2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kaşınma yanma yok koku da yok o mantar oluyor sanırım sadece normal akıntı daha farklı oluyordu gibi sanki de bi sorayım dedim yine de. Sanırım yediklerimize vs göre bile değişiyor. İşte ben bu ara kafaya taktım kasılma vs diye ondan korktum.

Bizi nstye alıyorlar mı erken diye almazlar diye düşünmüştüm, rahim uzunluğuna baktırma konusunda evet ben de istiyorum bu zonklama ve kasıklardaki batma hissi huylandırdı beni. Ama senin gibi kendi doktoruma gitmeye çekiniyorum artık başka bi doktor mu bulsam özelde diye düşünüyorum ☺

bu arada kizlar doktoruma bugun segirme hissi sonrasi sertlesmem oluyo ama tum gobek degil bi kisim alan sadece sonra geciyo bende bebek mi kasilmami anlamak icin durtuyorum dedim durtme dedi oglana iceride huzur ver dedi segirme hissime kasilma dedi ama gunde 3 kere olur 4 kere olur onemli degil mesela dedi bi oldu 2. 4 saat sonra ondan bi 2 saat sonra digeri falan takilma ama bu sertlesme rutin zamana girerse yaninda agri ve akinti eslik ederse hemen bana haber ver dedi

yok yook takilma artik progesteron hormonumuzda bayaaa yuksek ilk zamanlara gore o bile akintiyi fazlalastirip parca seklinde yapiyo

medicanada ceylan ciftci cok iyiymis tamamlayicida geciyo haberin olsun canim bi kac doktor tanidigima tamamlayici gecen hastabeleri saydim doktor onerisi istedim hepsi onu soyledi

Bu sertleşme hissi nasıl oluyor canım ben ayırt edemiyorum, mesela yemek yedikten sonra falan benim karnım sertleşiyor baya rahatsız ediyor bunun gibi mi?

yok yook takilma artik progesteron hormonumuzda bayaaa yuksek ilk zamanlara gore o bile akintiyi fazlalastirip parca seklinde yapiyo
Ayyy sağol canim içimi rahatlattınız biraz ya valla buara çok evhamliyim ya şu ağrılar sızılar geçse gerçekten 3. Trimester güzel geldi yani.

Kızlar farenjit olmuşum ya boğazım çok batıyor yutkunamıyorum soğuk karpuz yemiştim dolaptan valla mafoldum varmi başına gelen

medicanada ceylan ciftci cok iyiymis tamamlayicida geciyo haberin olsun canim bi kac doktor tanidigima tamamlayici gecen hastabeleri saydim doktor onerisi istedim hepsi onu soyledi
Tamamlayıcıları kullanabiliyor muyuz ya kadin doğumda kullanamıyoruz diye biliyorum ama bu arada bu ceylan çiftçi benim amh düşük çıktığında bana senin çocuğun çok zor olur hemen tüp bebek vs dedi ilk defa çocuk düşündüğümde gitmiştim o kadar moralimi bozmuştu ki ağlamıştım kaç gün o ay hamile kaldım buarada. O kadini sevmiyorum o yüzden pek. Evet sonra tüp bebek yaptırdık ama başka sebeplerden oturuydu yani.

Kizlar uyandgmdan beri harekt yok normalde hep hareket olurdu hic yok segirme bile. Bu sekilde olan oldu mu.

Gidiyoruz canım normal muayenelere ama öyle dediyse ben başka bakayım

Bencede erken nst için sanki

Bende kam sulandırıcı kullanıyorum fetal DNA için kan verdim Dr um kullanma demedi ama şu an aklım karıştı
Merhaba,
Ben kan sulandırıcı kullanıyorum ama fetal DNA yaptırmadım. Burada hem sulandırıcı kullanıp hem fetal DNA yaptıran arkadaşlar var onlar fikir verebilir

Aynen özellikle ayaktayken oluyor dedim yürürken kasıkta batma vs oluyor, o Çatı ağrısı bende çoktan beri var canım normalmiş kemikler açılıyormuş genelde ilk doğumunu yapanlarda oluyor. Allahın izniyle ilk hedef 30 hafta sonrasında adım adım rahatlayacağız

Bana antibiyotik yazdı doktor boğazım için crpde yüksek çıktı doktorum içsen daha iyi olur dedi :*(

Kızlar akıntı var mı sizde ya bende beyaz akıntı oluyor bazen nisan gelmesi falan böyle bir şey değil di mi ? Buara çok kasılma da oldu çok korkuyorum.
Benim oluyor hatta arttı diyebilirim, bi ara sulu gibiydi hatta çok korkmuştum şu an sulu değil ama artış devam ediyor. Dikkat ediyorum her gün çamaşır değişriim sık duş alırım . İnşallah normaldir

Bende kam sulandırıcı kullanıyorum fetal DNA için kan verdim Dr um kullanma demedi ama şu an aklım karıştı
Bana o gün iğne vurulma ertesi gün vurursun demişti. Her akşam 8 de vuruyordum sabah 9 gibi vur dedi. Ama yine de kendi doktorunuza sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…