Kaşınma yanma yok koku da yok o mantar oluyor sanırım sadece normal akıntı daha farklı oluyordu gibi sanki de bi sorayım dedim yine de. Sanırım yediklerimize vs göre bile değişiyor. İşte ben bu ara kafaya taktım kasılma vs diye ondan korktum.yok nisanda galiba kanla karisik bi akinti oluyo galibaaa emin degilim ama ben bugun doktoruma akinti sordum beyazmi dedi dedim yok su renk soyle boyle tamam bisey yok ozaman normal dedi beyaz olsa ne olurdu dedim hani biliyim diye kokusuzsa kasinman yanman olmazsa oda normal dedi
Bizi nstye alıyorlar mı erken diye almazlar diye düşünmüştüm, rahim uzunluğuna baktırma konusunda evet ben de istiyorum bu zonklama ve kasıklardaki batma hissi huylandırdı beni. Ama senin gibi kendi doktoruma gitmeye çekiniyorum artık başka bi doktor mu bulsam özelde diye düşünüyorum ☺Aynen senin dediğin gibi her zaman yok sürekli değil batma gibi sizi gibi daha çok. Çatı genişlemesi mi bu bilmiyorum zaten çok kasılma vs oldu bu ara her şeyden huy kapıyorum yani. Bi dr a gidip nstye girsem bir daha baktırsam rahim uzunluğuna vs rahatlıktan ama daha çok yeni gittim çekiniyorum ya.
yok yook takilma artik progesteron hormonumuzda bayaaa yuksek ilk zamanlara gore o bile akintiyi fazlalastirip parca seklinde yapiyoKaşınma yanma yok koku da yok o mantar oluyor sanırım sadece normal akıntı daha farklı oluyordu gibi sanki de bi sorayım dedim yine de. Sanırım yediklerimize vs göre bile değişiyor. İşte ben bu ara kafaya taktım kasılma vs diye ondan korktum.
medicanada ceylan ciftci cok iyiymis tamamlayicida geciyo haberin olsun canim bi kac doktor tanidigima tamamlayici gecen hastabeleri saydim doktor onerisi istedim hepsi onu soylediBizi nstye alıyorlar mı erken diye almazlar diye düşünmüştüm, rahim uzunluğuna baktırma konusunda evet ben de istiyorum bu zonklama ve kasıklardaki batma hissi huylandırdı beni. Ama senin gibi kendi doktoruma gitmeye çekiniyorum artık başka bi doktor mu bulsam özelde diye düşünüyorum ☺
Bu sertleşme hissi nasıl oluyor canım ben ayırt edemiyorum, mesela yemek yedikten sonra falan benim karnım sertleşiyor baya rahatsız ediyor bunun gibi mi?bu arada kizlar doktoruma bugun segirme hissi sonrasi sertlesmem oluyo ama tum gobek degil bi kisim alan sadece sonra geciyo bende bebek mi kasilmami anlamak icin durtuyorum dedim durtme dedi oglana iceride huzur ver dedisegirme hissime kasilma dedi ama gunde 3 kere olur 4 kere olur onemli degil mesela dedi bi oldu 2. 4 saat sonra ondan bi 2 saat sonra digeri falan takilma ama bu sertlesme rutin zamana girerse yaninda agri ve akinti eslik ederse hemen bana haber ver dedi
Ayyy sağol canim içimi rahatlattınız biraz ya valla buara çok evhamliyim ya şu ağrılar sızılar geçse gerçekten 3. Trimester güzel geldi yani.yok yook takilma artik progesteron hormonumuzda bayaaa yuksek ilk zamanlara gore o bile akintiyi fazlalastirip parca seklinde yapiyo
Yaaa tamam ben ona bakayım canım çok sağolmedicanada ceylan ciftci cok iyiymis tamamlayicida geciyo haberin olsun canim bi kac doktor tanidigima tamamlayici gecen hastabeleri saydim doktor onerisi istedim hepsi onu soyledi
Tamamlayıcıları kullanabiliyor muyuz ya kadin doğumda kullanamıyoruz diye biliyorum ama bu arada bu ceylan çiftçi benim amh düşük çıktığında bana senin çocuğun çok zor olur hemen tüp bebek vs dedi ilk defa çocuk düşündüğümde gitmiştim o kadar moralimi bozmuştu ki ağlamıştım kaç gün o ay hamile kaldım buarada. O kadini sevmiyorum o yüzden pek. Evet sonra tüp bebek yaptırdık ama başka sebeplerden oturuydu yani.medicanada ceylan ciftci cok iyiymis tamamlayicida geciyo haberin olsun canim bi kac doktor tanidigima tamamlayici gecen hastabeleri saydim doktor onerisi istedim hepsi onu soyledi
Gidiyoruz canım normal muayenelere ama öyle dediyse ben başka bakayımTamamlayıcıları kullanabiliyor muyuz ya kadin doğumda kullanamıyoruz diye biliyorum ama bu arada bu ceylan çiftçi benim amh düşük çıktığında bana senin çocuğun çok zor olur hemen tüp bebek vs dedi ilk defa çocuk düşündüğümde gitmiştim o kadar moralimi bozmuştu ki ağlamıştım kaç gün o ay hamile kaldım buarada. O kadini sevmiyorum o yüzden pek. Evet sonra tüp bebek yaptırdık ama başka sebeplerden oturuydu yani.
Yok canım özellikle akşamları oluyor bu aradaCanım bastırınca ağrı acı vs oluyor mu ?
Kaç haftaliksinKizlar uyandgmdan beri harekt yok normalde hep hareket olurdu hic yok segirme bile. Bu sekilde olan oldu mu.
Bencede erken nst için sankiBizi nstye alıyorlar mı erken diye almazlar diye düşünmüştüm, rahim uzunluğuna baktırma konusunda evet ben de istiyorum bu zonklama ve kasıklardaki batma hissi huylandırdı beni. Ama senin gibi kendi doktoruma gitmeye çekiniyorum artık başka bi doktor mu bulsam özelde diye düşünüyorum ☺
Merhaba,Bende kam sulandırıcı kullanıyorum fetal DNA için kan verdim Dr um kullanma demedi ama şu an aklım karıştı
Aynen özellikle ayaktayken oluyor dedim yürürken kasıkta batma vs oluyor, o Çatı ağrısı bende çoktan beri var canım normalmiş kemikler açılıyormuş genelde ilk doğumunu yapanlarda oluyor. Allahın izniyle ilk hedef 30 hafta sonrasında adım adım rahatlayacağızGittin mi iyi yapmışsın ben daha yeni gittiğim için gidemedim ya aynı değil mi senin de kasiklarda baskı karin sertliği yürürken falan da baskı oluyor. Bi de hafif vajina ağrısı oluyor bende sende de var mı ? Akıntı da normaldir insallah ya valla şu tehlikeli dönemleri de atlatsaydık hayırlısıyla
Benim oluyor hatta arttı diyebilirim, bi ara sulu gibiydi hatta çok korkmuştum şu an sulu değil ama artış devam ediyor. Dikkat ediyorum her gün çamaşır değişriim sık duş alırım . İnşallah normaldirKızlar akıntı var mı sizde ya bende beyaz akıntı oluyor bazen nisan gelmesi falan böyle bir şey değil di mi ? Buara çok kasılma da oldu çok korkuyorum.
Bana o gün iğne vurulma ertesi gün vurursun demişti. Her akşam 8 de vuruyordum sabah 9 gibi vur dedi. Ama yine de kendi doktorunuza sormak lazımBende kam sulandırıcı kullanıyorum fetal DNA için kan verdim Dr um kullanma demedi ama şu an aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?