Bence test gününüze kadar evde test yapmayin. Bende de hiç belirti yoktu. Çok şükür pozitif oldu. O yüzden hiç moralinizi bozmayinKızlar bugün artık 8. gün. Bugünkü idrar testinde de çıkmazsa artık umudu kesmem gerekir değil mi? 10. gün Perşembe, gidip kan vereceğim ama hayalet çizgi dahi görememek kan testine dair umudumu kırdıBirkaç gündür kasık ağrım vardı o da gitti, başka da hiçbir belirtim yok
İnşallah Perşembe günü ben de bu mucizeyi yaşayanlardan olurumCanım umudunu kan testi gününe kadar kaybetme idrarda negatif görüp aynı gün hemen hastaneye gidip kanda pozitif görenler oldu hiçbir şey net değil umut hep olmalı
İnanıyorum canım Allahın izniyle inşallah sende çok güzel haberler alacaksın stres yapma en önemlisi oİnşallah Perşembe günü ben de bu mucizeyi yaşayanlardan olurum
7. ve 8. günlerinde hayalet bile olsa çizgi görenlere şahit olunca bir cesaretle ben de yaptım dün evde idrar testi çıkmadı maalesefBence test gününüze kadar evde test yapmayin. Bende de hiç belirti yoktu. Çok şükür pozitif oldu. O yüzden hiç moralinizi bozmayin
İnsallah7. ve 8. günlerinde hayalet bile olsa çizgi görenlere şahit olunca bir cesaretle ben de yaptım dün evde idrar testi çıkmadı maalesefBugün de bakacağım sanırım. Artık o da negatifse Perşembe günü kandan kesin sonucu alırım. Umarım kan testiyle sevinirim ben de sizin gibi
Belki içerisi tahriş olmuşturArkadaşlar selam. Progestan fitiller takarken canınız acıtıyor mu ? Vajinayi tahriş ediyor sanki bende. Hatta fitil sıvısıyla birlikte çok az kan da gördüm. Panik yaptım. Sürekli bir kanamam yok ama fitili taktıktan birkaç saat sonra fitil sıvısıyla birlikte pembe kan görüyorum. Bunu yaşayan var mı? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var
Belki içerisi tahriş olmuştur
Takarken açıyor zaten. Ben de öyle düşündüm. Kolay bir yöntemi olsa keşkeBelki içerisi tahriş olmuştur
Ben kaşıntıdan ölüyorum,bu gece kaşınmaktan uykuya dalamadim. Çok kötü, ben birde sabah 2 akşam 2 şeklinde alıyorum.Takarken açıyor zaten. Ben de öyle düşündüm. Kolay bir yöntemi olsa keşke
Görünür canımKizlarrrr sonucum 1992cikti üç gün sonra gel keseye bakalım dedi çok heycanliyim kese gorunur mu üç gün sonra
Teşekkür ederimGörünür canım
Bende perşembe günü öğrencem sonucumu evde yapmadım hiç test negatif görürüm diye korktum7. ve 8. günlerinde hayalet bile olsa çizgi görenlere şahit olunca bir cesaretle ben de yaptım dün evde idrar testi çıkmadı maalesefBugün de bakacağım sanırım. Artık o da negatifse Perşembe günü kandan kesin sonucu alırım. Umarım kan testiyle sevinirim ben de sizin gibi
Ya çok güzell bir haber buEki Görüntüle 3280150
Benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
Akşam 22:30 sularında yaptım üstelik kaset test
5. Gün embriyosu bugün 6. Günümdü
Sanırım bende hamileyim
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Bende çok yerim normal şartlarda ama gece bile uyanıyorum. Ayrıca midem bulanıyor ama üzerine daha çok yemek istiyorum bu iklem beni çok yoruyorBende çok acıkıyorum ama çok yiyen biriyim zaten inşallah transferin tuttuğuna işarettir
Merhaba canım. Son bir haftadır fitili koyarken benim de çok canım yaniyor şişmiş vajinam ama lekelenme hiç gormedimArkadaşlar selam. Progestan fitiller takarken canınız acıtıyor mu ? Vajinayi tahriş ediyor sanki bende. Hatta fitil sıvısıyla birlikte çok az kan da gördüm. Panik yaptım. Sürekli bir kanamam yok ama fitili taktıktan birkaç saat sonra fitil sıvısıyla birlikte pembe kan görüyorum. Bunu yaşayan var mı? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var
Evet ya üşüttüm heralde sabah midem bulanmaya başladı hala bulanıyor ama canım da yağlama domates soslu makarna felan çekiyorBende çok yerim normal şartlarda ama gece bile uyanıyorum. Ayrıca midem bulanıyor ama üzerine daha çok yemek istiyorum bu iklem beni çok yoruyor
Değeriniz çok güzel maşallah görünür elbette hayırlı uğurlu olsunKizlarrrr sonucum 1992cikti üç gün sonra gel keseye bakalım dedi çok heycanliyim kese gorunur mu üç gün sonra
Çok şukirbcok teşekkür ederimDeğeriniz çok güzel maşallah görünür elbette hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?