2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Hep evde mi Oturdunuz test gününüz gelene kadar
Sürekli test yaptım gebelik testiyle çok erken öğrendim transfer günü dahil 5. Günde çıktı 9.Gün de kan testi 230 çıktı bugün test günüm de bugün de 560 çıktı günlerim transfer günü dahil onu birinci gün olarak ele aldım

Oturmak derken eski mesajlardan anladım üç gün biraz dikkat ettim sonra normal hayatıma devam ettim sadece bir yere uzanarak bir şey alma dediler ona dikkat ediyorum

Peki belirtin oldu mu canım bugün benimde 5. Günüm ama lekelenmem filan olmadı

Oturmak derken eski mesajlardan anladım üç gün biraz dikkat ettim sonra normal hayatıma devam ettim sadece bir yere uzanarak bir şey alma dediler ona dikkat ediyorum
Yaa bizimde yarın düğün varda gitsem mi ki diyorum zaten sandalye oturup gelicem de 1-2 saat dik oturmaktan bişey olur mu ki diye çok korkuyorum

Hiç belirtim falan olmadı benim ilk gebeliğimde çok fazla göğüs ağrım vardı bunda hiç belirtim yok lekelenme ilkinde de olmamıştı bunda da olmadı belirti aramayın bence herkesin farklı bünyesi. Çok yormamak kaydıyla istediğinizi yapın

Gece 4te kasık ağrısıyla uyandım. Hala da uyuyamadım. Adetim başladığında ilk günlerde çektiğim ağrı gibi. Tuvalete gittim hemen ama çok şükür gelen bir şey yoktu. Akıntım falan da yok. Transferden sonraki ilk 2 günkü hafif kasık ağrılarından daha şiddetli. Baya baya korkuyorum. Böyle olup da pozitifi gören var mı? Transfer sonrası 6. güne girdim. 4. gün dondurulmuş embriyo.

Bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir kötüden çok iyiye işaret bence

6. Günümde bende çok derin bel ağrısı ve kadık ağrısı çekmiştim o günde evde erken idrar testiyle pozitif öğrenmiştim hatta korktum sabah öğrenip gün içinde bu kadar ağrımadı endişelendirmişti ama çok şükür bir şey olmadı endişe etme

Lekelenme benimde olmadı canım ilk zamanlar yerleşme kanaması dedikleri de olmadı. sonraki haftalarda oldu herkeste olacak diye bir şey yok hiç olmaya da bilir bütün aylarını kanamayla da geçirenler var herkesin Farklı 1-2 saat düğünde dik oturmak seni yormaz saat başı biraz kalkıp yürü 5 dk hafif sürekli hareketsiz oturmak da çok iyi değil kendini yorma sakince otur bir şey olmaz Allahın izniyle

Bana doktorum herşey normal olsun dedi. Sadece ağır iş yapma dedi. Günlük hayatına devam dedi. Bende evdeyim hep yatmıyorum işlerimi yapıyorum hafif olanları , aşağı bahçeye iniyoruz dolanıyorum geri geliyorum. Zaman geçiyor hem

Gizli takipçinizdim ,yazmaya karar verdim.☺Dün transferim oldu . Tek yumurta tek embriyo. Haziranda 3.gün 7 hücreli olarak donduruldu . Dün çözünürken 8 hücreli olmuş.Rosi olduğu için doktor tutmayacak gibi konuştu. Kendini hazırla başarı şansı düşük dedi. Bende allah kerim ,ya kuddus dedim rabbime emanet ettim. Bu aşamalara gelmek, bunu görmek bile bir mucize benim için. Duanızı bekliyorum bacılarım. Test Tarihi 9 ağustos.

Estrofem sabah akşam, duphaston sabah öğle akşam, progestan fitil sabah 2,akşam 2 devam dedi.öncesinde progrstan bakılmadı ve progestan iğnede vermedi. Kendim alıp vurdurtmasammı bilemedim. Okuyorum hepiniz ptogestan igne kullanıyorsunuz bende yok.acaba umutsuz olduğu içinmi gerek görmedi.

İmkansız diye hiç bişey yoktur Rabbim ol derse oluverir.İnsallah güzel haberi alırsın canım

30 yaş
30 yaşındayım 5AA embriyosu 13 temmuz transfer hamileyim cok şükür

Ahh içime su serptin çok sağ ol. Eksik olma. Ben de belki akşam test yaparım ya da yarını beklerim. Acaba idrar testlerinde silik çizgi bile görmeyip, kan testinde bhcg gören var mıdır? Testte olumsuz bir şey görsem kendimi teselli edeyim

Ben alıyorum havasını oksaparda canım 1 2 damla cıkıyor evet ama o kadarı sorun teşkil etmez heralde Allaha emanet

Tabiki bir arkadaş vardı burada sabah idrarda negatif gördü bir kaç saate gitti aynı gün kan verdi kanda pozitif gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…