı çekmiştim o günde evde erken idrar testiyle pozitif öğrenmiştim hatta korktum sabah öğrenip gün içinde bu kadar ağrımadı endişelendirmişti ama çok şükür bir şey olmadı endişe etme
Ben alıyorum havasını oksaparda canım 1 2 damla cıkıyor evet ama o kadarı sorun teşkil etmez heralde Allaha emanetProlutex sabahları ben de yapıyorum ama hazır şırında değil kendimiz çekiyoruz şırıngaya ilacı o yüzden almak gerek havasını mutlaka ama Oksapar hazır şırınga olduğu için hava almaya gerek yok dediler ilacın dozunu azaltırsınız diye. İşte 1-2 şırıngada hava kabarcıklarının içime zerk edildiğini hissettimBir tanıdığım da damara yapılmadığı için sorun değil dedi ama emin olmak istedim.
Tabiki bir arkadaş vardı burada sabah idrarda negatif gördü bir kaç saate gitti aynı gün kan verdi kanda pozitif gördüAhh içime su serptin çok sağ ol. Eksik olma. Ben de belki akşam test yaparım ya da yarını beklerim. Acaba idrar testlerinde silik çizgi bile görmeyip, kan testinde bhcg gören var mıdır? Testte olumsuz bir şey görsem kendimi teselli edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?